Werken op Schiermonnikoog

Zon, zee, strand en een vaste baan of vakantiewerk. Je kunt je vrije dagen niet beter invullen dan werken op Schiermonnikoog! Na een lange werkdag kun je van het heerlijke weer genieten op een terrasje aan het water. En natuurlijk de vele bezienswaardigheden bezoeken, zoals de rode Noordertoren, de Walviskaak van het dorpscentrum en Nationaal Park Schiermonnikoog. Bovendien tref je interessante mensen uit alle windstreken als je ervoor kiest om te gaan werken op Schiermonnikoog. Er zijn volop klussen beschikbaar in de keuken of bediening maar ook buiten de horeca zul je enerverend werk vinden. Vervelen zul je je daarom nooit!

Wonen en werken op Schiermonnikoog

Als je in de zomer voor je vakantiewerk of vaste baan een tijdje op het eiland zult verblijven, is wonen en werken op Schiermonnikoog met elkaar combineren wel zo handig. Dat geldt ook als je in een ander seizoen aan de slag wilt of zelfs een vaste baan bemachtigt. Gelukkig hoef jij je over huisvesting geen zorgen te maken; hier zorgt jouw werkgever meestal voor! Bekijk alle vacatures op Schiermonnikoog voor uitdagend vast en vakantiewerk in jouw vakgebied. Bijvoorbeeld in de horeca of op een camping. Tijdelijk of juist niet, wonen en werken op Schiermonnikoog is een avontuur. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!

Werken op Schiermonnikoog zomervakantie

Ben jij altijd buiten te vinden in het zonovergoten hoogseizoen? Dan is werken op Schiermonnikoog in de zomervakantie echt iets voor jou! Op Waddenvacatures.nl vind je een gevarieerd aanbod aan vacatures die je kunt vervullen. Zo bereid je in de keuken de heerlijkste gerechten voor met verse streekproducten of breng je ze juist rond door een baantje in de bediening te nemen. Wil je liever op een ander eiland aan de slag? Bekijk dan onze vele vacatures op Terschelling, Texel, Ameland en Vlieland om te zien of je liever daar of wilt werken op Schiermonnikoog in de zomervakantie. De mogelijkheden zijn eindeloos! En een écht leuke zomer beleef je natuurlijk op de Waddeneilanden.

Vakantiewerk Schiermonnikoog (huisvesting)

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog, die vind je bij de Ware Jakob! Werken op Schier is een ervaring die je niet wilt missen! Huisvesting is aanwezig!

20 Jun 2022 - 1 Sep 2022

Medewerker Fietsverhuur (jaarcontract + huisvesting)

Fietsfanaat en op zoek naar een leuke baan? Kom werken bij Schierfiets op Schiermonnikoog! Let op wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! Woonruimte is aanwezig!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Cafetaria medewerker (Schiermonnikoog incl huisvesting)

Bak jij binnenkort de lekkerste snacks op Schiermonnikoog? Wij zoeken toppers van 18+ die ons team kunnen komen ondersteunen in de periode mei t/m september. 

4 Jul 2022 - 27 Jun 2023

Seizoen medewerkers Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega’s voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

Fietsenmaker (incl. huisvesting op Schier)

Een fijne & goed onderhouden fiets, dát is een voorwaarde voor een prettige vakantie op Schiermonnikoog. Met drie vestigingen en 4000 huurfietsen betekent dit iedere dag een nieuwe uitdaging. Ga jij deze uitdaging aan? Dan kun je direct beginnen :-)

16 Jun 2022 - 16 Jun 2023

Bediening medewerker Schiermonnikoog (met huisvesting)

Maak jij ons bediening team compleet? Kom dan werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog, je kunt per direct starten!

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023

Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Wil jij graag deel uitmaken van een gezellig team en een oergezellige tijd beleven? Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog!

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Keukenhulp / kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker te koken? Wij zoeken een leuke man/vrouw die per direct kan starten als keukenhulp / kok.

5 Jul 2022 - 28 Apr 2023

Allround horeca medewerker

Voor een goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog zoeken wij per september een algemeen medewerker. Het betreft een mooi eilander bedrijf waar in een gezellig en hecht team gewerkt wordt, huisvesting is aanwezig!

1 Sep 2022 - 1 Sep 2023

Bediening of Keukenmedewerker Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan met huisvesting? Wij zoeken een nieuwe collega voor één van de gezelligste restaurantjes op Schiermonnikoog. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

29 Jun 2022 - 29 Jun 2023