Vacatures Den Hoorn – Texel

Wij bieden je een divers aanbod vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel. Door te wonen en te werken op een eiland maak je kennis met het echte leven van de eilandbewoners. Het eiland Texel heeft veel te bieden. Zo zie je het beroemde witte kerkje al liggen als je van de boot af komt. Daarnaast zijn er elk seizoen wel evenementen zoals het muziekfestival Jazz on the Waves of de kunst op locatie van Klifhanger.

Op Texel kun je laten zien dat je liefde hebt voor je vak.Ben jij als kok de man of vrouw die achter de schermen indruk maakt op de gasten? Of heb je juist een scherp oog voor detail en zie je direct waar onderhoud of een reparatie nodig is? Als allround klusjesman maak je jezelf onmisbaar. Maar Texel is ook een eiland voor fietsers. Op het gebied van fietsverhuur is er genoeg te doen zoals fietsen vakkundig repareren, klaarzetten of bezorgen bij de Waddenhaven. De diversiteit van het eiland zie je terug in onze vacatures voor werk in Den Hoorn op Texel.

Vacatures Den Hoorn – Texel horeca

Ben je stressbestendig en kun je goed met gasten omgaan? Dan vind je bij Waddenvacatures verschillende vacatures voor werk in Den Hoorn. Texel en de horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het hele jaar door vind je bij ons vacatures voor dit vakgebied. In de bediening ben jij het aanspreekpunt voor gasten. Vragen over gerechten en dranken zullen bij jou terecht komen. Daarnaast kan het zijn dat je te maken krijgt met Texelse dranken zoals ‘Strender Stropertje’ en ‘Foor nou en naggeres’. Ken jij deze dranken al of wil je ze leren kennen? Dan heeft Waddenvacatures voor jou diverse vacatures voor werk in Den Hoorn. Werken op een eiland zoals Texel is hard werken. Dat zie je terug in onze uitdagende vacatures voor Texel. Maar je krijgt er veel voor terug: een geweldige tijd en een ongekende vrijheid!

Vacatures Den Hoorn – Texel zelfstandig werkend kok

Het hele jaar door zijn er vacatures voor werk in Den Hoorn te vinden. In een restaurant op Texel sta jij als zelfstandig werkend kok voor kwaliteit. In deze functie weet je een keuken draaiende te houden. Ook wanneer er een vaste menukaart is wordt jouw eigen inbreng gewaardeerd. Heb jij het in je om klassiekers te bereiden en je eigen culinaire hoogstandjes op de kaart te zetten? Flexibiliteit en een grote beschikbaarheid zijn een pré. Naast vacatures in Den Hoornvoor zelfstandig werkend kok, vind je bij ons banen in bijvoorbeeld de huishouding of tuinonderhoud. Waddenvacatures is het adres als je voor een jaar of langer werkervaring wilt opdoen op een eiland. In de meeste gevallen regelt de werkgever onderdak voor jou.

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog, de gezelligste huiskamer van Texel? Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok voor ons eetcafé. Wil je werken in een gezellig team, heb jij zin in zon, zee en strand en ben een zomer of langer beschikbaar? Wij bieden, naast een mooie werkplek, een goed salaris en huisvesting aan.

24 Jun 2022 - 31 Oct 2022

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

27 Jun 2022 - 1 Sep 2022

Manager P&O Krim Texel

Als Manager P&O adviseer en ondersteun je directie, managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid op onze 9 exploitaties. In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 medewerkers werkzaam. Daarmee is het een zeer afwisselende functie binnen een prachtige werkomgeving.

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Keuken medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Wij zoeken medewerkers voor het hoog- en naseizoen!

27 Jun 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, een contract voor het seizoen of langer en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

14 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

23 Jun 2022 - 23 Jun 2023

Medewerker bediening Texel (jaarcontract incl. huisvesting)

Vind jij het net als ons belangrijk dat alle gasten maximaal in de watten gelegd worden door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Dan ben je bij Grandcafé het Plein zeker op je plek. Ben jij het seizoen of langer beschikbaar lees dan snel verder!

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Bediening medewerker Texel (naseizoen huisvesting aanwezig)

Kom jij werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel? Huisvesting is aanwezig! Wij kunnen vanaf half augustus parttime en fulltime banen aanbieden bij een van de leukste restaurants op het eiland!

29 Jun 2022 - 29 Jun 2023