Vacature Terschelling

Niet alleen het Nederlandse vasteland zit op jouw expertise te wachten; ook op de Waddeneilanden wil men maar wat graag kennismaken met jouw vaardigheden! Reageer daarom op een vacature op Terschelling bij Waddenvacatures voor een baan die helemaal bij je past. Zowel tijdelijke baantjes als vaste aanstellingen vind je bij ons. In allerlei uiteenlopende sectoren komen jouw kennen en kunnen maar wat goed van pas! Door op een vacature op Terschelling te reageren maak jij kans op je droombaan.

Vacature Terschelling zomer

Dankzij de populariteit van de Waddeneilanden zijn er in het hoogseizoen veel mensen nodig om het toeristen en dagjesmensen naar de zin te maken. Dankzij het vervullen van een vacature op Terschelling in de zomer ben je een leuke baan én een avontuur rijker! Maar ook in de rest van het jaar zijn er voldoende interessante banen te vinden op dit eiland. Ons grote aanbod voor vacatures op Terschelling is daar het overtuigende bewijs van.

De zomer is echter wel hét seizoen om van Terschelling je werkplek te maken. Het heerlijke zomerweer maakt in je vrije tijd een bezoekje aan diverse beeldhouwwerken en monumenten extra aangenaam en ook het uitzicht vanaf Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland, wil je absoluut niet missen. Dat laatste geldt tevens voor het jaarlijks terugkerende Oerol Festival, dat in juni op Terschelling gehouden wordt!

Zoek jij een interessante baan op een prachtige locatie? Pak dan je kans met een vacature voor Terschelling in de zomer of een langere periode!

Vacature Terschelling horeca

Zit het werken in de keuken of de bediening in je bloed? Dan ben jij de aangewezen persoon om op een vacature op Terschelling in de horeca te reageren! Hopelijk ben je een beetje stressbestendig want er wordt nogal wat van je gevraagd. Je dient moeiteloos over een druk strandpaviljoen te kunnen laveren en uren achtereen in de keuken te kunnen staan om met verse ingrediënten uit de streek de heerlijkste gerechten te bereiden. Is hard werken op een eiland voor een mooi salaris echt wat voor jou? Zoek dan op Waddenvacatures.nl naar de meest geschikte vacature op Terschelling in de horeca en ga het avontuur aan!

Zelfstandig werkend kok Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

29 May 2023

Zelfstandig werkend kok Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eilandgevoel, dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

25 May 2023

Eerste medewerker bediening

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een supergezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig.

25 May 2023

Verkoopmedewerker VERS Terschelling

Kom jij werken in onze compleet vernieuwde winkel?! Wij hebben een leuke baan met woonruimte voor jou! Maak van klanten fans als verkoopmedewerker bij Jumbo & Bakkerij Mier!

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

22 May 2023

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Medewerkers Supermarkt Terschelling

Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zoeken medewerkers voor weekenden, vakanties en het gehele seizoen.

Keuken- en bedieningsmedewerkers Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor het keuken- en bedieningsteam zoeken wij collega's voor het seizoen, weekenden en vakanties. Huisvesting is aanwezig.

Vulploegleider Jumbo Terschelling

Jij bent de coach van het team goederenverwerking bij het laden en lossen van vrachten voor onze winkel. Je juicht ze niet alleen toe maar helpt als teamleider net zo hard mee met het vullen van de schappen. Samen zorgen jullie dat de producten altijd op voorraad zijn. En dat onze Jumbo winkel op Terschelling er netjes uitziet natuurlijk.