Vacature Texel

Waar jouw specifieke expertise ook ligt, je vindt bij Waddenvacatures zeker een vacature op Texel die bij je past! Het gehele jaar door zijn er veel mensen nodig voor de bediening en vacatures in de keuken, in de zomer zijn er uiteraard veel banen voor vakantiekrachten. Bekijk daarom ons regelmatig vernieuwde aanbod voor een functie die jou op het lijf geschreven is. Reageer op jouw favoriete vacature op Texel en wie weet werk jij straks op deze adembenemende locatie!

Vacature Texel horeca

Als jij goed tegen stress kunt en op de Waddeneilanden wat wilt bijverdienen, is een vacature op Texel in de horeca geschikt voor je. Laveer langs de tafels op een populair strandpaviljoen vol toeristen of tap de meest verfrissende biertjes aan een drukbezochte bar. Je tijdelijke verblijf wordt in de meeste gevallen geregeld door jouw werkgever, zodat je zelf niet naar een accommodatie hoeft te zoeken. Maar ook vaste aanstellingen vind je volop in ons overzicht. Vervul die populaire vacature op Texel in de horeca voordat iemand anders ermee vandoor gaat!

Vacature kok Texel

Kent de keuken geen geheimen voor jou? Reageer dan op een vacature voor kok op Texel en kom binnenkort de heerlijkste gerechten bereiden met verse streekproducten. Bij Waddenvacatures vind je aanstellingen voor langere tijd maar ook voor het seizoen en de schoolvakanties. In dat geval wordt werken op een eiland ook wonen op een eiland! Je bevindt je dan wel in één van de mooiste omgevingen die ons land kent, waar altijd wat te doen is. Bezoek bijvoorbeeld de – nog steeds functionele – vuurtoren Eierland, neem een kijkje in één van de vele musea en wees getuige van de spannende Ronde om Texel, een jaarlijks terugkerende zeilwedstrijd! Ben jij klaar voor een dergelijk avontuur? Trek dan de stoute schoenen aan en reageer op een vacature voor kok op Texel om jouw droombaan waarheid te zien worden.

Vacature Texel recreatie

Voor wie graag omgaat met mensen en behulpzaam van aard is, komt een vacature op Texel voor de recreatie sector als een geschenk uit de hemel! Dag in dag uit vertoeven er duizenden mensen op de Waddeneilanden. Deze toeristen en dagjesmensen gaan graag zwemmen, sporten of zijn op andere manieren actief bezig. Jij kunt als begeleider aan de slag om deze activiteiten in goede banen te leiden. Je vindt op Waddenvacatures.nl diverse vacatures op Texel op dit gebied; de ene vereist wat meer ervaring dan de andere. Heb jij in huis wat van deze functie verwacht mag worden? Reageer dan snel op een vacature op Texel op recreatie gebied!

Vakantiebaan: Reisbegeleider op één van de eilanden (incl. huisvesting)

De avontuurlijkste vakantiebaan op de Wadden! Waddenhop zoekt reisbegeleiders voor elk eiland. Je bent het aanspreekpunt voor onze gasten en organiseert de fietshuur, bagagetransporten en transfers. Je verzorgt de ontbijtjes begeleidt de kampmaaltijd en bent informatiepunt betreft de activiteiten op het eiland.

1 Jul 2022 - 31 Aug 2022

Zelfstandig werkende kok of hulp kok Texel

Kom jij werken bij Eetcafé de Rog, de gezelligste huiskamer van Texel? Wij zoeken een zelfstandig werkende kok of hulp kok voor ons eetcafé. Wil je werken in een gezellig team, heb jij zin in zon, zee en strand en ben een zomer of langer beschikbaar? Wij bieden, naast een mooie werkplek, een goed salaris en huisvesting aan.

24 Jun 2022 - 31 Oct 2022

Vakantiebaan Kassamedewerkers (incl huisvesting)

Klantvriendelijkheid en service dat is jouw drijfveer. Maak jij graag een goede indruk? Als kassamedewerker zorg jij er voor dat onze klanten tevreden de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan pas jij bij ons :-) 

4 Jul 2022 - 4 Jul 2023

Manager P&O Krim Texel

Als Manager P&O adviseer en ondersteun je directie, managers en medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid op onze 9 exploitaties. In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 medewerkers werkzaam. Daarmee is het een zeer afwisselende functie binnen een prachtige werkomgeving.

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Keuken medewerkers De Koog (inclusief huisvesting)

Voor één van de tofste strandpaviljoens van de De Koog zoeken wij keukenmedewerkers. Als keukenmedewerker ga je aan de slag als koks-assistent of spoelkeukenmedewerker. Wij zoeken medewerkers voor het hoog- en naseizoen!

6 Jul 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok Texel (met huisvesting)

Bij een vooraanstaand strandpaviljoen aan het strand van De Koog kunnen wij een fulltime baan als zelfstandig werkend kok aanbieden. Het loon wordt in overleg met de eigenaar bepaald aan de hand van kennis en kunde.

22 Aug 2022 - 1 Sep 2023

Zelfstandig werkend gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

27 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij een echte hoogvlieger? Kom werken als Financieel Administratief Medewerker bij Paracentrum Texel! Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Bedieningsmedewerker de Cocksdorp Texel (incl huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een goed salaris, prettige werksfeer, een contract voor het seizoen of langer en huisvesting op Texel! Dat alles op de schitterende locatie nabij de Sluftervallei!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Zelfstandig werkend KOK Strandpaviljoen Kaap Noord Texel

Leukste baan aan het strand aangeboden! Benieuwd waarom? Bekijk de vacature!

23 Jun 2022 - 23 Jun 2023