Vacature Texel

Waar jouw specifieke expertise ook ligt, je vindt bij Waddenvacatures zeker een vacature op Texel die bij je past! Het gehele jaar door zijn er veel mensen nodig voor de bediening en vacatures in de keuken, in de zomer zijn er uiteraard veel banen voor vakantiekrachten. Bekijk daarom ons regelmatig vernieuwde aanbod voor een functie die jou op het lijf geschreven is. Reageer op jouw favoriete vacature op Texel en wie weet werk jij straks op deze adembenemende locatie!

Vacature Texel horeca

Als jij goed tegen stress kunt en op de Waddeneilanden wat wilt bijverdienen, is een vacature op Texel in de horeca geschikt voor je. Laveer langs de tafels op een populair strandpaviljoen vol toeristen of tap de meest verfrissende biertjes aan een drukbezochte bar. Je tijdelijke verblijf wordt in de meeste gevallen geregeld door jouw werkgever, zodat je zelf niet naar een accommodatie hoeft te zoeken. Maar ook vaste aanstellingen vind je volop in ons overzicht. Vervul die populaire vacature op Texel in de horeca voordat iemand anders ermee vandoor gaat!

Vacature kok Texel

Kent de keuken geen geheimen voor jou? Reageer dan op een vacature voor kok op Texel en kom binnenkort de heerlijkste gerechten bereiden met verse streekproducten. Bij Waddenvacatures vind je aanstellingen voor langere tijd maar ook voor het seizoen en de schoolvakanties. In dat geval wordt werken op een eiland ook wonen op een eiland! Je bevindt je dan wel in één van de mooiste omgevingen die ons land kent, waar altijd wat te doen is. Bezoek bijvoorbeeld de – nog steeds functionele – vuurtoren Eierland, neem een kijkje in één van de vele musea en wees getuige van de spannende Ronde om Texel, een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd! Ben jij klaar voor een dergelijk avontuur? Trek dan de stoute schoenen aan en reageer op een vacature voor kok op Texel om jouw droombaan waarheid te zien worden.

Vacature Texel recreatie

Voor wie graag omgaat met mensen en behulpzaam van aard is, komt een vacature op Texel voor de recreatie sector als een geschenk uit de hemel! Dag in dag uit vertoeven er duizenden mensen op de Waddeneilanden. Deze toeristen en dagjesmensen gaan graag zwemmen, sporten of zijn op andere manieren actief bezig. Jij kunt als begeleider aan de slag om deze activiteiten in goede banen te leiden. Je vindt op Waddenvacatures.nl diverse vacatures op Texel op dit gebied; de ene vereist wat meer ervaring dan de andere. Heb jij in huis wat van deze functie verwacht mag worden? Reageer dan snel op een vacature op Texel op recreatie gebied!

Kok Strandpaviljoen Paal 9 Texel

Voor ons strandpaviljoen op de zuidpunt van Texel, zijn we op zoek naar fijne collega’s voor de keuken. Wij bieden volop kansen om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Medewerker Housekeeping BIJ JEF

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag?

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Chef de Partie Hotel Restaurant BIJ JEF

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Bediening mw maart/november 2024 (Texel)

Leuk en afwisselend werk, wie wil dat nu niet! Samen met jouw collega’s zorg je voor de bediening, je neemt de bestellingen op en serveert de borden uit. Voor deze leuke zaak zoeken wij 2 leuke medewerksters Nederlands en Duits sprekend voor de periode 1 maart tot 1 november.

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Fulltime bediening op Texel 2024

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom vanaf maart 2024 werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met personeelshuisvesting aan tot eind oktober!

1 Mar 2024 - 1 Nov 2024

Assistent Sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Als assistent-sommelier van Bij Jef ben je onderdeel van onze bedieningsbrigade. Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Verkoop medewerker Supermarkt Texel

Lijkt het je leuk om te werken in een supermarkt op een vakantiepark en kom je graag in contact met onze gasten? Dan is deze baan zeker iets voor jou!

1 May 2024 - 1 May 2025

Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom vanaf maart 2024 werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook een positie beschikbaar als zelfstandig werkend kok! 

1 Mar 2023 - 1 Nov 2024

Junior Souschef Bij Jef Texel

Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Kom dan werken Bij Jef!

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024