Vacature gemeente Texel

Wanneer jij het op het vasteland wel een beetje gezien hebt, is het vervullen van een vacature in de gemeente Texel misschien wat voor jou!

Het eiland Texel heeft als hoofdplaats het dorp Den Burg. Dit is gelegen in het midden van Texel; eromheen zijn tal van andere dorpjes en buurtschappen te vinden waar nieuw personeel in de organisatie van harte welkom is. Werken op Texel biedt jou de kans in je vrije tijd uitgebreid kennis gaan maken met de plaatselijke cultuur van dit mooie eiland. Bezoek een lokaal festival, zoals Sommeltjespop of het Texel Blues Festival. En wees getuige van de jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd, de Ronde om Texel. Leer bovendien het verhaal van de Sommeltjes en de tientóóners.

Lijkt het je wat om in deze inspirerende omgeving een geschikte werkplek te vinden? In ons ruime aanbod vind je altijd een interessante vacature voor de gemeente Texel. Bij Waddenvacatures maak je kans op een baan in verschillende sectoren.

Vacature gemeente Texel recreatie

In ons aanbod vind je onder andere een vacature in de gemeente Texel die op recreatie gericht is. Je kunt op dit prachtige eiland immers van alles beleven, waaronder het maken van een prachtige fietstocht in de Hors, door De Schorren of een ander uniek natuurgebied. Dergelijke activiteiten moeten begeleid worden en daar kom jij bij kijken! Ben jij enthousiast, sociaal en houd je ervan om de gast centraal te stellen? Dan vind je tussen onze vele vacatures op Texel zeker een werkplek die perfect bij je past.

Vacature gemeente Texel horeca

Als jouw expertise zich toespitst op het bereiden of serveren van kwaliteitsgerechten, zit je helemaal goed bij Waddenvacatures. Tussen onze toegespitste vacatures voor de gemeente Texel die zich op horeca richten, vind jij de baan die je zoekt. Heb jij de kwaliteiten en kennis in huis om te werken op een eiland, je handen uit de mouwen te steken en flink wat ervaring op te doen? Ga dan aan de slag in de bediening om je gasten hun verfrissende drankjes of heerlijke gerechten rond te brengen. Heb je echter een koksopleiding gevolgd, ben je flexibel en stressbestendig en ben je als geen ander bekend met de hygiëneregels die gelden in een professionele keuken? Word dan onderdeel van een gedreven team in een kwaliteitsrestaurant of een strandpaviljoen dat vol enthousiasme deze heerlijke gerechten met verse ingrediënten bereidt! Ook wanneer je geen koksopleiding hebt, maar wel de smaak te pakken hebt in de keuken, vind je een passende baan in ons aanbod vacatures in de horeca. Upload je cv of reageer op een felbegeerde vacature voor de gemeente Texel in de horeca en laat je van je beste kant zien.

Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom vanaf maart 2024 werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in De Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook een positie beschikbaar als zelfstandig werkend kok! 

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Frontdesk medewerker Paracentrum Texel

Ben jij super sociaal, hou je ervan om mensen te helpen, ben je niet verlegen en kun je én durf je de juiste producten aan te bevelen? Lees dan verder, want dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

1 May 2024 - 30 Sep 2024

Medewerker bediening De Koog Texel m/v

Grandcafé Het Plein in De Koog zoekt enthousiaste medewerkers (M/V) voor zowel jaarrond als weekenden en vakanties. Gasten maximaal in de watten door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Daar staan we voor, jij ook? Lees dan snel verder!

Junior Souschef Bij Jef Texel

Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Kom dan werken Bij Jef!

Horeca toppers! Werken en wonen op Texel!

Heee pssstt horeca topper! Wij zoeken jou! Kom werken en wonen op vakantie eiland Texel! Geweldige herinneringen? Check! Nieuwe mensen ontmoeten? Check! Flaneren op het terras in de zon op Texel? Check!

Werken en wonen op Texel!

Word jij er ook blij van als een klant met een goed gevoel de winkel uitgaat? Ben je een mensen mens en zit klantvriendelijkheid in je DNA? Dan pas jij heel goed in onze dynamische kledingwinkels op Texel

1 Mar 2024 - 1 Mar 2025

Receptie medewerker / front desk Texel

Heb jij die persoonlijke touch waardoor onze gasten zich welkom voelen en een prettige tijd bij ons beleven? Dan ben jij wellicht de receptie- front desk medewerker die we zoeken!

1 Mar 2024

Fulltime bediening op Texel 2024

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom vanaf maart 2024 werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan tot eind oktober!

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Medewerker bediening m/v De Smulpot Texel

Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor het leveren van op-en-top gastvrijheid. Kwaliteit en klantvriendelijk staan bij jou hoog in het vaandel. Oftewel, jij bent ons visitekaartje! Daarbij heb je niet alleen veel verantwoordelijkheidsgevoel, maar ook echt een 'hart voor de zaak'.

1 Mar 2024 - 1 Mar 2025

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?