Vacatures De Koog

De Koog is een bruisende badplaats. Bij Waddenvacatures vind je de meest uiteenlopende vacatures om aan de slag te gaan in dit oude vissersdorpje. De Koog staat tegenwoordig bekend bij veel jongeren. Voor uitgaan, lekker dineren of een terrasje pakken met zicht op het uitgaanspubliek moet je in de Koog zijn. Muziekevenementen worden regelmatig georganiseerd. Tropical Sea Festival is inmiddels vaste prik voor veel eilanders. Wanneer je reageert op een van de vacatures voor werk in De Koog van Waddenvacatures kun je hier deel van uitmaken. En na een enerverende werkdag kun je altijd de rust opzoeken in de prachtige omliggende natuurgebieden. Of nog wat extra energie kwijtraken bij strandpaal 17 en 19, hotspots voor surfers!

Vacatures De Koog hotel

Ben jij een schoonmaaktijger of horecatopper? Wie weet is werken in een hotel iets voor jou. Waddenvacatures biedt verschillende vacatures aan. De hotels in De Koog hebben het hele jaar door veel bezoekers aangezien Texel een populair eiland is. Wil jij graag werken in de huishouding in een hotel? In de huishouding is het jouw taak om de kamers schoon en netjes te houden. En als zelfstandig werkend kok weet jij perfect een Texels lam klaar te maken. In ons overzicht vind je vacatures in De Koog van hotels en allerlei vacatures op Texel in andere branches!

Vacatures De Koog – Texel

Van bedieningsmedewerker tot receptionist en fietsverhuurder en alles daar tussenin. Bij Waddenvacatures vind je verschillende vacatures voor werk in De Koog op Texel. Werken op een eiland is in geen enkel opzicht hetzelfde als werken op het vaste land. Er is geen omgeving die zo inspirerend en bijzonder is als onze Waddeneilanden. In je vrije tijd laad je als vanzelf op. Je komt tot rust in de natuur en voelt je thuis in een hechte gemeenschap. Upload je cv en reageer daarom op onze vacatures! En wie weet werk en woon jij binnenkort in De Koog op Texel!

Patissier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als Patissier denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 Oct 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

1 Oct 2023

Horeca toppers! Werken en wonen op Texel!

Heee pssstt horeca topper! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

25 Sep 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

18 Sep 2023

Kok Strandpaviljoen Paal 9 Texel

Voor ons strandpaviljoen op de zonnige zuidpunt van Texel, zijn we op zoek naar fijne collega’s voor de keuken. In onze keuken liggen kansen om te starten of door te groeien tot chef kok.

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

18 Sep 2023

Groenbeheerder vakantiepark (FT jaarcontract)

De leukste baan? Voor jou wel! Als hovenier / onderhoudsmedewerker weet jij wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat het vakantiepark netjes onderhouden blijft. Ben jij graag buiten bezig en heb je liever groene vingers dan schone handen? Dan hebben wij voor jou een superfunctie!

Leidinggevende bediening Kaap Noord Texel

Wij liegen niet als we zeggen dat we al 11 jaar een van de leukste werkgevers van Texel zijn! Wil jij deel uitmaken van dit succes? Lees dan snel verder!