Vacature Terschelling

Niet alleen het Nederlandse vasteland zit op jouw expertise te wachten; ook op de Waddeneilanden wil men maar wat graag kennismaken met jouw vaardigheden! Reageer daarom op een vacature op Terschelling bij Waddenvacatures voor een baan die helemaal bij je past. Zowel tijdelijke baantjes als vaste aanstellingen vind je bij ons. In allerlei uiteenlopende sectoren komen jouw kennen en kunnen maar wat goed van pas! Door op een vacature op Terschelling te reageren maak jij kans op je droombaan.

Vacature Terschelling zomer

Dankzij de populariteit van de Waddeneilanden zijn er in het hoogseizoen veel mensen nodig om het toeristen en dagjesmensen naar de zin te maken. Dankzij het vervullen van een vacature op Terschelling in de zomer ben je een leuke baan én een avontuur rijker! Maar ook in de rest van het jaar zijn er voldoende interessante banen te vinden op dit eiland. Ons grote aanbod voor vacatures op Terschelling is daar het overtuigende bewijs van.

De zomer is echter wel hét seizoen om van Terschelling je werkplek te maken. Het heerlijke zomerweer maakt in je vrije tijd een bezoekje aan diverse beeldhouwwerken en monumenten extra aangenaam en ook het uitzicht vanaf Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland, wil je absoluut niet missen. Dat laatste geldt tevens voor het jaarlijks terugkerende Oerol Festival, dat in juni op Terschelling gehouden wordt!

Zoek jij een interessante baan op een prachtige locatie? Pak dan je kans met een vacature voor Terschelling in de zomer of een langere periode!

Vacature Terschelling horeca

Zit het werken in de keuken of de bediening in je bloed? Dan ben jij de aangewezen persoon om op een vacature op Terschelling in de horeca te reageren! Hopelijk ben je een beetje stressbestendig want er wordt nogal wat van je gevraagd. Je dient moeiteloos over een druk strandpaviljoen te kunnen laveren en uren achtereen in de keuken te kunnen staan om met verse ingrediënten uit de streek de heerlijkste gerechten te bereiden. Is hard werken op een eiland voor een mooi salaris echt wat voor jou? Zoek dan op Waddenvacatures.nl naar de meest geschikte vacature op Terschelling in de horeca en ga het avontuur aan!

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

10 Jan 2022 - 1 Jan 2023

Kok Terschelling (huisvesting + jaarcontract)

Kom jij de kunst af kijken van de Chef? Word kok bij de Heeren en kom wonen en werken op Terschelling!

15 Mar 2022 - 1 Apr 2023

Bediening Terschelling (Huisvesting + jaarcontract!)

Werken op Terschelling, wie wil dat nu niet! Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid?

15 Mar 2022 - 1 Apr 2023

Sous chef / Zelfstandig werkend kok m/v Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Als kok werk je met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eiland gevoel , dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

10 Jan 2022 - 1 Nov 2022

Verkoopmedewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

1 Feb 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok / sous chef Terschelling (woning aanwezig)

Gewoon lekker koken en mooie dingen maken, dat is koken bij Café-Restaurant Onder de Pannen op Terschelling. No nonsens cooking: robuust maar verzorgd. Bij Onder de Pannen hebben werk je in een team met passie voor goed eten en de bereiding daarvan.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Medewerker bediening Terschelling (privé of gedeelde woning aanwezig)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Bediening Topper Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Vanaf voorjaar 2022 bieden wij een leuke baan met huisvesting aan.

14 Mar 2022 - 1 Jan 2023

Boschrijck: Hotel Manager

Als hotel manager ben jij het gezicht van het hotel, verantwoordelijk voor zowel de gast als iedereen op de vloer. De hoogste tevredenheid van alle partijen is jouw speerpunt.

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

5 Jan 2022 - 1 Nov 2022