cover-image

GrandCafe het Plein

Sinds maart 2020 zijn wij: Demy en Stijntje de nieuwe eigenaren van Grandcafé Het Plein. Bij Grandcafé Het Plein maak je deel uit van een jong en gezellig team dat samenwerkt om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. De werkomgeving kenmerkt zich door een positieve sfeer en zonder spanning tussen keuken en bediening. Als medewerker van ons grand café word je actief betrokken bij het bedenken en testen van nieuwe ideeën voor onze kaarten en service.

Wat maakt ons bijzonder?
Wij streven naar continue groei en verbetering, wat blijkt uit onze recente plaatsing als nummer 9 in de Terras Top 100. Kwaliteit gaat boven kwantiteit, en we koken op hoog niveau met verse producten, toegankelijk voor een breed publiek.

Flexibiliteit en groeimogelijkheden: Wij zijn in het seizoen 7 dagen per week geopend van 08.30 tot 23.00 uur, waardoor we flexibele werktijden kunnen bieden. Fulltime posities zijn beschikbaar en we bieden jaarrond betrekkingen aan. Een allround functie in zowel de keuken als de bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

Salaris en ontwikkeling: Salaris is altijd in overleg naar ervaring en kennis. Als je bereid bent om te leren en gemotiveerd bent, staan wij open voor jouw ontwikkeling binnen ons team.

Personeelswoning: In overleg en tegen betaling is er ruimte in ons personeelshuis, deze is ook gelegen in De Koog en op loopafstand van ons Grandcafé, het strand, de bus, supermarkten en alle gezelligheid die De Koog te bieden heeft!

 

Onze vacatures

Texel Café-Restaurant Vogelhuis Oranjerie €  10 - €  14,50

Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van De Koog op Texel! Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.