Vacature gemeente Texel

Wanneer jij het op het vasteland wel een beetje gezien hebt, is het vervullen van een vacature in de gemeente Texel misschien wat voor jou!

Het eiland Texel heeft als hoofdplaats het dorp Den Burg. Dit is gelegen in het midden van Texel; eromheen zijn tal van andere dorpjes en buurtschappen te vinden waar nieuw personeel in de organisatie van harte welkom is. Werken op Texel biedt jou de kans in je vrije tijd uitgebreid kennis gaan maken met de plaatselijke cultuur van dit mooie eiland. Bezoek een lokaal festival, zoals Sommeltjespop of het Texel Blues Festival. En wees getuige van de jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd, de Ronde om Texel. Leer bovendien het verhaal van de Sommeltjes en de tientóóners.

Lijkt het je wat om in deze inspirerende omgeving een geschikte werkplek te vinden? In ons ruime aanbod vind je altijd een interessante vacature voor de gemeente Texel. Bij Waddenvacatures maak je kans op een baan in verschillende sectoren.

Vacature gemeente Texel recreatie

In ons aanbod vind je onder andere een vacature in de gemeente Texel die op recreatie gericht is. Je kunt op dit prachtige eiland immers van alles beleven, waaronder het maken van een prachtige fietstocht in de Hors, door De Schorren of een ander uniek natuurgebied. Dergelijke activiteiten moeten begeleid worden en daar kom jij bij kijken! Ben jij enthousiast, sociaal en houd je ervan om de gast centraal te stellen? Dan vind je tussen onze vele vacatures op Texel zeker een werkplek die perfect bij je past.

Vacature gemeente Texel horeca

Als jouw expertise zich toespitst op het bereiden of serveren van kwaliteitsgerechten, zit je helemaal goed bij Waddenvacatures. Tussen onze toegespitste vacatures voor de gemeente Texel die zich op horeca richten, vind jij de baan die je zoekt. Heb jij de kwaliteiten en kennis in huis om te werken op een eiland, je handen uit de mouwen te steken en flink wat ervaring op te doen? Ga dan aan de slag in de bediening om je gasten hun verfrissende drankjes of heerlijke gerechten rond te brengen. Heb je echter een koksopleiding gevolgd, ben je flexibel en stressbestendig en ben je als geen ander bekend met de hygiëneregels die gelden in een professionele keuken? Word dan onderdeel van een gedreven team in een kwaliteitsrestaurant of een strandpaviljoen dat vol enthousiasme deze heerlijke gerechten met verse ingrediënten bereidt! Ook wanneer je geen koksopleiding hebt, maar wel de smaak te pakken hebt in de keuken, vind je een passende baan in ons aanbod vacatures in de horeca. Upload je cv of reageer op een felbegeerde vacature voor de gemeente Texel in de horeca en laat je van je beste kant zien.

Bediening medewerker bij De RogTexel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een medewerker bediening die onze collega wil worden!

1 Apr 2023 - 1 Apr 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

21 Mar 2023 - 11 Jan 2024

Kok bij eetcafé De Rog Texel

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons keuken team. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

24 Mar 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

24 Mar 2023

Gastheer / gastvrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Kom dan werken Bij Jef

24 Mar 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

24 Mar 2023

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

Kassamedewerkers Texel (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

Schoonmaker/afwasser Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een schoonmaker/afwasser voor in de avonduren.

10 Mar 2023