Vacatures Nes

De rust, ruimte en geweldige natuur trekken veel toeristen naar Ameland.Het is dan ook geen wonder dat je diverse vacatures voor werk op dit eiland vindt. Elk seizoen is er wel iets te doen. De bedrijven in Nes zoeken dan ook met regelmaat nieuwe krachten. Naast horeca vacatures voor werk in Nes, zoals zelfstandig werkend kok en medewerker in de bediening, vind je bij Waddenvacatures verschillende andere banen. Onder andere in de huishouding en voor het front office van hotels zijn vaak nieuwe werknemers nodig.

Nes is eenvoudig te bereiken. In het Friese Holwerd pak je de veerboot die rechtstreeks naar het dorp vaart. Met bijna 1200 inwoners is Neséén van de grotere dorpen op Ameland. Veel eilanders spreken het Amelands dialect; een mix van vooral Nederlandse woorden en Friese grammatica.

Vacatures Nes Ameland

Nes biedt je het beste van twee werelden. Behalve oude commandeurswoningen en een beschermd dorpsgezicht heeft dit dorp ook een modern winkel- en uitgaanscentrum. Dit kan jouw woonomgeving worden als je reageert op onze vacatures voor werk in Nes. Op Ameland is het altijd hard werken. Zowel toeristen als bewoners verwachten de beste producten en een absolute topservice. Ga je bijvoorbeeld aan de slag in de huishouding, dan is het jouw taak om alle kamers schoon en netjes te houden. Als fietsverhuurder weet je alles over fietsonderhoud en reparaties en zorg je dat klanten op een uitstekende fiets het eiland kunnen verkennen.

Na het harde werken kun je zelf natuurlijk ook van het eiland genieten. Ameland staat bekend als paardeneiland. Er zijn genoeg plekken om lessen te volgen, zodat jij straks heerlijke buitenritten kunt maken. Op cultureel gebied zijn de 350 jaar oude klokkentoren van Nes en korenmolen de Phenix, de enige grondzeiler korenmolen in heel Friesland, echte aanraders. Spreekt de combinatie van natuur, cultuur en interessant werk je aan? Dan zijn onze vacatures voor werk in Nes op Ameland zeker geschikt voor jou.

Vacatures Nes horeca

Amelanders en toeristen houden van lekker eten. Solliciteer je op vacatures voor werk in Nes in de horeca, dan kun jij hiervoor gaan zorgen. Als zelfstandig werkend kok weet je precies wat je te doen staat met verse producten. Op drukke momenten houd je het hoofd koel en creëer je de beste gerechten. Heb jij ervaring in de bediening? Dan zijn onze vacatures op Ameland een perfecte aanvulling op je cv. Als bedieningsmedewerker bewaar je altijd het overzicht en je ziet direct wie je hulp nodig heeft. Met jouw kennis van gerechten en dranken kun jij je gasten uitstekend adviseren en bezorg je ze een culinaire avond.

We hebben bij Waddenvacatures niet alleen interessante vacatures voor werk in Nes in de horeca. Ook in de andere dorpen op Ameland kun je aan de slag. Je vindt uiteenlopende banen voor ervaren werknemers in onze vacatures in Hollum, Ballum en Buren. Als je wilt werken op een eiland heb je natuurlijk huisvesting nodig. Dit wordt in de meeste gevallen geregeld door de werkgever, zodat je verhuizing geen enkel probleem vormt en jij snel aan de slag kunt in je nieuwe functie. Ben je overtuigd van de charme en veelzijdigheid van Ameland en zie jij jezelf wel wonen en werken in Nes of één van de andere dorpen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op een functie die perfect bij je past!

Fiets- en scootermonteur op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsmonteur goed bij gebruiken!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Allround fietsverhuurder op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsverhuurder goed bij gebruiken!

1 Apr 2022 - 1 Nov 2022

Huishouding/ Ontbijt Ameland (incl huisvesting)

Vind jij een afwisselende baan het leukste wat er is? Kom dan werken als ontbijt en huishouding medewerker bij het gezelligste hotel op Ameland.Als allround medewerker ontbijt en huishouding zorg je voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van ontbijt & kamer onderhoud. Dit alles met als doel dat iedere gast zich meer dan welkom voelt in het hotel.

1 Apr 2022 - 1 Nov 2022

Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening

20 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt, waar je kan werken met plezier en waar collegialiteit het sleutelwoord is? Word kok op Ameland!

19 Jan 2021 - 1 Dec 2022

Winkel medewerker Hollum (weekend / vakantiewerk)

Zoek jij een leuke weekend / vakantiebaan. Woon je op Ameland, ben je toe aan iets anders dan de horeca of  de supermarkt en kun je weekenden en vakanties werken? Dit is de baan die jij zoekt!

19 Jan 2022 - 1 Sep 2022

Kok Hotel Restaurant Ameland (fulltime)

Kom wonen en  werken als kok op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een (zelfstandig) kok!

19 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Pizzabakker (werken en wonen op Ameland)

De perfecte pizza begint met een goede bodem. Een goede bodem begint bij het beste deeg! Onze pizza's worden traditioneel bereid, met zorg en aandacht voor het lekkerste resultaat! Voor dit restaurant zoeken wij een ervaren pizzabakker!

1 Feb 2022 - 31 Dec 2022

Bediening medewerkers m/v (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

24 Jan 2022 - 1 Sep 2022

Hotel Noordsee: Supervisor Bediening

Supervisor bediening Hotel Noordsee Ameland