Vacatures Ameland

Jouw nieuwe werkplek kan een karakteristiek eiland zijn, omgeven door vier gezellige dorpjes en prachtige stukken natuur. Loop jij hier wel warm voor? Dan vind je tussen onze vele vacatures op Ameland precies wat je zoekt! Zowel vakantiebanen als vaste aanstellingen zijn volop aanwezig in het uitgebreide aanbod van Waddenvacatures. Denk bijvoorbeeld aan een uitdagende functie bij een populair hotel of sfeervol restaurant. Reageer op onze vacatures op Ameland als je over de benodigde ervaring beschikt om te werken op één van de mooiste locaties van Nederland!

Vacatures Ameland horeca

Scherp je vaardigheden aan met een uitdagende baan door te reageren op onze vacatures op Ameland op horeca gebied! Draag je steentje bij aan de bediening van een eetgelegenheid of wees juist verantwoordelijk voor de bereiding van de heerlijkste gerechten. Dit zijn slechts enkele van de vele beschikbare functies. Door alle vacatures uit ons ruime aanbod te bekijken, krijg je een goed overzicht van wat de waddeneilanden je te bieden hebben. Bovendien kun je als werkgever je openstaande betrekkingen ook op onze website kwijt, waaronder vacatures op Ameland in de horeca! Dynamische werkgevers en ijverige werknemers vinden elkaar via Waddenvacatures.

Vacatures gemeente Ameland

Om het dagelijks leven op een eiland draaiende te houden, zijn mensen met vele verschillende soorten vakkennis nodig. Naast bedieningsmedewerkers en koks vind je in onze vacatures in de gemeente Ameland onder andere functies in de technische dienst of verkoop. Ben je benieuwd of jouw expertise van pas komt in deze prachtige regio? Kies dan voor een open sollicitatie en upload je cv via de Waddenvacatures website. Wie weet geniet jij straks van een felbegeerde werkplek aan het water! Houd natuurlijk ook onze reeds geplaatste vacatures in de gemeente Ameland in de gaten.

Vacatures schoonmaak Ameland

Ben jij flexibel en doortastend en pas tevreden als je werkplek blinkt als een spiegel? Dan zijn onze vacatures voor schoonmaak medewerkers op Ameland jou op het lijf geschreven! In het veelzijdige aanbod van Waddenvacatures vind je banen voor zowel starters als mensen die al enige ervaring hebben opgedaan in deze tak van sport. En tref je op dit eiland niet de functie die je zoekt? Dan raden we je aan om ook de vacatures voor Schiermonnikoog te bekijken. Wil je uitwaaien in de zomer combineren met een parttime baan op de mooiste locatie van Nederland? Reageer dan op onze populaire vacatures voor schoonmaak medewerker op Ameland!

Noordsee: Medewerker Island Events en Front Office

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur: Are you ready to embark on a new adventure?

Chef-kok Strandpaviljoen (Fulltime jaarcontract incl huisvesting)

Wil jij werken voor een bedrijf waar altijd wat te beleven valt en er vanaf ’s ochtends tot en met’s avonds een gezellige drukte heerst? Kom per mei / juni werken op Ameland!

1 Jun 2020 - 1 Jun 2021

Noordsee: Medewerker Reserveringen

Wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur: Are you ready to embark on a new adventure? Wij zoeken een enthousiaste collega voor onze afdeling Reserveringen!

Pizzabakker (Fulltime jaarcontract incl huisvesting)

De perfecte pizza begint met een goede bodem. Een goede bodem begint bij het beste deeg! Onze pizza's worden traditioneel bereid, met zorg en aandacht voor het lekkerste resultaat! Voor dit restaurant zoeken wij per ingang van mei / juni een ervaren pizzabakker!

1 May 2020 - 1 May 2021

Schoonmaak-KRACHT! Huishouding Hotel (parttime)

Is opgeruimd staat netjes ook jouw motto? Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet!

1 May 2020 - 31 Dec 2020

Bediening Strandpaviljoen Ameland (huisvesting aanwezig)

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word per ingang van mei / juni bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

1 Jun 2020 - 1 Jun 2021

Noordsee: Medewerker Algemene Dienst

Baan als Handy Man op Ameland, inclusief kost en inwoning!

15 Mar 2020 - 31 Dec 2020

Medewerker bediening strandpaviljoen

Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen en ben je ervaren in de bediening. Dan is deze baan op Ameland jouw kans!

1 May 2020 - 1 Mar 2021

Top kok strandpaviljoen!

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een kok die ons paviljoen op de culinaire kaart komt zetten en vanaf mei / juni tenminste tot einde seizoen op Ameland wil blijven werken.

1 May 2020 - 1 May 2021

Bediening Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij per ingang van juni op zoek naar een (1e) medewerker bediening

1 Jun 2020 - 1 Jul 2021