Vacatures De Koog

De Koog is een bruisende badplaats. Bij Waddenvacatures vind je de meest uiteenlopende vacatures om aan de slag te gaan in dit oude vissersdorpje. De Koog staat tegenwoordig bekend bij veel jongeren. Voor uitgaan, lekker dineren of een terrasje pakken met zicht op het uitgaanspubliek moet je in de Koog zijn. Muziekevenementen worden regelmatig georganiseerd. Tropical Sea Festival is inmiddels vaste prik voor veel eilanders. Wanneer je reageert op een van de vacatures voor werk in De Koog van Waddenvacatures kun je hier deel van uitmaken. En na een enerverende werkdag kun je altijd de rust opzoeken in de prachtige omliggende natuurgebieden. Of nog wat extra energie kwijtraken bij strandpaal 17 en 19, hotspots voor surfers!

Vacatures De Koog hotel

Ben jij een schoonmaaktijger of horecatopper? Wie weet is werken in een hotel iets voor jou. Waddenvacatures biedt verschillende vacatures aan. De hotels in De Koog hebben het hele jaar door veel bezoekers aangezien Texel een populair eiland is. Wil jij graag werken in de huishouding in een hotel? In de huishouding is het jouw taak om de kamers schoon en netjes te houden. En als zelfstandig werkend kok weet jij perfect een Texels lam klaar te maken. In ons overzicht vind je vacatures in De Koog van hotels en allerlei vacatures op Texel in andere branches!

Vacatures De Koog – Texel

Van bedieningsmedewerker tot receptionist en fietsverhuurder en alles daar tussenin. Bij Waddenvacatures vind je verschillende vacatures voor werk in De Koog op Texel. Werken op een eiland is in geen enkel opzicht hetzelfde als werken op het vaste land. Er is geen omgeving die zo inspirerend en bijzonder is als onze Waddeneilanden. In je vrije tijd laad je als vanzelf op. Je komt tot rust in de natuur en voelt je thuis in een hechte gemeenschap. Upload je cv en reageer daarom op onze vacatures! En wie weet werk en woon jij binnenkort in De Koog op Texel!

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

30 Nov 2022 - 30 Nov 2023

Bediening medewerker Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een medewerker bediening die onze collega wil worden!

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

23 Nov 2022 - 26 Oct 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Vulploegmedewerker Texel (bijbaan / vakantiebaan)

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de schappen netjes en goed gevuld zijn. Jij weet precies weet waar alles dus voor vragen kunnen de klanten altijd bij jou terecht.  

5 Dec 2022 - 24 Oct 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

7 Dec 2022 - 9 Nov 2023

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

7 Dec 2022 - 9 Nov 2023