Vacatures Den Hoorn – Texel

Wij bieden je een divers aanbod vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel. Door te wonen en te werken op een eiland maak je kennis met het echte leven van de eilandbewoners. Het eiland Texel heeft veel te bieden. Zo zie je het beroemde witte kerkje al liggen als je van de boot af komt. Daarnaast zijn er elk seizoen wel evenementen zoals het muziekfestival Jazz on the Waves of de kunst op locatie van Klifhanger.

Op Texel kun je laten zien dat je liefde hebt voor je vak.Ben jij als kok de man of vrouw die achter de schermen indruk maakt op de gasten? Of heb je juist een scherp oog voor detail en zie je direct waar onderhoud of een reparatie nodig is? Als allround klusjesman maak je jezelf onmisbaar. Maar Texel is ook een eiland voor fietsers. Op het gebied van fietsverhuur is er genoeg te doen zoals fietsen vakkundig repareren, klaarzetten of bezorgen bij de Waddenhaven. De diversiteit van het eiland zie je terug in onze vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel.

Vacatures Den Hoorn – Texel horeca

Ben je stressbestendig en kun je goed met gasten omgaan? Dan vind je bij Waddenvacatures verschillende vacatures voor werk in Den Hoorn. Texel en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het hele jaar door vind je bij ons vacatures voor dit vakgebied. In de bediening ben jij het aanspreekpunt voor gasten. Vragen over gerechten en dranken zullen bij jou terecht komen. Daarnaast kan het zijn dat je te maken krijgt met Texelse dranken zoals ‘Strender Stropertje’ en ‘Foor nou en naggeres’. Ken jij deze dranken al of wil je ze leren kennen? Dan heeft Waddenvacatures voor jou diverse vacatures voor werk in Den Hoorn. Werken op een eiland zoals Texel is hard werken. Dat zie je terug in onze uitdagende vacatures voor Texel. Maar je krijgt er veel voor terug: een geweldige tijd en een ongekende vrijheid!

Vacatures Den Hoorn – Texel zelfstandig werkend kok

Het hele jaar door zijn er vacatures voor werk in Den Hoorn te vinden. In een restaurant op Texel sta jij als zelfstandig werkend kok voor kwaliteit. In deze functie weet je een keuken draaiende te houden. Ook wanneer er een vaste menukaart is wordt jouw eigen inbreng gewaardeerd. Heb jij het in je om klassiekers te bereiden en je eigen culinaire hoogstandjes op de kaart te zetten? Flexibiliteit en een grote beschikbaarheid zijn een pré. Naast vacatures in Den Hoornvoor zelfstandig werkend kok, vind je bij ons banen in bijvoorbeeld de huishouding of tuinonderhoud. Waddenvacatures is het adres als je voor een jaar of langer werkervaring wilt opdoen op een eiland. In de meeste gevallen regelt de werkgever onderdak voor jou.

Medewerker huishouding (Texel)

In ons huishouding team is er ruimte voor fijne collega's die samen met ons kunnen zorgen voor de perfecte hotelbeleving.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Zelfstandig werkend kok | chef de partie | keuken medewerker

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: een zelfstandig werkend kok | chef de partie | keuken medewerker Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Dec 2022

Sous-chef strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Sous-chef Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Wil jij onderdeel zijn van ons succes? Bekijk dan de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Gastvrouw | gastheer | medewerker bediening

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Gastvrouw | gastheer | medewerker bediening Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de leukste werkgever van Texel zijn. Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Dec 2022

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. Wij zoeken medewerkers die tot tenminste oktober kunnen komen werken en wonen op Texel.

1 Mar 2022 - 30 Nov 2022

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

17 Jan 2022 - 3 Jan 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Medewerker Horeca

Dankzij jou kunnen mensen heerlijk eten met geweldige service en is hun verblijf in ons vakantiepark nóg beter.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022