cover-image

Spar Enjoy de Krim

Wij zijn SPAR Enjoy. Een kleine supermarkt op een groot vakantiepark, met name gericht op gemak en ontbijt. Wij dragen ons steentje bij om de gast het ultieme vakantiegevoel te laten beleven. Met ons kleine maar dynamische team zorgen wij elke ochtend voor verse broodjes, een heerlijke lunch en al het lekkers voor de borrel.

Een leuke en afwisselende (vakantie)baan op het mooie Texel. Je komt terecht in een klein en gezellig team waar je goed wordt opgevangen. In de winkel hangt een relaxte sfeer en het personeel zorgt dat je binnen no time zelfstandig aan het werk kunt. De huisvesting is gratis en op het park zelf, dus je bevindt je tussen de vakantiegangers voor het optimale vakantiegevoel. Strand en zee op slechts 10 minuten fietsen. Salaris is conform het uitstekende CAO Levensmiddelen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.