Vacature Texel

Waar jouw specifieke expertise ook ligt, je vindt bij Waddenvacatures zeker een vacature op Texel die bij je past! Het gehele jaar door zijn er veel mensen nodig voor de bediening en vacatures in de keuken, in de zomer zijn er uiteraard veel banen voor vakantiekrachten. Bekijk daarom ons regelmatig vernieuwde aanbod voor een functie die jou op het lijf geschreven is. Reageer op jouw favoriete vacature op Texel en wie weet werk jij straks op deze adembenemende locatie!

Vacature Texel horeca

Als jij goed tegen stress kunt en op de Waddeneilanden wat wilt bijverdienen, is een vacature op Texel in de horeca geschikt voor je. Laveer langs de tafels op een populair strandpaviljoen vol toeristen of tap de meest verfrissende biertjes aan een drukbezochte bar. Je tijdelijke verblijf wordt in de meeste gevallen geregeld door jouw werkgever, zodat je zelf niet naar een accommodatie hoeft te zoeken. Maar ook vaste aanstellingen vind je volop in ons overzicht. Vervul die populaire vacature op Texel in de horeca voordat iemand anders ermee vandoor gaat!

Vacature kok Texel

Kent de keuken geen geheimen voor jou? Reageer dan op een vacature voor kok op Texel en kom binnenkort de heerlijkste gerechten bereiden met verse streekproducten. Bij Waddenvacatures vind je aanstellingen voor langere tijd maar ook voor het seizoen en de schoolvakanties. In dat geval wordt werken op een eiland ook wonen op een eiland! Je bevindt je dan wel in één van de mooiste omgevingen die ons land kent, waar altijd wat te doen is. Bezoek bijvoorbeeld de – nog steeds functionele – vuurtoren Eierland, neem een kijkje in één van de vele musea en wees getuige van de spannende Ronde om Texel, een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd! Ben jij klaar voor een dergelijk avontuur? Trek dan de stoute schoenen aan en reageer op een vacature voor kok op Texel om jouw droombaan waarheid te zien worden.

Vacature Texel recreatie

Voor wie graag omgaat met mensen en behulpzaam van aard is, komt een vacature op Texel voor de recreatie sector als een geschenk uit de hemel! Dag in dag uit vertoeven er duizenden mensen op de Waddeneilanden. Deze toeristen en dagjesmensen gaan graag zwemmen, sporten of zijn op andere manieren actief bezig. Jij kunt als begeleider aan de slag om deze activiteiten in goede banen te leiden. Je vindt op Waddenvacatures.nl diverse vacatures op Texel op dit gebied; de ene vereist wat meer ervaring dan de andere. Heb jij in huis wat van deze functie verwacht mag worden? Reageer dan snel op een vacature op Texel op recreatie gebied!

Bediening medewerker bij De RogTexel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een medewerker bediening die onze collega wil worden!

1 Apr 2023 - 1 Apr 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

21 Mar 2023 - 11 Jan 2024

Kok bij eetcafé De Rog Texel

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons keuken team. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

24 Mar 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

24 Mar 2023

Gastheer / gastvrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Kom dan werken Bij Jef

24 Mar 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

24 Mar 2023

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

Kassamedewerkers Texel (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

Schoonmaker/afwasser Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een schoonmaker/afwasser voor in de avonduren.

10 Mar 2023