Vacature Terschelling

Niet alleen het Nederlandse vasteland zit op jouw expertise te wachten; ook op de Waddeneilanden wil men maar wat graag kennismaken met jouw vaardigheden! Reageer daarom op een vacature op Terschelling bij Waddenvacatures voor een baan die helemaal bij je past. Zowel tijdelijke baantjes als vaste aanstellingen vind je bij ons. In allerlei uiteenlopende sectoren komen jouw kennen en kunnen maar wat goed van pas! Door op een vacature op Terschelling te reageren maak jij kans op je droombaan.

Vacature Terschelling zomer

Dankzij de populariteit van de Waddeneilanden zijn er in het hoogseizoen veel mensen nodig om het toeristen en dagjesmensen naar de zin te maken. Dankzij het vervullen van een vacature op Terschelling in de zomer ben je een leuke baan én een avontuur rijker! Maar ook in de rest van het jaar zijn er voldoende interessante banen te vinden op dit eiland. Ons grote aanbod voor vacatures op Terschelling is daar het overtuigende bewijs van.

De zomer is echter wel hét seizoen om van Terschelling je werkplek te maken. Het heerlijke zomerweer maakt in je vrije tijd een bezoekje aan diverse beeldhouwwerken en monumenten extra aangenaam en ook het uitzicht vanaf Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland, wil je absoluut niet missen. Dat laatste geldt tevens voor het jaarlijks terugkerende Oerol Festival, dat in juni op Terschelling gehouden wordt!

Zoek jij een interessante baan op een prachtige locatie? Pak dan je kans met een vacature voor Terschelling in de zomer of een langere periode!

Vacature Terschelling horeca

Zit het werken in de keuken of de bediening in je bloed? Dan ben jij de aangewezen persoon om op een vacature op Terschelling in de horeca te reageren! Hopelijk ben je een beetje stressbestendig want er wordt nogal wat van je gevraagd. Je dient moeiteloos over een druk strandpaviljoen te kunnen laveren en uren achtereen in de keuken te kunnen staan om met verse ingrediënten uit de streek de heerlijkste gerechten te bereiden. Is hard werken op een eiland voor een mooi salaris echt wat voor jou? Zoek dan op Waddenvacatures.nl naar de meest geschikte vacature op Terschelling in de horeca en ga het avontuur aan!

Sous Chef

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken?

Kok / Keukenhulp

In west Terschelling, vlak bij de haven zit ons " fine dine" restaurant en mini wellness hotel. Voor onze keuken zoek ik een kok die mij kan ondersteunen bij de bereiding van lekkere, verse gerechten met zo veel mogelijke eilander ingrediënten (oa van eigen bio- tuin).

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Keuken en bedienend personeel Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor zowel het keuken- als het bedieningsteam zoeken wij leuke collega’s die vanaf half augustus kunnen starten! Huisvesting is aanwezig, wij bieden zowel banen voor het naseizoen als jaarrond aan.

8 Aug 2022 - 8 Aug 2023

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Vakantiewerk bediening medewerker (incl huisvesting)

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een super gezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig :-)

24 Jun 2022 - 24 Jun 2023

Sous chef m/v Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eiland gevoel , dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

21 Jun 2022 - 21 Jun 2023

Bediening medewerer Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Wij bieden een leuke baan met huisvesting aan.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Kok bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ben jij een smaakmaker en bereid je graag de lekkerste gerechten? Voel jij je in je element aan het strand en spreekt de vrijheid van het eilandleven je aan? Dan is dit jouw kans!

15 Jun 2022 - 15 Jun 2023

Verkoopmedewerker Jumbo Mier Terschelling

Kom jij werken in de gezelligste supermarkt op het mooie Terschelling en ga je op je vrije dag lekker naar het strand? Wij zoeken gezellige collega's die met ons het avontuur willen aangaan. Wij bieden vakantiewerk, seizoen banen en jaarcontracten aan!

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Verkoopmedewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023