Vacatures De Koog

De Koog is een bruisende badplaats. Bij Waddenvacatures vind je de meest uiteenlopende vacatures om aan de slag te gaan in dit oude vissersdorpje. De Koog staat tegenwoordig bekend bij veel jongeren. Voor uitgaan, lekker dineren of een terrasje pakken met zicht op het uitgaanspubliek moet je in de Koog zijn. Muziekevenementen worden regelmatig georganiseerd. Tropical Sea Festival is inmiddels vaste prik voor veel eilanders. Wanneer je reageert op een van de vacatures voor werk in De Koog van Waddenvacatures kun je hier deel van uitmaken. En na een enerverende werkdag kun je altijd de rust opzoeken in de prachtige omliggende natuurgebieden. Of nog wat extra energie kwijtraken bij strandpaal 17 en 19, hotspots voor surfers!

Vacatures De Koog hotel

Ben jij een schoonmaaktijger of horecatopper? Wie weet is werken in een hotel iets voor jou. Waddenvacatures biedt verschillende vacatures aan. De hotels in De Koog hebben het hele jaar door veel bezoekers aangezien Texel een populair eiland is. Wil jij graag werken in de huishouding in een hotel? In de huishouding is het jouw taak om de kamers schoon en netjes te houden. En als zelfstandig werkend kok weet jij perfect een Texels lam klaar te maken. In ons overzicht vind je vacatures in De Koog van hotels en allerlei vacatures op Texel in andere branches!

Vacatures De Koog – Texel

Van bedieningsmedewerker tot receptionist en fietsverhuurder en alles daar tussenin. Bij Waddenvacatures vind je verschillende vacatures voor werk in De Koog op Texel. Werken op een eiland is in geen enkel opzicht hetzelfde als werken op het vaste land. Er is geen omgeving die zo inspirerend en bijzonder is als onze Waddeneilanden. In je vrije tijd laad je als vanzelf op. Je komt tot rust in de natuur en voelt je thuis in een hechte gemeenschap. Upload je cv en reageer daarom op onze vacatures! En wie weet werk en woon jij binnenkort in De Koog op Texel!

Medewerker huishouding (Texel)

In ons huishouding team is er ruimte voor fijne collega's die samen met ons kunnen zorgen voor de perfecte hotelbeleving.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Zelfstandig werkend kok | chef de partie | keuken medewerker

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: een zelfstandig werkend kok | chef de partie | keuken medewerker Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Dec 2022

Sous-chef strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Sous-chef Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Wil jij onderdeel zijn van ons succes? Bekijk dan de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Gastvrouw | gastheer | medewerker bediening

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Gastvrouw | gastheer | medewerker bediening Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de leukste werkgever van Texel zijn. Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Dec 2022

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. Wij zoeken medewerkers die tot tenminste oktober kunnen komen werken en wonen op Texel.

1 Mar 2022 - 30 Nov 2022

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

17 Jan 2022 - 3 Jan 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Medewerker Horeca

Dankzij jou kunnen mensen heerlijk eten met geweldige service en is hun verblijf in ons vakantiepark nóg beter.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022