Vacatures Ballum

Al vanaf 1389 werd Ameland bestuurd door adellijk geslacht vanuit Ballum. Vacatures voor werk in Ballum, het kleinste dorpje op het eiland, kunnen jou naar het gemeentehuis leiden. Hier zie je nog steeds de geschiedenis van vroegere heerschappijen. Ben jij een durfal met stalen zenuwen? Wellicht dat jij skydive lessen kunt gaan geven. De vacatures voor werk in Ballum van Waddenvacatures zijn uitdagend en divers. Net als de natuur, waar je heerlijk kunt uitwaaien na een dag hard werken.

Vacatures Ballum horeca

Niet alleen toeristen, maar ook de Amelanders houden van goed eten. Horeca vacatures in Ballum vragen om medewerkers die weten wat ze moeten doen met overheerlijke regionale en lokale producten. Naast het harde werken op een eiland kun je genieten van een unieke omgeving. Werken in Ballum biedt dan ook meer dan op het vaste land. Geniet in je vrije tijd van de natuur of laat je in de maand november inspireren door bijzondere kunstwerken die jaarlijks vertoond worden. Door de bijzondere lichtval en het landschap is Ameland een geliefde verblijfplaats en inspiratiebron voor vele kunstenaars.

Wie weet inspireert Kunstmaand Ameland en de prachtige natuur je wel voor het bereiden van heerlijke gerechten. Als zelfstandig werkend kok wordt ervan je verwacht dat je dit in huis hebt en dat je gerechten met passie bereidt. Heb jij de smaak te pakken en zie je jezelf al op Ameland werken? Bekijk dan alle horeca vacatures in Ballum!

Vacatures Ballum – Ameland

Wil je werken in Ballum? Naast horeca vacatures vind je hier vacatures uit verschillende branches. Wij weten als geen ander wat er speelt op Ameland en helpen jou graag aan die perfecte baan. Wanneer jij je baan binnen hebt, dien jij je capaciteiten waar te maken. Bij Waddenvacatures vind je vele vacatures op Ameland. Wie weet word jij binnenkort verkoopmedewerker, shopmanager of fietsverhuurder op dit prachtige eiland. Want er zij niet alleen de bij horeca werkgevers vacatures op Ameland. Onder onze vacatures voor werk in Ballum op Ameland zit ongetwijfeld dé perfecte baan voor jou!

Schoonmaker bungalows en appartementen

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als schoonmaker met goede verdiensten? Waddenvakantiehuizen.nl biedt de mogelijkheid schoon te maken voor vaste huizen en appartementen tegen een aantrekkelijk stukloon.

Schoonmaak-KRACHT! Huishouding Hotel (FT/PT)

Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet! 

1 Mar 2023 - 1 Nov 2023

Medewerker frontoffice, ontbijt en Bar

Voor een van de mooiste hotels op Ameland zoeken wij een leuke collega voor frontoffice, bar en ontbijt!

1 Mar 2023 - 1 Mar 2024

Supervisor Housekeeping

Er ontgaat jou werkelijk niets. Gekreukte lakens in een net gereedgemaakte hotelkamer? Niet in jouw dienst! Stof op de gang? Je moet er niet aan denken…

Fiets- en scootermonteur op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsmonteur goed bij gebruiken!

31 Jan 2023 - 1 Jan 2024

Cafetaria medewerker (weekend en vakanties)

Ontpop jij je als koning(in) van de snackcounter van ons restaurant? Ga de uitdaging aan en word cafetaria medewerker op Ameland!

6 Feb 2023 - 1 Nov 2023

Verkoopmedewerker Ameland

Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces. 

8 Feb 2023 - 1 Nov 2023

Bedieningsmedewerker (seizoen- vakantiebaan)

Zoek jij een leuke baan en kun je de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen (april t/m november) werken? Wij maken graag kennis met jou. Huisvesting is aanwezig en wordt verzorgd door de Pizzeria.

8 Feb 2023 - 8 Dec 2023

Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt, waar je kan werken met plezier en waar collegialiteit het sleutelwoord is? Word kok op Ameland!

8 Feb 2023 - 2 Feb 2024

Bediening Hotel Restaurant Ameland 2023 (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij vanaf april 2023 op zoek naar een medewerker bediening

1 Apr 2023 - 1 Nov 2023