Vacatures Ballum

Al vanaf 1389 werd Ameland bestuurd door adellijk geslacht vanuit Ballum. Vacatures voor werk in Ballum, het kleinste dorpje op het eiland, kunnen jou naar het gemeentehuis leiden. Hier zie je nog steeds de geschiedenis van vroegere heerschappijen. Ben jij een durfal met stalen zenuwen? Wellicht dat jij skydive lessen kunt gaan geven. De vacatures voor werk in Ballum van Waddenvacatures zijn uitdagend en divers. Net als de natuur, waar je heerlijk kunt uitwaaien na een dag hard werken.

Vacatures Ballum horeca

Niet alleen toeristen, maar ook de Amelanders houden van goed eten. Horeca vacatures in Ballum vragen om medewerkers die weten wat ze moeten doen met overheerlijke regionale en lokale producten. Naast het harde werken op een eiland kun je genieten van een unieke omgeving. Werken in Ballum biedt dan ook meer dan op het vaste land. Geniet in je vrije tijd van de natuur of laat je in de maand november inspireren door bijzondere kunstwerken die jaarlijks vertoond worden. Door de bijzondere lichtval en het landschap is Ameland een geliefde verblijfplaats en inspiratiebron voor vele kunstenaars.

Wie weet inspireert Kunstmaand Ameland en de prachtige natuur je wel voor het bereiden van heerlijke gerechten. Als zelfstandig werkend kok wordt ervan je verwacht dat je dit in huis hebt en dat je gerechten met passie bereidt. Heb jij de smaak te pakken en zie je jezelf al op Ameland werken? Bekijk dan alle horeca vacatures in Ballum!

Vacatures Ballum – Ameland

Wil je werken in Ballum? Naast horeca vacatures vind je hier vacatures uit verschillende branches. Wij weten als geen ander wat er speelt op Ameland en helpen jou graag aan die perfecte baan. Wanneer jij je baan binnen hebt, dien jij je capaciteiten waar te maken. Bij Waddenvacatures vind je vele vacatures op Ameland. Wie weet word jij binnenkort verkoopmedewerker, shopmanager of fietsverhuurder op dit prachtige eiland. Want er zij niet alleen de bij horeca werkgevers vacatures op Ameland. Onder onze vacatures voor werk in Ballum op Ameland zit ongetwijfeld dé perfecte baan voor jou!

Assistent bedrijfsleider Strandpaviljoen (jaarcontract)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word assistent bedrijfsleider op Ameland! Wij bieden een goed salaris, huisvesting én de baan van je leven!

1 Oct 2022 - 1 Oct 2023

Eerste Medewerker Bediening

Obers, kelners, serveersters (gastvrouwen en -heren) opgelet. Jij gaat als supervisor bediening carrière maken in Mr Sandman, het restaurant van Hotel Noordsee op Ameland.

Open sollicitatie

Ben jij een echte aanpakker? Is geen uitdaging jou te veel en zie jij graag direct resultaat van je harde werk? Kom werken op de Waddeneilanden en beleef een fantastische ervaring!

Front Office Manager

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Hotel Noordsee op Ameland.

Zelfstandig werkend Kok strandpaviljoen! (Ameland)

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een zelfstandig werkend kok die voor een half jaar of langer op Ameland wil komen werken. 

1 Oct 2022 - 1 Oct 2023

Barkeeper de Lichtboei Ameland

Gouden kans! Werken in de leukste kroeg van Ameland, met een prima salaris. Twee vrije dagen per week. Zekerheid van werk en je wordt altijd voor jouw hele shift betaald, ook als het rustig is.

12 Sep 2022 - 1 Oct 2023

Schoonmaak medewerker

Gastvrijheid stroomt door jouw bloed! Je hebt een vriendelijke glimlach en zorgt ervoor dat de gasten in de nacht vriendelijk worden begroet met een lach in een blinkend schoon hotel.

Duty Manager Nacht

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor in de nacht in Hotel Noordsee op Ameland.

Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening

29 Sep 2022 - 29 Sep 2023

Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per direct gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

29 Sep 2022 - 29 Sep 2023