Vacature Texel

Waar jouw specifieke expertise ook ligt, je vindt bij Waddenvacatures zeker een vacature op Texel die bij je past! Het gehele jaar door zijn er veel mensen nodig voor de bediening en vacatures in de keuken, in de zomer zijn er uiteraard veel banen voor vakantiekrachten. Bekijk daarom ons regelmatig vernieuwde aanbod voor een functie die jou op het lijf geschreven is. Reageer op jouw favoriete vacature op Texel en wie weet werk jij straks op deze adembenemende locatie!

Vacature Texel horeca

Als jij goed tegen stress kunt en op de Waddeneilanden wat wilt bijverdienen, is een vacature op Texel in de horeca geschikt voor je. Laveer langs de tafels op een populair strandpaviljoen vol toeristen of tap de meest verfrissende biertjes aan een drukbezochte bar. Je tijdelijke verblijf wordt in de meeste gevallen geregeld door jouw werkgever, zodat je zelf niet naar een accommodatie hoeft te zoeken. Maar ook vaste aanstellingen vind je volop in ons overzicht. Vervul die populaire vacature op Texel in de horeca voordat iemand anders ermee vandoor gaat!

Vacature kok Texel

Kent de keuken geen geheimen voor jou? Reageer dan op een vacature voor kok op Texel en kom binnenkort de heerlijkste gerechten bereiden met verse streekproducten. Bij Waddenvacatures vind je aanstellingen voor langere tijd maar ook voor het seizoen en de schoolvakanties. In dat geval wordt werken op een eiland ook wonen op een eiland! Je bevindt je dan wel in één van de mooiste omgevingen die ons land kent, waar altijd wat te doen is. Bezoek bijvoorbeeld de – nog steeds functionele – vuurtoren Eierland, neem een kijkje in één van de vele musea en wees getuige van de spannende Ronde om Texel, een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd! Ben jij klaar voor een dergelijk avontuur? Trek dan de stoute schoenen aan en reageer op een vacature voor kok op Texel om jouw droombaan waarheid te zien worden.

Vacature Texel recreatie

Voor wie graag omgaat met mensen en behulpzaam van aard is, komt een vacature op Texel voor de recreatie sector als een geschenk uit de hemel! Dag in dag uit vertoeven er duizenden mensen op de Waddeneilanden. Deze toeristen en dagjesmensen gaan graag zwemmen, sporten of zijn op andere manieren actief bezig. Jij kunt als begeleider aan de slag om deze activiteiten in goede banen te leiden. Je vindt op Waddenvacatures.nl diverse vacatures op Texel op dit gebied; de ene vereist wat meer ervaring dan de andere. Heb jij in huis wat van deze functie verwacht mag worden? Reageer dan snel op een vacature op Texel op recreatie gebied!

Medewerker bediening (Texel)

In ons team is er ruimte voor fijne collega's! Ben jij die medewerker bediening die ons team aanvult en samen de perfectie hotelbeleving creëert?

1 Mar 2022 - 1 Mar 2022

Bediening medewerker m/v (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Met z’n allen zorgen wij ervoor dat alles er netjes en schoon uitziet. Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit.

1 Mar 2022 - 30 Sep 2022

Medewerker huishouding (Texel)

In ons huishouding team is er ruimte voor fijne collega's die samen met ons kunnen zorgen voor de perfecte hotelbeleving.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Sous-chef strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Gezelligste strandpaviljoen van Nederland zoekt: Sous-chef Wij liegen niet als we zeggen dat wij al 11 jaar lang de beste werkgever van Texel zijn. Wil jij onderdeel zijn van ons succes? Bekijk dan de vacature!

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Fulltime bediening op Texel (incl huisvesting)

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan. Wij zoeken medewerkers die tot tenminste oktober kunnen komen werken en wonen op Texel.

1 Mar 2022 - 30 Nov 2022

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, fulltime jaarcontract en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

17 Jan 2022 - 3 Jan 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

1 Feb 2022 - 1 Feb 2023

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)

Lekker koken!! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij als kok je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou per direct een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Bediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Voor pittige collega's is er het gehele jaar door plaats in de bediening bij Strandpaviljoen Paal 28. Motivatie, inzicht, inzet en een prettige persoonlijkheid vinden wij belangrijker dan een duizelingwekkend CV.

14 Jan 2022 - 31 Dec 2022

Medewerker Horeca

Dankzij jou kunnen mensen heerlijk eten met geweldige service en is hun verblijf in ons vakantiepark nóg beter.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022