Vacature Terschelling

Niet alleen het Nederlandse vasteland zit op jouw expertise te wachten; ook op de Waddeneilanden wil men maar wat graag kennismaken met jouw vaardigheden! Reageer daarom op een vacature op Terschelling bij Waddenvacatures voor een baan die helemaal bij je past. Zowel tijdelijke baantjes als vaste aanstellingen vind je bij ons. In allerlei uiteenlopende sectoren komen jouw kennen en kunnen maar wat goed van pas! Door op een vacature op Terschelling te reageren maak jij kans op je droombaan.

Vacature Terschelling zomer

Dankzij de populariteit van de Waddeneilanden zijn er in het hoogseizoen veel mensen nodig om het toeristen en dagjesmensen naar de zin te maken. Dankzij het vervullen van een vacature op Terschelling in de zomer ben je een leuke baan én een avontuur rijker! Maar ook in de rest van het jaar zijn er voldoende interessante banen te vinden op dit eiland. Ons grote aanbod voor vacatures op Terschelling is daar het overtuigende bewijs van.

De zomer is echter wel hét seizoen om van Terschelling je werkplek te maken. Het heerlijke zomerweer maakt in je vrije tijd een bezoekje aan diverse beeldhouwwerken en monumenten extra aangenaam en ook het uitzicht vanaf Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland, wil je absoluut niet missen. Dat laatste geldt tevens voor het jaarlijks terugkerende Oerol Festival, dat in juni op Terschelling gehouden wordt!

Zoek jij een interessante baan op een prachtige locatie? Pak dan je kans met een vacature voor Terschelling in de zomer of een langere periode!

Vacature Terschelling horeca

Zit het werken in de keuken of de bediening in je bloed? Dan ben jij de aangewezen persoon om op een vacature op Terschelling in de horeca te reageren! Hopelijk ben je een beetje stressbestendig want er wordt nogal wat van je gevraagd. Je dient moeiteloos over een druk strandpaviljoen te kunnen laveren en uren achtereen in de keuken te kunnen staan om met verse ingrediënten uit de streek de heerlijkste gerechten te bereiden. Is hard werken op een eiland voor een mooi salaris echt wat voor jou? Zoek dan op Waddenvacatures.nl naar de meest geschikte vacature op Terschelling in de horeca en ga het avontuur aan!

Horeca medewerkers camping Terschelling

Voor onze camping met eetcafé zoeken wij voor zomer 2024 gezellige collega's voor de horeca en de schoonmaak van camping de Kooi. We bieden gratis huisvesting en gratis lunch en avondeten op je werkdagen!!

15 Jul 2024 - 28 Aug 2024

Vakantiewerk Receptie Camping Terschelling

Wij zoeken voor de zomervakantie een spontane collega voor de receptie van onze Camping. We bieden een prachtige werkplek een zeer goed salaris. Huisvesting in overleg!

15 Jul 2024 - 18 Aug 2024

Werken tijdens Oerol op Terschelling!!

Kom werken tijdens Oerol op Terschelling! Voor onze gezellige camping zoeken wij spontane collega’s die van Oerol 2024 een feest komen maken. We bieden een prachtige werkplek, een zeer goed salaris en gratis huisvesting. Kom en beleef Oerol van dichtbij!

4 Jun 2024 - 18 Jun 2024

(Leidinggevende) medewerkers keuken en bediening bij strandpaviljoen De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken bij De Branding ervaren wij dan ook als een feest, het enige wat vaststaat is dat het uitzicht iedere dag uniek is.

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

1 Mar 2024 - 1 Mar 2025

Keuken- en bedieningsmedewerkers Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor het keuken- en bedieningsteam zoeken wij per direct personeel voor, weekenden, vakantieperiodes en het gehele jaar. Huisvesting is aanwezig.

Schoonheidsspecialiste Terschelling

Are you zen enough for our wellness? In welke staat onze gasten ook binnenkomen, ons team zorgt er voor dat zij volledig ontspannen en verzorgd weer naar huis gaan! Binnen ons team zijn we op zoek naar fulltime en parttime versterking!

Front Office Supervisor

Ben jij klaar voor een unieke uitdaging waarbij wonen en werken samenkomen op een bijzondere locatie, met het strand en bos naast de deur? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Front Office Supervisor!

Kok / medewerker keuken Terschelling (huisvesting aanwezig)

Wil jij wonen en werken op Terschelling en ben je op zoek naar een uitdagende baan in één van de betere keukens die het eiland rijk is? Met ingang van maart zoeken wij een kok / keuken medewerker.

Bediening Terschelling (Huisvesting + jaarcontract!)

Werken op Terschelling, wie wil dat nu niet! Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid?