cover-image

Discotheek De Lichtboei

Discotheek de Lichtboei en café de Brouwerij vind je in het centrum van het gezellige dorp Nes op Ameland. Het Café is dagelijks geopend & de Bar-Dancing trekt een gevarieerd publiek van alle leeftijden. Werken bij ons is dan ook een zeer leuke ervaring én met leuke collega's!

Een baan als partystarter / barkeeper bij één van de gezelligste uitgaansgelegenheden op Ameland! Je kunt per direct aan de slag en fulltime werken. Personeelshuisvesting is aanwezig en als klap op de vuurpijl bieden wij je een goed salaris aan!

Onze vacatures

Ameland Discotheek de Lichtboei €  10 - €  20

Gouden kans, werken in de leukste bar van Ameland, met een prima salaris! Twee vrije dagen per week, zekerheid van werk en je wordt altijd voor een hele shift betaald! Lees verder

Nieuw
Ameland Restaurant NesCafé €  2.500 - €  3.000

Voor één van de toonaangevende café restaurants op Ameland zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Lijkt wonen en werken op Ameland jou helemaal te gek/ lees dan snel verder! Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.