Vacatures Schiermonnikoog

Heb jij altijd al willen wonen en werken op een eiland? Bekijk dan onze vele vacatures op Schiermonnikoog. Of je nu aan het werk wilt als kok, in de bediening, als taxichauffeur of als verkoper bij de vishandel, het kan allemaal! Op onze website vind je vele verschillende vacatures. Bij ons kun je terecht voor zowel vaste banen als vakantiewerk waarbij de werkgevers zorgen voor personeelshuisvesting. Reageer op één van onze vacatures op Schiermonnikoog en misschien sta jij binnenkort op dit prachtige eiland!

Horeca vacatures Schiermonnikoog

Ben jij niet bang voor een uitdaging en steek je graag de handen uit de mouwen? Kijk dan bij onze horeca vacatures op Schiermonnikoog. Kom als kok werken met de vele streekproducten die de restaurants bieden of sta tot in de late uurtjes achter de bar als bedieningsmedewerker. De werkdagen soms pittig, maar de ervaring die je opdoet en het plezier dat je zult hebben op het eiland zijn onbetaalbaar. Heb je een passie voor koken of gastvrijheid en ben je een echte horeca tijger? Solliciteer dan op één van de vele horeca vacatures op Schiermonnikoog!

Vacatures gemeente Schiermonnikoog

Bij Waddenvacatures kun je eenvoudig je cv uploaden en reageren op vacatures in de gemeente Schiermonnikoog. Wij bieden leuke banen met aantrekkelijke salarissen op de wadden, zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor vacatures op Ameland of vacatures op terschelling. Wij bieden vacatures voor zowel studenten, starters en professionals. Door drukte op het eiland is voor vele functies enige ervaring gewenst, maar er is genoeg ruimte om te leren. Kijk op onze website voor alle vacatures in de gemeente Schiermonnikoog en ga de uitdaging aan!

Vacatures Schiermonnikoog bij Waddenvacatures

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar werk of naar talent, voor vacatures op Schiermonnikoog ben je bij Waddenvacatures aan het juiste adres. Solliciteer als werknemer op een van de vele banen of plaats als werkgever een oproep voor één van uw vacante posities. Wanneer je ervoor kiest om te solliciteren op één van de vele vacatures op Schiermonnikoog bij Waddenvacatures hoef je je zich geen zorgen te maken over huisvesting. Dit wordt allemaal voor je geregeld door de werkgever! Wil je graag werken op een eiland? Bekijk dan snel alle vacatures!

Vakantiewerk Schiermonnikoog (huisvesting)

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog, die vind je bij de Ware Jakob! Werken op Schier is een ervaring die je niet wilt missen! Huisvesting is aanwezig!

20 Jun 2022 - 1 Sep 2022

Medewerker Fietsverhuur (jaarcontract + huisvesting)

Fietsfanaat en op zoek naar een leuke baan? Kom werken bij Schierfiets op Schiermonnikoog! Let op wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! Woonruimte is aanwezig!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Cafetaria medewerker (Schiermonnikoog incl huisvesting)

Bak jij binnenkort de lekkerste snacks op Schiermonnikoog? Wij zoeken toppers van 18+ die ons team kunnen komen ondersteunen in de periode mei t/m september. 

4 Jul 2022 - 27 Jun 2023

Seizoen medewerkers Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega’s voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

Fietsenmaker (incl. huisvesting op Schier)

Een fijne & goed onderhouden fiets, dát is een voorwaarde voor een prettige vakantie op Schiermonnikoog. Met drie vestigingen en 4000 huurfietsen betekent dit iedere dag een nieuwe uitdaging. Ga jij deze uitdaging aan? Dan kun je direct beginnen :-)

16 Jun 2022 - 16 Jun 2023

Bediening medewerker Schiermonnikoog (met huisvesting)

Maak jij ons bediening team compleet? Kom dan werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog, je kunt per direct starten!

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023

Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Wil jij graag deel uitmaken van een gezellig team en een oergezellige tijd beleven? Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog!

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Keukenhulp / kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker te koken? Wij zoeken een leuke man/vrouw die per direct kan starten als keukenhulp / kok.

5 Jul 2022 - 28 Apr 2023

Allround horeca medewerker

Voor een goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog zoeken wij per september een algemeen medewerker. Het betreft een mooi eilander bedrijf waar in een gezellig en hecht team gewerkt wordt, huisvesting is aanwezig!

1 Sep 2022 - 1 Sep 2023

Bediening of Keukenmedewerker Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan met huisvesting? Wij zoeken een nieuwe collega voor één van de gezelligste restaurantjes op Schiermonnikoog. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

29 Jun 2022 - 29 Jun 2023