Vacature Texel

Waar jouw specifieke expertise ook ligt, je vindt bij Waddenvacatures zeker een vacature op Texel die bij je past! Het gehele jaar door zijn er veel mensen nodig voor de bediening en vacatures in de keuken, in de zomer zijn er uiteraard veel banen voor vakantiekrachten. Bekijk daarom ons regelmatig vernieuwde aanbod voor een functie die jou op het lijf geschreven is. Reageer op jouw favoriete vacature op Texel en wie weet werk jij straks op deze adembenemende locatie!

Vacature Texel horeca

Als jij goed tegen stress kunt en op de Waddeneilanden wat wilt bijverdienen, is een vacature op Texel in de horeca geschikt voor je. Laveer langs de tafels op een populair strandpaviljoen vol toeristen of tap de meest verfrissende biertjes aan een drukbezochte bar. Je tijdelijke verblijf wordt in de meeste gevallen geregeld door jouw werkgever, zodat je zelf niet naar een accommodatie hoeft te zoeken. Maar ook vaste aanstellingen vind je volop in ons overzicht. Vervul die populaire vacature op Texel in de horeca voordat iemand anders ermee vandoor gaat!

Vacature kok Texel

Kent de keuken geen geheimen voor jou? Reageer dan op een vacature voor kok op Texel en kom binnenkort de heerlijkste gerechten bereiden met verse streekproducten. Bij Waddenvacatures vind je aanstellingen voor langere tijd maar ook voor het seizoen en de schoolvakanties. In dat geval wordt werken op een eiland ook wonen op een eiland! Je bevindt je dan wel in één van de mooiste omgevingen die ons land kent, waar altijd wat te doen is. Bezoek bijvoorbeeld de – nog steeds functionele – vuurtoren Eierland, neem een kijkje in één van de vele musea en wees getuige van de spannende Ronde om Texel, een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd! Ben jij klaar voor een dergelijk avontuur? Trek dan de stoute schoenen aan en reageer op een vacature voor kok op Texel om jouw droombaan waarheid te zien worden.

Vacature Texel recreatie

Voor wie graag omgaat met mensen en behulpzaam van aard is, komt een vacature op Texel voor de recreatie sector als een geschenk uit de hemel! Dag in dag uit vertoeven er duizenden mensen op de Waddeneilanden. Deze toeristen en dagjesmensen gaan graag zwemmen, sporten of zijn op andere manieren actief bezig. Jij kunt als begeleider aan de slag om deze activiteiten in goede banen te leiden. Je vindt op Waddenvacatures.nl diverse vacatures op Texel op dit gebied; de ene vereist wat meer ervaring dan de andere. Heb jij in huis wat van deze functie verwacht mag worden? Reageer dan snel op een vacature op Texel op recreatie gebied!

Bediening medewerker Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog? Wij zoeken een medewerker bediening die onze collega wil worden!

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok. Wij hebben een uitdagende kaart, leuke collega’s en ruimte voor creativiteit.

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

23 Nov 2022 - 26 Oct 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

25 Nov 2022 - 25 Nov 2023

Vulploegmedewerker Texel (bijbaan / vakantiebaan)

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de schappen netjes en goed gevuld zijn. Jij weet precies weet waar alles dus voor vragen kunnen de klanten altijd bij jou terecht.  

5 Dec 2022 - 24 Oct 2023

Zelfstandig werkend kok Texel (fulltime incl. huisvesting)

Ben jij een ‘allrounder’ die met smaken durft te spelen en tegelijkertijd oog heeft voor detail? Onze keuken wil gasten verrassen aan tafel. En dat elke middag en avond op rij! Een continue, hoge kwaliteit is zeker de ‘standaard’ waar wij voor gaan. Dat doen we met een professioneel en gevarieerd team.

30 Nov 2022 - 9 Nov 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

16 Nov 2022 - 16 Nov 2023

Gastheer / gastvrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Kom dan werken Bij Jef

11 Nov 2022 - 11 Nov 2023