Vakantiewerk als afwasser / keukenhulp op Ameland!

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand en ben je op zoek naar een leuke vakantie(baan) deze zomer? Zoek niet verder! Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij meerdere keukenhulpen en afwassers.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 jun 2024 - 30 sep 2024
Ameland
9162EV
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken aan het strand is het mooiste wat er is. In de ochtend wanneer het rustig is pak je de fiets en ga je door de duinen richting je werk, jouw ochtend begint met een schitterend uitzicht over zee en strand. Na dat jij jouw koksbuis aan hebt getrokken start jouw werkdag en start je de keuken op met de koks. Nadat de deuren geopend zijn komen de eerste bestellingen binnen, de eerste ontbijtjes worden gemaakt. De keukenhulpen en afwassers zorgen er voor dat de kok ongehinderd de bestellingen kan afwerken. Op aanwijzingen van de kok zorg je voor de schone vaat en het bijvullen van de koelingen en help je de kok waar gevraagd op de doorgifte van ontbijt, lunch en diner. Is jouw dienst voorbij dan kun je nog even heerlijk genieten van de fantastische omgeving of voor de sportievelingen een frisse duik in zee. 

Wat we van jou verwachten

Ben jij nuchter, niet snel aan de kook en werk je graag in teamverband dan heb je de basis al te pakken. In onze keuken kan het best hectisch zijn zeker rond de lunch, op zulke momenten is het prettig dat alles op rolletjes loopt in het team, een goede maar ook fijne samenwerking zijn daarin essentieel. De kick dat je de piekdrukte de baas blijft en tevreden gasten hebt, dat is jouw motivatie om je werk zo goed mogelijk te doen. 

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand. 

  • Salaris in goed overleg naar leeftijd / ervaring
  • Goede fooien regeling
  • Personeelsmaaltijden
  • Huisvesting in de vorm van een kleine studio die je deelt met een collega

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Informatie sollicitatie

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via whatsapp op 0610062067 of via het sollicitatieformulier.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid