Vacatures Ballum

Al vanaf 1389 werd Ameland bestuurd door adellijk geslacht vanuit Ballum. Vacatures voor werk in Ballum, het kleinste dorpje op het eiland, kunnen jou naar het gemeentehuis leiden. Hier zie je nog steeds de geschiedenis van vroegere heerschappijen. Ben jij een durfal met stalen zenuwen? Wellicht dat jij skydive lessen kunt gaan geven. De vacatures voor werk in Ballum van Waddenvacatures zijn uitdagend en divers. Net als de natuur, waar je heerlijk kunt uitwaaien na een dag hard werken.

Vacatures Ballum horeca

Niet alleen toeristen, maar ook de Amelanders houden van goed eten. Horeca vacatures in Ballum vragen om medewerkers die weten wat ze moeten doen met overheerlijke regionale en lokale producten. Naast het harde werken op een eiland kun je genieten van een unieke omgeving. Werken in Ballum biedt dan ook meer dan op het vaste land. Geniet in je vrije tijd van de natuur of laat je in de maand november inspireren door bijzondere kunstwerken die jaarlijks vertoond worden. Door de bijzondere lichtval en het landschap is Ameland een geliefde verblijfplaats en inspiratiebron voor vele kunstenaars.

Wie weet inspireert Kunstmaand Ameland en de prachtige natuur je wel voor het bereiden van heerlijke gerechten. Als zelfstandig werkend kok wordt ervan je verwacht dat je dit in huis hebt en dat je gerechten met passie bereidt. Heb jij de smaak te pakken en zie je jezelf al op Ameland werken? Bekijk dan alle horeca vacatures in Ballum!

Vacatures Ballum – Ameland

Wil je werken in Ballum? Naast horeca vacatures vind je hier vacatures uit verschillende branches. Wij weten als geen ander wat er speelt op Ameland en helpen jou graag aan die perfecte baan. Wanneer jij je baan binnen hebt, dien jij je capaciteiten waar te maken. Bij Waddenvacatures vind je vele vacatures op Ameland. Wie weet word jij binnenkort verkoopmedewerker, shopmanager of fietsverhuurder op dit prachtige eiland. Want er zij niet alleen de bij horeca werkgevers vacatures op Ameland. Onder onze vacatures voor werk in Ballum op Ameland zit ongetwijfeld dé perfecte baan voor jou!

Fiets- en scootermonteur op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsmonteur goed bij gebruiken!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Allround fietsverhuurder op Ameland (incl. huisvesting)

Onbezorgd fietsen op Ameland, daar doen wij het voor. Hier gaat heel wat aan vooraf en daar kunnen wij jouw hulp als fietsverhuurder goed bij gebruiken!

1 Apr 2022 - 1 Nov 2022

Huishouding/ Ontbijt Ameland (incl huisvesting)

Vind jij een afwisselende baan het leukste wat er is? Kom dan werken als ontbijt en huishouding medewerker bij het gezelligste hotel op Ameland.Als allround medewerker ontbijt en huishouding zorg je voor de gehele dagelijkse operatie op het gebied van ontbijt & kamer onderhoud. Dit alles met als doel dat iedere gast zich meer dan welkom voelt in het hotel.

1 Apr 2022 - 1 Nov 2022

Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een medewerker bediening

20 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt, waar je kan werken met plezier en waar collegialiteit het sleutelwoord is? Word kok op Ameland!

19 Jan 2021 - 1 Dec 2022

Winkel medewerker Hollum (weekend / vakantiewerk)

Zoek jij een leuke weekend / vakantiebaan. Woon je op Ameland, ben je toe aan iets anders dan de horeca of  de supermarkt en kun je weekenden en vakanties werken? Dit is de baan die jij zoekt!

19 Jan 2022 - 1 Sep 2022

Kok Hotel Restaurant Ameland (fulltime)

Kom wonen en  werken als kok op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij op zoek naar een (zelfstandig) kok!

19 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Pizzabakker (werken en wonen op Ameland)

De perfecte pizza begint met een goede bodem. Een goede bodem begint bij het beste deeg! Onze pizza's worden traditioneel bereid, met zorg en aandacht voor het lekkerste resultaat! Voor dit restaurant zoeken wij een ervaren pizzabakker!

1 Feb 2022 - 31 Dec 2022

Bediening medewerkers m/v (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

24 Jan 2022 - 1 Sep 2022

Hotel Noordsee: Supervisor Bediening

Supervisor bediening Hotel Noordsee Ameland