Vacatures Nes

De rust, ruimte en geweldige natuur trekken veel toeristen naar Ameland.Het is dan ook geen wonder dat je diverse vacatures voor werk op dit eiland vindt. Elk seizoen is er wel iets te doen. De bedrijven in Nes zoeken dan ook met regelmaat nieuwe krachten. Naast horeca vacatures voor werk in Nes, zoals zelfstandig werkend kok en medewerker in de bediening, vind je bij Waddenvacatures verschillende andere banen. Onder andere in de huishouding en voor het front office van hotels zijn vaak nieuwe werknemers nodig.

Nes is eenvoudig te bereiken. In het Friese Holwerd pak je de veerboot die rechtstreeks naar het dorp vaart. Met bijna 1200 inwoners is Neséén van de grotere dorpen op Ameland. Veel eilanders spreken het Amelands dialect; een mix van vooral Nederlandse woorden en Friese grammatica.

Vacatures Nes Ameland

Nes biedt je het beste van twee werelden. Behalve oude commandeurswoningen en een beschermd dorpsgezicht heeft dit dorp ook een modern winkel- en uitgaanscentrum. Dit kan jouw woonomgeving worden als je reageert op onze vacatures voor werk in Nes. Op Ameland is het altijd hard werken. Zowel toeristen als bewoners verwachten de beste producten en een absolute topservice. Ga je bijvoorbeeld aan de slag in de huishouding, dan is het jouw taak om alle kamers schoon en netjes te houden. Als fietsverhuurder weet je alles over fietsonderhoud en reparaties en zorg je dat klanten op een uitstekende fiets het eiland kunnen verkennen.

Na het harde werken kun je zelf natuurlijk ook van het eiland genieten. Ameland staat bekend als paardeneiland. Er zijn genoeg plekken om lessen te volgen, zodat jij straks heerlijke buitenritten kunt maken. Op cultureel gebied zijn de 350 jaar oude klokkentoren van Nes en korenmolen de Phenix, de enige grondzeiler korenmolen in heel Friesland, echte aanraders. Spreekt de combinatie van natuur, cultuur en interessant werk je aan? Dan zijn onze vacatures voor werk in Nes op Ameland zeker geschikt voor jou.

Vacatures Nes horeca

Amelanders en toeristen houden van lekker eten. Solliciteer je op vacatures voor werk in Nes in de horeca, dan kun jij hiervoor gaan zorgen. Als zelfstandig werkend kok weet je precies wat je te doen staat met verse producten. Op drukke momenten houd je het hoofd koel en creëer je de beste gerechten. Heb jij ervaring in de bediening? Dan zijn onze vacatures op Ameland een perfecte aanvulling op je cv. Als bedieningsmedewerker bewaar je altijd het overzicht en je ziet direct wie je hulp nodig heeft. Met jouw kennis van gerechten en dranken kun jij je gasten uitstekend adviseren en bezorg je ze een culinaire avond.

We hebben bij Waddenvacatures niet alleen interessante vacatures voor werk in Nes in de horeca. Ook in de andere dorpen op Ameland kun je aan de slag. Je vindt uiteenlopende banen voor ervaren werknemers in onze vacatures in Hollum, Ballum en Buren. Als je wilt werken op een eiland heb je natuurlijk huisvesting nodig. Dit wordt in de meeste gevallen geregeld door de werkgever, zodat je verhuizing geen enkel probleem vormt en jij snel aan de slag kunt in je nieuwe functie. Ben je overtuigd van de charme en veelzijdigheid van Ameland en zie jij jezelf wel wonen en werken in Nes of één van de andere dorpen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op een functie die perfect bij je past!

Strandpaviljoen zoekt bedieningsmedewerker!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken op hét strandpaviljoen van Ameland!

Bediening medewerker grillrestaurant

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig! Wij zoeken een collega die het seizoen of jaarrond bij ons kan komen werken.

Schoonmaak(st)er / afwasser strandpaviljoen

Wil jij gewoon hard werken met leuke collega's? Dan hebben wij de belangrijkste baan van het strandpaviljoen voor jou! Word schoonmaker / afwasser op Ameland!

Zelfstandig werkende kok Ameland

Voor één van de toonaangevende café restaurants op Ameland zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Lijkt wonen en werken  op Ameland jou helemaal te gek/ lees dan snel verder!

Vakantiewerk als afwasser / keukenhulp op Ameland!

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand en ben je op zoek naar een leuke vakantie(baan) deze zomer? Zoek niet verder! Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij meerdere keukenhulpen en afwassers.

1 Jun 2024 - 30 Sep 2024

Ontbijt- huishouding en receptiemedewerker Ameland

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zoeken wij nieuwe collega's voor de afwisselende functie van ontbijt- huishouding en receptie medewerker.

Huishoudelijke dienstverlening Ameland

Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet! Wij zoeken leuke collega's die ons vanaf juni tot november kunnen ondersteunen bij de hotelschoonmaak.

1 Jun 2024 - 1 Nov 2024

Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk om op Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Schoonmaker vakantiewoningen Ameland

Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je vrijdag, zaterdag en maandag werken? Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Kok Strandpaviljoen Ameland

Jij zet de kwaliteit van de gerechten op één. Samenwerking is daarvoor key! Jij beschikt over een uitstekende teamgeest hebt en goed kan communiceren met je collega's in de keuken.