Vacatures De Koog

De Koog is een bruisende badplaats. Bij Waddenvacatures vind je de meest uiteenlopende vacatures om aan de slag te gaan in dit oude vissersdorpje. De Koog staat tegenwoordig bekend bij veel jongeren. Voor uitgaan, lekker dineren of een terrasje pakken met zicht op het uitgaanspubliek moet je in de Koog zijn. Muziekevenementen worden regelmatig georganiseerd. Tropical Sea Festival is inmiddels vaste prik voor veel eilanders. Wanneer je reageert op een van de vacatures voor werk in De Koog van Waddenvacatures kun je hier deel van uitmaken. En na een enerverende werkdag kun je altijd de rust opzoeken in de prachtige omliggende natuurgebieden. Of nog wat extra energie kwijtraken bij strandpaal 17 en 19, hotspots voor surfers!

Vacatures De Koog hotel

Ben jij een schoonmaaktijger of horecatopper? Wie weet is werken in een hotel iets voor jou. Waddenvacatures biedt verschillende vacatures aan. De hotels in De Koog hebben het hele jaar door veel bezoekers aangezien Texel een populair eiland is. Wil jij graag werken in de huishouding in een hotel? In de huishouding is het jouw taak om de kamers schoon en netjes te houden. En als zelfstandig werkend kok weet jij perfect een Texels lam klaar te maken. In ons overzicht vind je vacatures in De Koog van hotels en allerlei vacatures op Texel in andere branches!

Vacatures De Koog – Texel

Van bedieningsmedewerker tot receptionist en fietsverhuurder en alles daar tussenin. Bij Waddenvacatures vind je verschillende vacatures voor werk in De Koog op Texel. Werken op een eiland is in geen enkel opzicht hetzelfde als werken op het vaste land. Er is geen omgeving die zo inspirerend en bijzonder is als onze Waddeneilanden. In je vrije tijd laad je als vanzelf op. Je komt tot rust in de natuur en voelt je thuis in een hechte gemeenschap. Upload je cv en reageer daarom op onze vacatures! En wie weet werk en woon jij binnenkort in De Koog op Texel!

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog, de gezelligste huiskamer van Texel? Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok voor ons eetcafé. Wil je werken in een gezellig team, heb jij zin in zon, zee en strand en ben een zomer of langer beschikbaar? Wij bieden, naast een mooie werkplek, een goed salaris en huisvesting aan.

24 Jun 2022 - 31 Oct 2022

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

27 Jun 2022 - 1 Sep 2022

Manager P&O Krim Texel

Als Manager P&O adviseer en ondersteun je directie, managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid op onze 9 exploitaties. In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 medewerkers werkzaam. Daarmee is het een zeer afwisselende functie binnen een prachtige werkomgeving.

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Keuken medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Wij zoeken medewerkers voor het hoog- en naseizoen!

27 Jun 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, een contract voor het seizoen of langer en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

14 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

23 Jun 2022 - 23 Jun 2023

Medewerker bediening Texel (jaarcontract incl. huisvesting)

Vind jij het net als ons belangrijk dat alle gasten maximaal in de watten gelegd worden door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Dan ben je bij Grandcafé het Plein zeker op je plek. Ben jij het seizoen of langer beschikbaar lees dan snel verder!

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Bediening medewerker Texel (naseizoen huisvesting aanwezig)

Kom jij werken in de populaire en gezellige badplaats de Koog op het schitterende Texel? Huisvesting is aanwezig! Wij kunnen vanaf half augustus parttime en fulltime banen aanbieden bij een van de leukste restaurants op het eiland!

29 Jun 2022 - 29 Jun 2023