Vacatures Oost-Vlieland

Het kleinste bewoonde Waddeneiland biedt grootse mogelijkheden qua werk. Voor vacatures voor werk in Oost-Vlieland moet je bij Waddenvacatures zijn. Wij weten precies wat er speelt op het eiland en kunnen jou helpen met het vinden van de baan die jou past. Vlieland heeft een hoop te bieden. Naast prachtige rijksmonumenten heeft het eiland bijzondere tradities. De traditionele Meibrand wordt al sinds de 17e eeuw ontstoken en met de jaarwisseling hoor je de knallen al ver voor twaalf uur. Een groep eilanders rijdt door het dorp op motoren zonder uitlaat, een waar spektakel! Reageer op onze vacatures voor werk in Oost-Vlieland en wie weet knal jij volgend jaar mee.

Vacatures Oost-Vlieland horeca

Naast de vele tradities heeft Vlieland een rijke horeca cultuur. Wat betreft horeca vacatures voor werk in Oost-Vlieland heb je veel mogelijkheden. Ben jij creatief, houd je van een uitdaging en zit de horeca in jouw bloed? Dan is werken op eiland iets voor jou! Wanneer je reageert op een van de horeca vacatures voor werk in Oost-Vlieland wordt huisvesting in de meeste gevallen geregeld. In je vrije tijd kun je goed tot rust komen in de natuur of genieten van het leukste muziekfestival Into The Great Wide Open.

Vacatures Oost-Vlieland bediening

Zoek je specifiek vacatures in Oost-Vlieland om in bediening aan de slag te gaan? Waddenvacatures heeft deze voor jou en zet ze overzichtelijk op een rij. Het hele jaar door bieden wij vacatures voor werk in Oost-Vlieland in de bediening, zowel fulltime als parttime. Voor meer vacatures op Vlieland raden we je aan ons overzicht te bekijken. Waddenvacatures biedt vacatures uit verschillende branches, waardoor de perfecte baan er voor jou tussen zit. Reageer op een vacature en wie weet woon jij binnenkort op het prachtige Vlieland!

Medewerkers bediening (m/v) PER DIRECT

Wij als leukste Grand Café van Vlieland zijn op zoek naar harde, gezellige en enthousiaste medewerkers! Wij zijn PER DIRECT op zoek naar horeca toppers die wel van wanten weet en de komende weken  en/of in de zomermaanden beschikbaar is om ons team te versterken.

Medewerker Bediening Vlieland

Kom werken op Vlieland! Wij zoeken een full time medewerker bediening / 1e medewerker bediening! Restaurant De Dining heeft een spectaculair uitzicht over het wad en de jachthaven van Vlieland.

14 Jun 2024 - 10 Nov 2024

Koks en keukenmedewerkers Trattoria Oliva, Vlieland

Trattoria Oliva is open! Gelegen op de historische plek van Restaurant Puur in de Dorpsstraat, bieden wij een combinatie van Italiaanse tradities en moderne flair.

Bediening medewerkers Trattoria Oliva, Vlieland

Trattoria Oliva, gevestigd op de charmante locatie van het voormalige Restaurant Puur in de Dorpsstraat, is nu geopend! Bij ons vind je een plek waar Italiaanse traditie en eigenzinnigheid samenkomen, allemaal overgoten met een flinke dosis plezier.

Medewerk(st)er front office

Ben jij de allrounder die nét dat stapje meer zet? Dan ben jij vast degene die we zoeken!

Afwas Medewerker

Ben jij een echte aanpakker? Is geen uitdaging jou te veel en zie jij graag direct resultaat van je harde werk? Kom afwassen op de Waddeneilanden en beleef een fantastische ervaring!

Horeca medewerker op Vlieland!

Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlak bij het strand! Voor ons hotel en restaurant zijn wij op zoek naar gezellige collega's die de periode juni t/m oktober bij ons kunnen komen werken.

17 Jun 2024 - 1 Oct 2024

Barman/gastheer bij Danscafé de Stoep

Weleens gehoord van de Stoep? Ja, de enige echte kroeg op Vlieland! Kun jij een feestje maken achter de bar? Kun jij de lekkerste shotjes op de bar zetten of de beste biertjes tappen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar echte bar toppers! Als barman/gastheer ben jij het belangrijkste gezicht van onze avonden!

1 Jun 2024 - 1 Jun 2025

Bijbaan Horeca

Bijbaan bij Hotel Schylge op Terschelling, inclusief woonruimte

Snackbar medewerker Vlieland

Ben jij op zoek naar een leuke baan op Vlieland? Wij zoeken per direct een gastgerichte collega voor onze snackbar in de jachthaven van Vlieland!