Vacatures Den Hoorn – Texel

Wij bieden je een divers aanbod vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel. Door te wonen en te werken op een eiland maak je kennis met het echte leven van de eilandbewoners. Het eiland Texel heeft veel te bieden. Zo zie je het beroemde witte kerkje al liggen als je van de boot af komt. Daarnaast zijn er elk seizoen wel evenementen zoals het muziekfestival Jazz on the Waves of de kunst op locatie van Klifhanger.

Op Texel kun je laten zien dat je liefde hebt voor je vak.Ben jij als kok de man of vrouw die achter de schermen indruk maakt op de gasten? Of heb je juist een scherp oog voor detail en zie je direct waar onderhoud of een reparatie nodig is? Als allround klusjesman maak je jezelf onmisbaar. Maar Texel is ook een eiland voor fietsers. Op het gebied van fietsverhuur is er genoeg te doen zoals fietsen vakkundig repareren, klaarzetten of bezorgen bij de Waddenhaven. De diversiteit van het eiland zie je terug in onze vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel.

Vacatures Den Hoorn – Texel horeca

Ben je stressbestendig en kun je goed met gasten omgaan? Dan vind je bij Waddenvacatures verschillende vacatures voor werk in Den Hoorn. Texel en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het hele jaar door vind je bij ons vacatures voor dit vakgebied. In de bediening ben jij het aanspreekpunt voor gasten. Vragen over gerechten en dranken zullen bij jou terecht komen. Daarnaast kan het zijn dat je te maken krijgt met Texelse dranken zoals ‘Strender Stropertje’ en ‘Foor nou en naggeres’. Ken jij deze dranken al of wil je ze leren kennen? Dan heeft Waddenvacatures voor jou diverse vacatures voor werk in Den Hoorn. Werken op een eiland zoals Texel is hard werken. Dat zie je terug in onze uitdagende vacatures voor Texel. Maar je krijgt er veel voor terug: een geweldige tijd en een ongekende vrijheid!

Vacatures Den Hoorn – Texel zelfstandig werkend kok

Het hele jaar door zijn er vacatures voor werk in Den Hoorn te vinden. In een restaurant op Texel sta jij als zelfstandig werkend kok voor kwaliteit. In deze functie weet je een keuken draaiende te houden. Ook wanneer er een vaste menukaart is wordt jouw eigen inbreng gewaardeerd. Heb jij het in je om klassiekers te bereiden en je eigen culinaire hoogstandjes op de kaart te zetten? Flexibiliteit en een grote beschikbaarheid zijn een pré. Naast vacatures in Den Hoornvoor zelfstandig werkend kok, vind je bij ons banen in bijvoorbeeld de huishouding of tuinonderhoud. Waddenvacatures is het adres als je voor een jaar of langer werkervaring wilt opdoen op een eiland. In de meeste gevallen regelt de werkgever onderdak voor jou.

Bediening medewerker bij De RogTexel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een medewerker bediening die onze collega wil worden!

1 Apr 2023 - 1 Apr 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

21 Mar 2023 - 11 Jan 2024

Kok bij eetcafé De Rog Texel

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons keuken team. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

24 Mar 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

24 Mar 2023

Gastheer / gastvrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Kom dan werken Bij Jef

24 Mar 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

24 Mar 2023

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

Kassamedewerkers Texel (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

Schoonmaker/afwasser Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een schoonmaker/afwasser voor in de avonduren.

10 Mar 2023