Vacatures Schiermonnikoog

Heb jij altijd al willen wonen en werken op een eiland? Bekijk dan onze vele vacatures op Schiermonnikoog. Of je nu aan het werk wilt als kok, in de bediening, als taxichauffeur of als verkoper bij de vishandel, het kan allemaal! Op onze website vind je vele verschillende vacatures. Bij ons kun je terecht voor zowel vaste banen als vakantiewerk waarbij de werkgevers zorgen voor personeelshuisvesting. Reageer op één van onze vacatures op Schiermonnikoog en misschien sta jij binnenkort op dit prachtige eiland!

Horeca vacatures Schiermonnikoog

Ben jij niet bang voor een uitdaging en steek je graag de handen uit de mouwen? Kijk dan bij onze horeca vacatures op Schiermonnikoog. Kom als kok werken met de vele streekproducten die de restaurants bieden of sta tot in de late uurtjes achter de bar als bedieningsmedewerker. De werkdagen soms pittig, maar de ervaring die je opdoet en het plezier dat je zult hebben op het eiland zijn onbetaalbaar. Heb je een passie voor koken of gastvrijheid en ben je een echte horeca tijger? Solliciteer dan op één van de vele horeca vacatures op Schiermonnikoog!

Vacatures gemeente Schiermonnikoog

Bij Waddenvacatures kun je eenvoudig je cv uploaden en reageren op vacatures in de gemeente Schiermonnikoog. Wij bieden leuke banen met aantrekkelijke salarissen op de wadden, zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor vacatures op Ameland of vacatures op terschelling. Wij bieden vacatures voor zowel studenten, starters en professionals. Door drukte op het eiland is voor vele functies enige ervaring gewenst, maar er is genoeg ruimte om te leren. Kijk op onze website voor alle vacatures in de gemeente Schiermonnikoog en ga de uitdaging aan!

Vacatures Schiermonnikoog bij Waddenvacatures

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar werk of naar talent, voor vacatures op Schiermonnikoog ben je bij Waddenvacatures aan het juiste adres. Solliciteer als werknemer op een van de vele banen of plaats als werkgever een oproep voor één van uw vacante posities. Wanneer je ervoor kiest om te solliciteren op één van de vele vacatures op Schiermonnikoog bij Waddenvacatures hoef je je zich geen zorgen te maken over huisvesting. Dit wordt allemaal voor je geregeld door de werkgever! Wil je graag werken op een eiland? Bekijk dan snel alle vacatures!

Horeca medewerkers Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega’s voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

1e bediening medewerker Schiermonnikoog

Maak jij ons team compleet? Kom werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

Kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker aan het werk te gaan op het mooie en gezellige eiland Schiermonnikoog? Wij zoeken een leuke man/vrouw die in onze keuken wil komen werken!