Vacature gemeente Texel

Wanneer jij het op het vasteland wel een beetje gezien hebt, is het vervullen van een vacature in de gemeente Texel misschien wat voor jou!

Het eiland Texel heeft als hoofdplaats het dorp Den Burg. Dit is gelegen in het midden van Texel; eromheen zijn tal van andere dorpjes en buurtschappen te vinden waar nieuw personeel in de organisatie van harte welkom is. Werken op Texel biedt jou de kans in je vrije tijd uitgebreid kennis gaan maken met de plaatselijke cultuur van dit mooie eiland. Bezoek een lokaal festival, zoals Sommeltjespop of het Texel Blues Festival. En wees getuige van de jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd, de Ronde om Texel. Leer bovendien het verhaal van de Sommeltjes en de tientóóners.

Lijkt het je wat om in deze inspirerende omgeving een geschikte werkplek te vinden? In ons ruime aanbod vind je altijd een interessante vacature voor de gemeente Texel. Bij Waddenvacatures maak je kans op een baan in verschillende sectoren.

Vacature gemeente Texel recreatie

In ons aanbod vind je onder andere een vacature in de gemeente Texel die op recreatie gericht is. Je kunt op dit prachtige eiland immers van alles beleven, waaronder het maken van een prachtige fietstocht in de Hors, door De Schorren of een ander uniek natuurgebied. Dergelijke activiteiten moeten begeleid worden en daar kom jij bij kijken! Ben jij enthousiast, sociaal en houd je ervan om de gast centraal te stellen? Dan vind je tussen onze vele vacatures op Texel zeker een werkplek die perfect bij je past.

Vacature gemeente Texel horeca

Als jouw expertise zich toespitst op het bereiden of serveren van kwaliteitsgerechten, zit je helemaal goed bij Waddenvacatures. Tussen onze toegespitste vacatures voor de gemeente Texel die zich op horeca richten, vind jij de baan die je zoekt. Heb jij de kwaliteiten en kennis in huis om te werken op een eiland, je handen uit de mouwen te steken en flink wat ervaring op te doen? Ga dan aan de slag in de bediening om je gasten hun verfrissende drankjes of heerlijke gerechten rond te brengen. Heb je echter een koksopleiding gevolgd, ben je flexibel en stressbestendig en ben je als geen ander bekend met de hygiëneregels die gelden in een professionele keuken? Word dan onderdeel van een gedreven team in een kwaliteitsrestaurant of een strandpaviljoen dat vol enthousiasme deze heerlijke gerechten met verse ingrediënten bereidt! Ook wanneer je geen koksopleiding hebt, maar wel de smaak te pakken hebt in de keuken, vind je een passende baan in ons aanbod vacatures in de horeca. Upload je cv of reageer op een felbegeerde vacature voor de gemeente Texel in de horeca en laat je van je beste kant zien.

Vakantiebaan: Reisbegeleider op één van de eilanden (incl. huisvesting)

De avontuurlijkste vakantiebaan op de Wadden! Waddenhop zoekt reisbegeleiders voor elk eiland. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en organiseert de fietshuur, bagagetransporten en transfers. Je verzorgt de ontbijtjes begeleidt de kampmaaltijd en bent informatiepunt betreft de activiteiten op het eiland.

1 Jul 2022 - 31 Aug 2022

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog, de gezelligste huiskamer van Texel? Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok voor ons eetcafé. Wil je werken in een gezellig team, heb jij zin in zon, zee en strand en ben een zomer of langer beschikbaar? Wij bieden, naast een mooie werkplek, een goed salaris en huisvesting aan.

24 Jun 2022 - 31 Oct 2022

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

4 Jul 2022 - 4 Jul 2023

Manager P&O Krim Texel

Als Manager P&O adviseer en ondersteun je directie, managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid op onze 9 exploitaties. In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 medewerkers werkzaam. Daarmee is het een zeer afwisselende functie binnen een prachtige werkomgeving.

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Keuken medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Wij zoeken medewerkers voor het hoog- en naseizoen!

6 Jul 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok Texel (met huisvesting)

Bij een vooraanstaand strandpaviljoen aan het strand van De Koog kunnen wij een fulltime baan als zelfstandig werkend kok aanbieden. Het loon wordt in overleg met de eigenaar bepaald aan de hand van kennis en kunde.

22 Aug 2022 - 1 Sep 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

27 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, een contract voor het seizoen of langer en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

23 Jun 2022 - 23 Jun 2023