Vacature Terschelling

Niet alleen het Nederlandse vasteland zit op jouw expertise te wachten; ook op de Waddeneilanden wil men maar wat graag kennismaken met jouw vaardigheden! Reageer daarom op een vacature op Terschelling bij Waddenvacatures voor een baan die helemaal bij je past. Zowel tijdelijke baantjes als vaste aanstellingen vind je bij ons. In allerlei uiteenlopende sectoren komen jouw kennen en kunnen maar wat goed van pas! Door op een vacature op Terschelling te reageren maak jij kans op je droombaan.

Vacature Terschelling zomer

Dankzij de populariteit van de Waddeneilanden zijn er in het hoogseizoen veel mensen nodig om het toeristen en dagjesmensen naar de zin te maken. Dankzij het vervullen van een vacature op Terschelling in de zomer ben je een leuke baan én een avontuur rijker! Maar ook in de rest van het jaar zijn er voldoende interessante banen te vinden op dit eiland. Ons grote aanbod voor vacatures op Terschelling is daar het overtuigende bewijs van.

De zomer is echter wel hét seizoen om van Terschelling je werkplek te maken. Het heerlijke zomerweer maakt in je vrije tijd een bezoekje aan diverse beeldhouwwerken en monumenten extra aangenaam en ook het uitzicht vanaf Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland, wil je absoluut niet missen. Dat laatste geldt tevens voor het jaarlijks terugkerende Oerol Festival, dat in juni op Terschelling gehouden wordt!

Zoek jij een interessante baan op een prachtige locatie? Pak dan je kans met een vacature voor Terschelling in de zomer of een langere periode!

Vacature Terschelling horeca

Zit het werken in de keuken of de bediening in je bloed? Dan ben jij de aangewezen persoon om op een vacature op Terschelling in de horeca te reageren! Hopelijk ben je een beetje stressbestendig want er wordt nogal wat van je gevraagd. Je dient moeiteloos over een druk strandpaviljoen te kunnen laveren en uren achtereen in de keuken te kunnen staan om met verse ingrediënten uit de streek de heerlijkste gerechten te bereiden. Is hard werken op een eiland voor een mooi salaris echt wat voor jou? Zoek dan op Waddenvacatures.nl naar de meest geschikte vacature op Terschelling in de horeca en ga het avontuur aan!

Receptiemedewerker m/v Camping Terschelling

Wij zoeken een collega voor de functie als (hoofd) receptionist bij onze Camping. We bieden een prachtige werkplek en een goed salaris. Vaste aanstelling bespreekbaar na zomerperiode, huisvesting in overleg!

13 Mar 2023 - 1 Sep 2023

Vakantiewerk bij een Bed en Breakfast

Wij zoeken een vakantiekracht die aankomende zomer (eind juni t/m augustus) bij deze leuke B&B op het eiland Terschelling wil komen werken. Werktijden zijn van 09:00 tot 14:00 zodoende hou je veel vrije tijd over om Terschelling te ontdekken!

26 Jun 2023 - 31 Aug 2023

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

1 Mar 2023 - 1 Mar 2024

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

8 Feb 2023 - 8 Feb 2024

Medewerkers Supermarkt Terschelling

Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is en zorg je er graag voor tevreden klanten? Ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Voor ons nieuw te openen winkel zoeken wij medewerkers voor het gehele jaar!

6 Feb 2023 - 2 Jan 2024

Zelfstandig werkend kok en/of (aankomend) Sous chef Terschelling

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok of een (aankomend) souschef als versterking van onze keukenbrigade in ons restaurant op een van de mooiste plekjes van Terschelling. Grand Café Restaurant Zeezicht is een veelzijdig bedrijf met jonge, energieke medewerkers die werken aan moderne, verfrissende gerechten met verse ingrediënten van bij voorkeur lokale oorsprong.

13 Feb 2023 - 13 Feb 2024

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

1 Feb 2023 - 1 Feb 2024

Leerling keuken

Leerplek in de keuken op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Bijbaan Horeca

Bijbaan bij Hotel Schylge op Terschelling, inclusief woonruimte

Zelfstandig werkend kok

Werkplek als zelfstandig werkend kok op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!