Vacatures Ballum

Al vanaf 1389 werd Ameland bestuurd door adellijk geslacht vanuit Ballum. Vacatures voor werk in Ballum, het kleinste dorpje op het eiland, kunnen jou naar het gemeentehuis leiden. Hier zie je nog steeds de geschiedenis van vroegere heerschappijen. Ben jij een durfal met stalen zenuwen? Wellicht dat jij skydive lessen kunt gaan geven. De vacatures voor werk in Ballum van Waddenvacatures zijn uitdagend en divers. Net als de natuur, waar je heerlijk kunt uitwaaien na een dag hard werken.

Vacatures Ballum horeca

Niet alleen toeristen, maar ook de Amelanders houden van goed eten. Horeca vacatures in Ballum vragen om medewerkers die weten wat ze moeten doen met overheerlijke regionale en lokale producten. Naast het harde werken op een eiland kun je genieten van een unieke omgeving. Werken in Ballum biedt dan ook meer dan op het vaste land. Geniet in je vrije tijd van de natuur of laat je in de maand november inspireren door bijzondere kunstwerken die jaarlijks vertoond worden. Door de bijzondere lichtval en het landschap is Ameland een geliefde verblijfplaats en inspiratiebron voor vele kunstenaars.

Wie weet inspireert Kunstmaand Ameland en de prachtige natuur je wel voor het bereiden van heerlijke gerechten. Als zelfstandig werkend kok wordt ervan je verwacht dat je dit in huis hebt en dat je gerechten met passie bereidt. Heb jij de smaak te pakken en zie je jezelf al op Ameland werken? Bekijk dan alle horeca vacatures in Ballum!

Vacatures Ballum – Ameland

Wil je werken in Ballum? Naast horeca vacatures vind je hier vacatures uit verschillende branches. Wij weten als geen ander wat er speelt op Ameland en helpen jou graag aan die perfecte baan. Wanneer jij je baan binnen hebt, dien jij je capaciteiten waar te maken. Bij Waddenvacatures vind je vele vacatures op Ameland. Wie weet word jij binnenkort verkoopmedewerker, shopmanager of fietsverhuurder op dit prachtige eiland. Want er zij niet alleen de bij horeca werkgevers vacatures op Ameland. Onder onze vacatures voor werk in Ballum op Ameland zit ongetwijfeld dé perfecte baan voor jou!

Fietsverhuurder / logistiek medewerker (jaarcontract)

Wij zoeken per direct voor langere termijn een fietsverhuurder / logistiek medewerker die het team op onze locaties Nes, Ballum en Hollum wil komen versterken.

2 Oct 2023

Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening. Het betreft een aanstelling voor langere tijd.

Schoonmaker vakantiewoningen Ameland

Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je vrijdag, zaterdag en maandag werken? Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk om het naseizoen op Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die net naseizoen of langer op Ameland wil komen werken. 

Verkoopmedewerker Ameland (jaarcontract)

Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces. 

Schoonmaker bungalows en appartementen

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als schoonmaker met goede verdiensten? Bij  Waddenvakantiehuizen.nl ontvang je een aantrekkelijk stukloon voor de schoonmaak van bungalows en appartementen.