Vacature gemeente Texel

Wanneer jij het op het vasteland wel een beetje gezien hebt, is het vervullen van een vacature in de gemeente Texel misschien wat voor jou!

Het eiland Texel heeft als hoofdplaats het dorp Den Burg. Dit is gelegen in het midden van Texel; eromheen zijn tal van andere dorpjes en buurtschappen te vinden waar nieuw personeel in de organisatie van harte welkom is. Werken op Texel biedt jou de kans in je vrije tijd uitgebreid kennis gaan maken met de plaatselijke cultuur van dit mooie eiland. Bezoek een lokaal festival, zoals Sommeltjespop of het Texel Blues Festival. En wees getuige van de jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd, de Ronde om Texel. Leer bovendien het verhaal van de Sommeltjes en de tientóóners.

Lijkt het je wat om in deze inspirerende omgeving een geschikte werkplek te vinden? In ons ruime aanbod vind je altijd een interessante vacature voor de gemeente Texel. Bij Waddenvacatures maak je kans op een baan in verschillende sectoren.

Vacature gemeente Texel recreatie

In ons aanbod vind je onder andere een vacature in de gemeente Texel die op recreatie gericht is. Je kunt op dit prachtige eiland immers van alles beleven, waaronder het maken van een prachtige fietstocht in de Hors, door De Schorren of een ander uniek natuurgebied. Dergelijke activiteiten moeten begeleid worden en daar kom jij bij kijken! Ben jij enthousiast, sociaal en houd je ervan om de gast centraal te stellen? Dan vind je tussen onze vele vacatures op Texel zeker een werkplek die perfect bij je past.

Vacature gemeente Texel horeca

Als jouw expertise zich toespitst op het bereiden of serveren van kwaliteitsgerechten, zit je helemaal goed bij Waddenvacatures. Tussen onze toegespitste vacatures voor de gemeente Texel die zich op horeca richten, vind jij de baan die je zoekt. Heb jij de kwaliteiten en kennis in huis om te werken op een eiland, je handen uit de mouwen te steken en flink wat ervaring op te doen? Ga dan aan de slag in de bediening om je gasten hun verfrissende drankjes of heerlijke gerechten rond te brengen. Heb je echter een koksopleiding gevolgd, ben je flexibel en stressbestendig en ben je als geen ander bekend met de hygiëneregels die gelden in een professionele keuken? Word dan onderdeel van een gedreven team in een kwaliteitsrestaurant of een strandpaviljoen dat vol enthousiasme deze heerlijke gerechten met verse ingrediënten bereidt! Ook wanneer je geen koksopleiding hebt, maar wel de smaak te pakken hebt in de keuken, vind je een passende baan in ons aanbod vacatures in de horeca. Upload je cv of reageer op een felbegeerde vacature voor de gemeente Texel in de horeca en laat je van je beste kant zien.

Patissier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als Patissier denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 Oct 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

1 Oct 2023

Horeca toppers! Werken en wonen op Texel!

Heee pssstt horeca topper! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

25 Sep 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

18 Sep 2023

Kok Strandpaviljoen Paal 9 Texel

Voor ons strandpaviljoen op de zonnige zuidpunt van Texel, zijn we op zoek naar fijne collega’s voor de keuken. In onze keuken liggen kansen om te starten of door te groeien tot chef kok.

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

18 Sep 2023

Groenbeheerder vakantiepark (FT jaarcontract)

De leukste baan? Voor jou wel! Als hovenier / onderhoudsmedewerker weet jij wat er voor nodig is om er voor te zorgen dat het vakantiepark netjes onderhouden blijft. Ben jij graag buiten bezig en heb je liever groene vingers dan schone handen? Dan hebben wij voor jou een superfunctie!

Leidinggevende bediening Kaap Noord Texel

Wij liegen niet als we zeggen dat we al 11 jaar een van de leukste werkgevers van Texel zijn! Wil jij deel uitmaken van dit succes? Lees dan snel verder!