(Leidinggevende) medewerkers keuken en bediening bij strandpaviljoen De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken bij De Branding ervaren wij dan ook als een feest, het enige wat vaststaat is dat het uitzicht iedere dag uniek is.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
Terschelling
8891HV
24 - 40 uur
Voortgezet onderwijs
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ons paviljoen is gelegen op het strand bij van Midsland aan Zee. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar geopend.

De volgende functies zijn beschikbaar:


  • Leidinggevende keuken

  • Leidinggevende bediening

  • Medewerker bediening

  • Weekend- & vakantietoppers voor de keuken en bediening

Wat we van jou verwachten

Wij willen ons team graag uitbreiden met een leidinggevende in de keuken en een leidinggevende in de bediening. Daarnaast zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Ben jij een aanpakker en gek op de horeca? Vind je het leuk om te werken in een veelzijdig en gestructureerd bedrijf met een dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Neem voor meer info over de beschikbare functies een kijkje op https://strandpaviljoendebranding.nl/vacatures/

Wat we je bieden

Bij de Branding werk je tegen een eerlijk salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring. Maar we bieden meer: je werkt op een van de mooist denkbare plekken van Nederland; aan het Noordzeestrand van Terschelling. Als team hebben we er plezier in om onze gasten te laten genieten en met een fijne beleving en herinnering weer naar huis te laten gaan. Bij de Branding is organiseren en structuren ons talent en alles op rolletjes laten lopen onze passie. Zo kun jij doen wat je leuk vindt; prettig werken in één van onze veelzijdige functies op een unieke locatie.

Wie we zijn

Ons paviljoen is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken bij de Branding is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Informatie sollicitatie

Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Anne Roos via onderstaand sollicitatieformulier of anneroos@strandpaviljoendebranding.nl en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om in de Branding te komen werken. (En voor seizoenskrachten: in welke periode jij beschikbaar bent).

Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0652358048; dan kunnen we je vragen even beantwoorden.

Een kijkje nemen op onze website mag natuurlijk ook: https://strandpaviljoendebranding.nl/vacatures/

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden