Werken op de Wadden

Heb jij het idee dat je ervaring hebt opgedaan op interessante werkplekken? Dan is werken op de Wadden, waar geen dag hetzelfde is, een ware aanrader! Bij Waddenvacatures vind je met gemak de meest uiteenlopende openstaande functies waar je op kunt reageren. Wie weet bemachtig jij wel een tijdelijke of vaste baan op de beroemde Nederlandse eilandengroep! Kies voor werken op de Wadden om unieke ervaringen op te doen. Als het moment eenmaal daar is, zul je weten wat we bedoelen!

Werken op de Wadden horeca

Aan toeristen en dagjesmensen is er geen enkel gebrek op de Waddeneilanden. Daarom maak je volop kans om te kunnen gaan werken op de Wadden in de horeca! Iemand moet toch verfrissende drankjes rondbrengen en de heerlijkste gerechten bereiden? In ons uitgebreide aanbod vind je diverse vacatures op de Waddeneilanden waarin wordt gevraagd naar enthousiaste mensen met passie voor en/of ervaring in de horecabranche! Is dit iets wat jou aanspreekt? Reageer dan direct op de meest interessante vacature om te gaan werken op de Wadden in de horeca.

Werken en wonen op de Wadden

Geef nou maar toe, het is toch een prachtig vooruitzicht om te mogen werken en wonen op de Wadden? De zee, duinen en bossen, het prachtige weer, de vele musea en monumenten, de adembenemende uitzichten vanaf de schitterende stranden en authentieke vuurtorens… en natuurlijk het loon voor jouw verdiensten voor werken op een eiland! Wat je verblijf betreft; dit wordt in de meeste gevallen geregeld door jouw werkgever. Krijg je een vaste baan aangeboden dan kun je op Ameland, Texel of één van de andere eilanden carrière maken! En in dat geval zul je werken en wonen op de Wadden moeten combineren. Is dat wat voor jou? Zoek dan een interessante baan bij Waddenvacatures en ga opgewekt een nieuw avontuur tegemoet!

Medewerker Afwas

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime baan in de afwas? Ben jij stressbestendig? En weet jij wel hoe je de spoel keuken schoon moet houden? Kom het team van Hotel Schylge versterken!

Bediening medewerker Bospaviljoen Texel

Op een prachtige locatie vlak bij het strand vind je Bospaviljoen het Turfveld. Wij zijn het gehele jaar geopend en zoeken daarom enthousiaste en energieke collega's voor het seizoen én scholieren voor de weekenden en vakanties. Staat bij jou de gast altijd centraal? Dan zijn we op zoek naar jou!

1 May 2024 - 1 Nov 2024

Stage Island Events (HBO)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair(e) bij Island Events Terschelling. Island events Terschelling is verantwoordelijk voor alle groepsaanvragen binnen de WestCord Hotels op Terschelling. Dit kan bijvoorbeeld een familieweekend zijn, een bedrijfsuitje, een congres of een groot feest. We werken nauw samen met alle teams binnen de hotels, van de front-office tot de F&B.

Medewerker Bediening Poffertjeshuis Vlieland

Zon, zee, strand en superleuke collega’s die vrienden worden voor het leven! Dat is wat jou te wachten staat als jij een seizoen komt werken in Poffertjeshuis de Lickebaert op Vlieland. We zijn voor aankomend seizoen weer op zoek naar enthousiaste en bovenal gastvrije collega’s voor in de bediening.

1 May 2024 - 1 Oct 2024

Kok / Keukenhulp Strandpaviljoen Twaalf Texel

Kom werken bij Strandpaviljoen Twaalf, het paviljoen op Texel waar we alles anders doen! Een verfrissende kaart zonder al te veel standaard gerechten en de beste stiekeme feestjes ’s avonds op het strand! Oh ja!

Stage Duty Management

Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je verschillende afdelingen kunt ontdekken, met verschillende taken? Heb je of wil je een helicopterview hebben over alles wat er in en om het hotel gebeurt? En denk je de verantwoordelijkheid aan te kunnen om ervoor te zorgen dat alle afdelingen goed samenwerken en de verwachtingen van de gasten worden overtroffen?

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

Snackbar medewerker Vlieland

Ben jij op zoek naar een leuke baan op Vlieland? Wij zoeken per direct een gastgerichte collega voor onze snackbar in de jachthaven van Vlieland!

Medewerker Texelse IJsboerderij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden een leuke baan in een klein enthousiast team waar je de kans krijgt onder persoonlijke begeleiding het vak van ijsbereider te leren.

1 May 2024 - 31 Oct 2024

Maître – sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Is voor jou geen zee te hoog als het om je carrière gaat? Pak dan de boot naar Texel. Dat is trouwens dichterbij dan je denkt! Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast.