Vacatures Nes

De rust, ruimte en geweldige natuur trekken veel toeristen naar Ameland.Het is dan ook geen wonder dat je diverse vacatures voor werk op dit eiland vindt. Elk seizoen is er wel iets te doen. De bedrijven in Nes zoeken dan ook met regelmaat nieuwe krachten. Naast horeca vacatures voor werk in Nes, zoals zelfstandig werkend kok en medewerker in de bediening, vind je bij Waddenvacatures verschillende andere banen. Onder andere in de huishouding en voor het front office van hotels zijn vaak nieuwe werknemers nodig.

Nes is eenvoudig te bereiken. In het Friese Holwerd pak je de veerboot die rechtstreeks naar het dorp vaart. Met bijna 1200 inwoners is Neséén van de grotere dorpen op Ameland. Veel eilanders spreken het Amelands dialect; een mix van vooral Nederlandse woorden en Friese grammatica.

Vacatures Nes Ameland

Nes biedt je het beste van twee werelden. Behalve oude commandeurswoningen en een beschermd dorpsgezicht heeft dit dorp ook een modern winkel- en uitgaanscentrum. Dit kan jouw woonomgeving worden als je reageert op onze vacatures voor werk in Nes. Op Ameland is het altijd hard werken. Zowel toeristen als bewoners verwachten de beste producten en een absolute topservice. Ga je bijvoorbeeld aan de slag in de huishouding, dan is het jouw taak om alle kamers schoon en netjes te houden. Als fietsverhuurder weet je alles over fietsonderhoud en reparaties en zorg je dat klanten op een uitstekende fiets het eiland kunnen verkennen.

Na het harde werken kun je zelf natuurlijk ook van het eiland genieten. Ameland staat bekend als paardeneiland. Er zijn genoeg plekken om lessen te volgen, zodat jij straks heerlijke buitenritten kunt maken. Op cultureel gebied zijn de 350 jaar oude klokkentoren van Nes en korenmolen de Phenix, de enige grondzeiler korenmolen in heel Friesland, echte aanraders. Spreekt de combinatie van natuur, cultuur en interessant werk je aan? Dan zijn onze vacatures voor werk in Nes op Ameland zeker geschikt voor jou.

Vacatures Nes horeca

Amelanders en toeristen houden van lekker eten. Solliciteer je op vacatures voor werk in Nes in de horeca, dan kun jij hiervoor gaan zorgen. Als zelfstandig werkend kok weet je precies wat je te doen staat met verse producten. Op drukke momenten houd je het hoofd koel en creëer je de beste gerechten. Heb jij ervaring in de bediening? Dan zijn onze vacatures op Ameland een perfecte aanvulling op je cv. Als bedieningsmedewerker bewaar je altijd het overzicht en je ziet direct wie je hulp nodig heeft. Met jouw kennis van gerechten en dranken kun jij je gasten uitstekend adviseren en bezorg je ze een culinaire avond.

We hebben bij Waddenvacatures niet alleen interessante vacatures voor werk in Nes in de horeca. Ook in de andere dorpen op Ameland kun je aan de slag. Je vindt uiteenlopende banen voor ervaren werknemers in onze vacatures in Hollum, Ballum en Buren. Als je wilt werken op een eiland heb je natuurlijk huisvesting nodig. Dit wordt in de meeste gevallen geregeld door de werkgever, zodat je verhuizing geen enkel probleem vormt en jij snel aan de slag kunt in je nieuwe functie. Ben je overtuigd van de charme en veelzijdigheid van Ameland en zie jij jezelf wel wonen en werken in Nes of één van de andere dorpen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op een functie die perfect bij je past!

Fietsmonteur fulltime m/v (jaarcontract)

Een tevreden klant begint met een fiets en E-scooter die in topconditie is. Jouw hulp als tweewieler monteur kunnen we daarom goed gebruiken.

29 Nov 2022 - 29 Nov 2023

Bediening Hotel Restaurant Ameland 2023 (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij vanaf maart 2023 op zoek naar een medewerker bediening

8 Dec 2022 - 1 Nov 2023

Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per direct gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

8 Dec 2022 - 8 Dec 2023

Bedieningsmedewerker (seizoen- vakantiebaan)

Zoek jij een leuke baan en ben je minimaal acht weken aaneengesloten beschikbaar in de periode t/m september (of langer)? Wij maken graag kennis met jou. Huisvesting is aanwezig en wordt verzorgd door de Pizzeria.

2 Dec 2022 - 8 Jul 2023

Bediening medewerker strandpaviljoen (seizoen- vakantiebaan)

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen? Wil jij graag werken in de bediening en lijkt het je leuk een maand of langer op Ameland te werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

2 Dec 2022 - 31 Dec 2023

Bediening medewerkers m/v (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

8 Dec 2022 - 1 Sep 2023

Ontbijtmedewerker Hotel 2023 (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zoeken wij vanaf maart 2023 een nieuwe collega voor de functie van ontbijtmedewerker.

1 Mar 2023 - 1 Nov 2023

Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die voor een half jaar of langer op Ameland wil komen werken. 

2 Dec 2022 - 2 Dec 2023

Assistent bedrijfsleider Strandpaviljoen (jaarcontract)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word assistent bedrijfsleider op Ameland! Wij bieden een goed salaris, huisvesting én de baan van je leven!

2 Dec 2022 - 1 Oct 2023

Open sollicitatie

Ben jij een echte aanpakker? Is geen uitdaging jou te veel en zie jij graag direct resultaat van je harde werk? Kom werken op de Waddeneilanden en beleef een fantastische ervaring!