Hulp kok Texel (incl huisvesting)

Een seizoen wonen en werken op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer en huisvesting! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei op Texel!

Publicatiedatum: 23 apr 2024
22 apr 2024 - 31 okt 2024
Texel
1795 KM
32 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als hulpkok vind je het leuk om in de keuken werkzaam te zijn en mee te werken aan het succes van restaurant de Slufter. Tot jouw voornaamste taken behoren het assisteren van de koks. Denk daarbij aan het helpen bij tijdens de dagelijkse voorbereidingen, het bereiden van gerechten, opmaken van de borden aan de pas en het bakken van friet en snacks. Daarnaast zorg je er samen met het keukenteam voor dat de keuken schoon en netjes blijft.

Wij zijn op zoek naar een goed gemutste keukenhulp / hulpkok die bij voorkeur de periode april tot eind oktober op Texel kan komen werken. Ben jij op zoek naar een leuke baan en spreken bovenstaande werkzaamheden jou aan dan komen we graag met jou in contact.

Wat we van jou verwachten

Voor deze functie zoeken wij een collega met de volgende persoonlijke eigenschappen en vaardigheden:


  • Enthousiast en vriendelijk

  • Collegiaal

  • Flexibel

  • Gastvrij en sociaal

Wat we je bieden

Prettig werken in een collegiaal team staat bij ons centraal en vormt de basis voor de ontspannen gastvrijheid die onze gasten zo weten te waarderen.

Op het nabijgelegen vakantiepark Slufteroord kunnen wij medewerkers van het vaste land van huisvesting voorzien. Onze collega’s bieden wij een goed salaris, het aantal uren bepalen wij in overleg met jou.

Wie we zijn

Café-restaurant ‘De Slufter’ is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied dicht bij bungalowpark Slufteroord. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten kwelderlandschap die in open verbinding met de Noordzee staat. De Slufter is het bekendste natuurgebied van Texel en trekt jaarlijks veel bekijks. Voor- of na een wandeling door dit prachtige natuurgebied is ons restaurant bij uitstek de plaats om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner.

Informatie sollicitatie

Heb jij interesse in onze vacature dan horen wij dit graag! Stuur je CV naar info@deslufter.nl of reageer via onderstaand sollicitatie formulier.

Voor meer informatie kun je bellen naar Geert van der Star 06-13405341

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden