Vacatures Den Hoorn – Texel

Wij bieden je een divers aanbod vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel. Door te wonen en te werken op een eiland maak je kennis met het echte leven van de eilandbewoners. Het eiland Texel heeft veel te bieden. Zo zie je het beroemde witte kerkje al liggen als je van de boot af komt. Daarnaast zijn er elk seizoen wel evenementen zoals het muziekfestival Jazz on the Waves of de kunst op locatie van Klifhanger.

Op Texel kun je laten zien dat je liefde hebt voor je vak.Ben jij als kok de man of vrouw die achter de schermen indruk maakt op de gasten? Of heb je juist een scherp oog voor detail en zie je direct waar onderhoud of een reparatie nodig is? Als allround klusjesman maak je jezelf onmisbaar. Maar Texel is ook een eiland voor fietsers. Op het gebied van fietsverhuur is er genoeg te doen zoals fietsen vakkundig repareren, klaarzetten of bezorgen bij de Waddenhaven. De diversiteit van het eiland zie je terug in onze vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel.

Vacatures Den Hoorn – Texel horeca

Ben je stressbestendig en kun je goed met gasten omgaan? Dan vind je bij Waddenvacatures verschillende vacatures voor werk in Den Hoorn. Texel en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het hele jaar door vind je bij ons vacatures voor dit vakgebied. In de bediening ben jij het aanspreekpunt voor gasten. Vragen over gerechten en dranken zullen bij jou terecht komen. Daarnaast kan het zijn dat je te maken krijgt met Texelse dranken zoals ‘Strender Stropertje’ en ‘Foor nou en naggeres’. Ken jij deze dranken al of wil je ze leren kennen? Dan heeft Waddenvacatures voor jou diverse vacatures voor werk in Den Hoorn. Werken op een eiland zoals Texel is hard werken. Dat zie je terug in onze uitdagende vacatures voor Texel. Maar je krijgt er veel voor terug: een geweldige tijd en een ongekende vrijheid!

Vacatures Den Hoorn – Texel zelfstandig werkend kok

Het hele jaar door zijn er vacatures voor werk in Den Hoorn te vinden. In een restaurant op Texel sta jij als zelfstandig werkend kok voor kwaliteit. In deze functie weet je een keuken draaiende te houden. Ook wanneer er een vaste menukaart is wordt jouw eigen inbreng gewaardeerd. Heb jij het in je om klassiekers te bereiden en je eigen culinaire hoogstandjes op de kaart te zetten? Flexibiliteit en een grote beschikbaarheid zijn een pré. Naast vacatures in Den Hoornvoor zelfstandig werkend kok, vind je bij ons banen in bijvoorbeeld de huishouding of tuinonderhoud. Waddenvacatures is het adres als je voor een jaar of langer werkervaring wilt opdoen op een eiland. In de meeste gevallen regelt de werkgever onderdak voor jou.

Kok Strandpaviljoen Paal 9 Texel

Voor ons strandpaviljoen op de zonnige zuidpunt van Texel, zijn we op zoek naar fijne collega’s voor de keuken. In onze keuken liggen kansen om te starten of door te groeien tot chef kok.

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

2 Oct 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

2 Oct 2023

Patissier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als Patissier denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 Oct 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

1 Oct 2023

Horeca toppers! Werken en wonen op Texel!

Heee pssstt horeca topper! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

25 Sep 2023

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

Groenbeheerder vakantiepark (FT jaarcontract)

De leukste baan? Voor jou wel! Als hovenier / onderhoudsmedewerker weet jij wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat het vakantiepark netjes onderhouden blijft. Ben jij graag buiten bezig en heb je liever groene vingers dan schone handen? Dan hebben wij voor jou een superfunctie!

Leidinggevende bediening Kaap Noord Texel

Wij liegen niet als we zeggen dat we al 11 jaar een van de leukste werkgevers van Texel zijn! Wil jij deel uitmaken van dit succes? Lees dan snel verder!