Werken op Schiermonnikoog

Zon, zee, strand en een vaste baan of vakantiewerk. Je kunt je vrije dagen niet beter invullen dan werken op Schiermonnikoog! Na een lange werkdag kun je van het heerlijke weer genieten op een terrasje aan het water. En natuurlijk de vele bezienswaardigheden bezoeken, zoals de rode Noordertoren, de Walviskaak van het dorpscentrum en Nationaal Park Schiermonnikoog. Bovendien tref je interessante mensen uit alle windstreken als je ervoor kiest om te gaan werken op Schiermonnikoog. Er zijn volop klussen beschikbaar in de keuken of bediening maar ook buiten de horeca zul je enerverend werk vinden. Vervelen zul je je daarom nooit!

Wonen en werken op Schiermonnikoog

Als je in de zomer voor je vakantiewerk of vaste baan een tijdje op het eiland zult verblijven, is wonen en werken op Schiermonnikoog met elkaar combineren wel zo handig. Dat geldt ook als je in een ander seizoen aan de slag wilt of zelfs een vaste baan bemachtigt. Gelukkig hoef jij je over huisvesting geen zorgen te maken; hier zorgt jouw werkgever meestal voor! Bekijk alle vacatures op Schiermonnikoog voor uitdagend vast en vakantiewerk in jouw vakgebied. Bijvoorbeeld in de horeca of op een camping. Tijdelijk of juist niet, wonen en werken op Schiermonnikoog is een avontuur. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!

Werken op Schiermonnikoog zomervakantie

Ben jij altijd buiten te vinden in het zonovergoten hoogseizoen? Dan is werken op Schiermonnikoog in de zomervakantie echt iets voor jou! Op Waddenvacatures.nl vind je een gevarieerd aanbod aan vacatures die je kunt vervullen. Zo bereid je in de keuken de heerlijkste gerechten voor met verse streekproducten of breng je ze juist rond door een baantje in de bediening te nemen. Wil je liever op een ander eiland aan de slag? Bekijk dan onze vele vacatures op Terschelling, Texel, Ameland en Vlieland om te zien of je liever daar of wilt werken op Schiermonnikoog in de zomervakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos! En een écht leuke zomer beleef je natuurlijk op de Waddeneilanden.

Gastheer / Gastvrouw Schiermonnikoog (met huisvesting)

Maak jij ons bediening team compleet? Kom werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

17 Jan 2022 - 1 Oct 2022

Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Wil jij graag deel uitmaken van een gezellig team en een oergezellige tijd beleven? Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog!

24 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Restaurant Manager (Schiermonnikoog)

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze gastheer of gastvrouw en ben je benieuwd naar het leven op een Waddeneiland?

Keukenhulp / kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker te koken? Wij zoeken een leuke man/vrouw die per aanvang seizoen 2022 kan starten als keukenhulp / kok.

1 Mar 2022 - 1 Mar 2023

Bedieningsmedewerker Schiermonnikoog 2022

Zoek jij een leuke baan met huisvesting? Wij zoeken een medewerker bediening voor een mediterraan restaurant op Schiermonnikoog. 

1 Apr 2022 - 31 Dec 2022