cover-image

Anytyme Ketelbinkie

AnyTyme Ketelbinkie bestaat sinds mei 2009 en is een onderdeel van Havenpaviljoen De Dining. U vindt ons op de begane grond naast de supermarkt, wij staan bekend om het lekkerste soft ijs van Vlieland. Ons bedrijf is gelegen op een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs-kwaliteitverhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en prijs is erg belangrijk! Verder wordt onze service en gastgerichtheid altijd hoog gewaardeerd. 

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Om ons personeel fit en gezond te houden besteden wij aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris en een supereerlijke verdeling van het tipgeld. Wij beschikken over huisvesting. Voor ons logisch, is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek is waar we naar streven. Een zaak die qua apparatuur up-to-date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk- en levenservaring op.

Onze vacatures

Vlieland Anytyme Ketelbinkie €  10 - €  14

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan op Vlieland? Wij zoeken enthousiaste, positieve en gastgerichte medewerker voor onze snackbar in de jachthaven van Vlieland! Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.