Vacatures Nes

De rust, ruimte en geweldige natuur trekken veel toeristen naar Ameland.Het is dan ook geen wonder dat je diverse vacatures voor werk op dit eiland vindt. Elk seizoen is er wel iets te doen. De bedrijven in Nes zoeken dan ook met regelmaat nieuwe krachten. Naast horeca vacatures voor werk in Nes, zoals zelfstandig werkend kok en medewerker in de bediening, vind je bij Waddenvacatures verschillende andere banen. Onder andere in de huishouding en voor het front office van hotels zijn vaak nieuwe werknemers nodig.

Nes is eenvoudig te bereiken. In het Friese Holwerd pak je de veerboot die rechtstreeks naar het dorp vaart. Met bijna 1200 inwoners is Neséén van de grotere dorpen op Ameland. Veel eilanders spreken het Amelands dialect; een mix van vooral Nederlandse woorden en Friese grammatica.

Vacatures Nes Ameland

Nes biedt je het beste van twee werelden. Behalve oude commandeurswoningen en een beschermd dorpsgezicht heeft dit dorp ook een modern winkel- en uitgaanscentrum. Dit kan jouw woonomgeving worden als je reageert op onze vacatures voor werk in Nes. Op Ameland is het altijd hard werken. Zowel toeristen als bewoners verwachten de beste producten en een absolute topservice. Ga je bijvoorbeeld aan de slag in de huishouding, dan is het jouw taak om alle kamers schoon en netjes te houden. Als fietsverhuurder weet je alles over fietsonderhoud en reparaties en zorg je dat klanten op een uitstekende fiets het eiland kunnen verkennen.

Na het harde werken kun je zelf natuurlijk ook van het eiland genieten. Ameland staat bekend als paardeneiland. Er zijn genoeg plekken om lessen te volgen, zodat jij straks heerlijke buitenritten kunt maken. Op cultureel gebied zijn de 350 jaar oude klokkentoren van Nes en korenmolen de Phenix, de enige grondzeiler korenmolen in heel Friesland, echte aanraders. Spreekt de combinatie van natuur, cultuur en interessant werk je aan? Dan zijn onze vacatures voor werk in Nes op Ameland zeker geschikt voor jou.

Vacatures Nes horeca

Amelanders en toeristen houden van lekker eten. Solliciteer je op vacatures voor werk in Nes in de horeca, dan kun jij hiervoor gaan zorgen. Als zelfstandig werkend kok weet je precies wat je te doen staat met verse producten. Op drukke momenten houd je het hoofd koel en creëer je de beste gerechten. Heb jij ervaring in de bediening? Dan zijn onze vacatures op Ameland een perfecte aanvulling op je cv. Als bedieningsmedewerker bewaar je altijd het overzicht en je ziet direct wie je hulp nodig heeft. Met jouw kennis van gerechten en dranken kun jij je gasten uitstekend adviseren en bezorg je ze een culinaire avond.

We hebben bij Waddenvacatures niet alleen interessante vacatures voor werk in Nes in de horeca. Ook in de andere dorpen op Ameland kun je aan de slag. Je vindt uiteenlopende banen voor ervaren werknemers in onze vacatures in Hollum, Ballum en Buren. Als je wilt werken op een eiland heb je natuurlijk huisvesting nodig. Dit wordt in de meeste gevallen geregeld door de werkgever, zodat je verhuizing geen enkel probleem vormt en jij snel aan de slag kunt in je nieuwe functie. Ben je overtuigd van de charme en veelzijdigheid van Ameland en zie jij jezelf wel wonen en werken in Nes of één van de andere dorpen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op een functie die perfect bij je past!

Allround fietsverhuurder op Ameland (incl. huisvesting)

Tussenjaar en op zoek naar een veelzijdige baan? Lees dan snel verder! Als allround medewerker fietsverhuur zul jij je bij Fietsverhuur Kiewiet namelijk niet snel vervelen!

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Medewerker bediening Witte Paard (inclusief huisvesting)

Leuk (vakantie)werk vind je op Ameland! Wij zoeken een medewerker bediening voor één van de meest romantische restaurants in Nes. Dit sfeervolle, kleine restaurant staat bekend om zijn voortreffelijke keuken. Huisvesting is aanwezig!

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt, waar je kan werken met plezier en waar collegialiteit het sleutelwoord is? Word kok op Ameland!

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023

Horeca medewerker Ameland (incl. huisvesting)

Serveer jij straks de lekkerste snacks en lunchgerechten van Ameland? Wij zijn per direct op zoek naar medewerkers voor onze keuken en de counter (verkoop ijs en snacks).

28 Jun 2022 - 28 Jun 2023

Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per direct gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023

Bedieningsmedewerker (seizoen- vakantiebaan)

Zoek jij een leuke baan en ben je minimaal acht weken aaneengesloten beschikbaar in de periode t/m september (of langer)? Wij maken graag kennis met jou. Huisvesting is aanwezig en wordt verzorgd door de Pizzeria.

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Bediening medewerker strandpaviljoen (seizoen- vakantiebaan)

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen? Wil jij graag werken in de bediening en lijkt het je leuk een maand of langer op Ameland te werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Kok strandpaviljoen! (seizoenbaan of jaarcontract)

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een keukenhulp en (zelfstandig) kok die tot einde seizoen of langer op Ameland wil blijven werken.

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Floormanager strandpaviljoen (seizoen of jaarcontract)

Voor dit paviljoen zoeken wij een floormanager voor een seizoen of langer op Ameland kan komen werken! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen, beschik je over de nodige leidinggevende ervaring lijkt het je leuk een seiuzoen of langer op Ameland te werken dan is deze baan jouw kans!

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Pizza kok / Pizzaiolo (werken en wonen op Ameland)

De perfecte pizza begint met een goede bodem. Een goede bodem begint bij het beste deeg! Onze pizza's worden traditioneel bereid, met zorg en aandacht voor het lekkerste resultaat! Voor dit restaurant zoeken wij een ervaren pizzabakker / pizza-kok.

29 Jun 2022 - 29 Jun 2023