cover-image

HORiZONTE

Wij zijn HORiZONTE GmbH, een familiebedrijf met eigen groepsvakantiewoningen in heel Europa. Wij bieden groepsvakanties aan voor scholen, clubs, families en anderen. Sinds 1982 zijn we gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren en schoolreizen. Als touroperator zijn onze bedrijfsdoelstellingen duidelijk geformuleerd.

We willen kinderen en jongeren in staat stellen deel te nemen aan groepsreizen, sociaal leren bevorderen en reizen in harmonie met de omgeving stimuleren. Onze professionele aanbiedingen zijn specifiek gericht op groepsleiders, leerkrachten en opvoeders. 

We bieden je een aantrekkelijk salaris en gratis huisvesting in onze personeelswoning in Ballum. Je bent verantwoordelijk voor je eigen eten en drinken. Je werkt 20 uur per week, verdeeld over 3-6 uur per dag, afhankelijk van de werkdruk. De werktijden zijn flexibel en kunnen in overleg met het team worden vastgesteld.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.