Vacature gemeente Texel

Wanneer jij het op het vasteland wel een beetje gezien hebt, is het vervullen van een vacature in de gemeente Texel misschien wat voor jou!

Het eiland Texel heeft als hoofdplaats het dorp Den Burg. Dit is gelegen in het midden van Texel; eromheen zijn tal van andere dorpjes en buurtschappen te vinden waar nieuw personeel in de organisatie van harte welkom is. Werken op Texel biedt jou de kans in je vrije tijd uitgebreid kennis gaan maken met de plaatselijke cultuur van dit mooie eiland. Bezoek een lokaal festival, zoals Sommeltjespop of het Texel Blues Festival. En wees getuige van de jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd, de Ronde om Texel. Leer bovendien het verhaal van de Sommeltjes en de tientóóners.

Lijkt het je wat om in deze inspirerende omgeving een geschikte werkplek te vinden? In ons ruime aanbod vind je altijd een interessante vacature voor de gemeente Texel. Bij Waddenvacatures maak je kans op een baan in verschillende sectoren.

Vacature gemeente Texel recreatie

In ons aanbod vind je onder andere een vacature in de gemeente Texel die op recreatie gericht is. Je kunt op dit prachtige eiland immers van alles beleven, waaronder het maken van een prachtige fietstocht in de Hors, door De Schorren of een ander uniek natuurgebied. Dergelijke activiteiten moeten begeleid worden en daar kom jij bij kijken! Ben jij enthousiast, sociaal en houd je ervan om de gast centraal te stellen? Dan vind je tussen onze vele vacatures op Texel zeker een werkplek die perfect bij je past.

Vacature gemeente Texel horeca

Als jouw expertise zich toespitst op het bereiden of serveren van kwaliteitsgerechten, zit je helemaal goed bij Waddenvacatures. Tussen onze toegespitste vacatures voor de gemeente Texel die zich op horeca richten, vind jij de baan die je zoekt. Heb jij de kwaliteiten en kennis in huis om te werken op een eiland, je handen uit de mouwen te steken en flink wat ervaring op te doen? Ga dan aan de slag in de bediening om je gasten hun verfrissende drankjes of heerlijke gerechten rond te brengen. Heb je echter een koksopleiding gevolgd, ben je flexibel en stressbestendig en ben je als geen ander bekend met de hygiëneregels die gelden in een professionele keuken? Word dan onderdeel van een gedreven team in een kwaliteitsrestaurant of een strandpaviljoen dat vol enthousiasme deze heerlijke gerechten met verse ingrediënten bereidt! Ook wanneer je geen koksopleiding hebt, maar wel de smaak te pakken hebt in de keuken, vind je een passende baan in ons aanbod vacatures in de horeca. Upload je cv of reageer op een felbegeerde vacature voor de gemeente Texel in de horeca en laat je van je beste kant zien.

Medewerker bediening (Texel)

In ons team is er ruimte voor fijne collega's! Ben jij die medewerker bediening die ons team aanvult en samen de perfectie hotelbeleving creëert?

1 Mar 2022 - 1 Mar 2022

Bediening medewerker m/v (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Met z’n allen zorgen wij ervoor dat alles er netjes en schoon uitziet. Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit.

1 Mar 2022 - 30 Sep 2022

Medewerker huishouding (Texel)

In ons huishouding team is er ruimte voor fijne collega's die samen met ons kunnen zorgen voor de perfecte hotelbeleving.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Sous-chef strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Sous-chef Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Wil jij onderdeel zijn van ons succes? Bekijk dan de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. Wij zoeken medewerkers die tot tenminste oktober kunnen komen werken en wonen op Texel.

1 Mar 2022 - 30 Nov 2022

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

17 Jan 2022 - 3 Jan 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Medewerker Horeca

Dankzij jou kunnen mensen heerlijk eten met geweldige service en is hun verblijf in ons vakantiepark nóg beter.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022