Keuken- en bedieningsmedewerkers Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor het keuken- en bedieningsteam zoeken wij per direct personeel voor, weekenden, vakantieperiodes en het gehele jaar. Huisvesting is aanwezig.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
26 feb 2024
Terschelling
8891 HN
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Wij zijn per direct op zoek naar personeel om ons team te versterken:

Zelfstandig werkend kok (parttime of fulltime)
Als kok bij de Drie Grapen hou jij van klassiekers. Jouw passie ligt bij het bereiden van een goed stuk vlees en verse vis. Smaakvolle degelijke porties die mooi gepresenteerd de pas verlaten. Goede gerechten en goede concepten hebben geen verdere uitleg of opsmuk nodig. Het is niet voor niets dat wij het motto ‘Er is geen beter leven dan een goed leven’ op ons menu vermelden.

Bediening (parttime of fulltime)
Gastvrijheid is het voornaamste aspect van jouw functie. Jouw hartelijkheid en prettige omgang met de gasten zijn een aangeboren talent. Serveren dat kun je leren; mocht jij dit al onder de knie hebben of snel kunnen leren dan zul jij je bij Gasterij de Drie Grapen al snel thuis voelen. Lekker zwieren tussen de tafels met lekkere dranken en smaakvol bereide gerechten uit onze keuken.

Keukenhulp (parttime of fulltime)
Als keukenhulp heb jij een van de belangrijkste functies in het team. Jij zorgt ervoor dat de keuken en de bediening nooit misgrijpen in de schone vaat. Een lekker bakje koffie of een goed gerecht beginnen bij schone potten, pannen, glas- en servieswerk. Als afwasser keukenhulp assisteer je de koks eveneens bij de dagelijkse werkzaamheden.

Wat we van jou verwachten

Of je nu als keukenhulp, kok of bediening medewerker bij de Gasterij komt werken, wij verwachten van jou wat jij van ons verwacht. Een smaakvolle samenwerking zodat wij de verwachtingen van onze gasten dag in dag uit weten te overtreffen 😉 Wij zoeken collega’s die hun werk met liefde doen.

Wat we je bieden

Bij een goede baan hoort een goed salaris, dit salaris bepalen wij samen met jou aan de hand van functie en ervaring. De flexibiteit die wij te bieden hebben komt voort uit het feit dat wij graag kijken wat jij wel kunt in plaats van wat je niet kunt. Ben je nog niet zo ervaren en wil je groeien in het vak, wij geven daarvoor de ruimte. Bij ons kun je daarom aan de slag als vakantiekracht, seizoen medewerker of vaste kracht in de functie die bij jou past. Heb je geen huisvesting op Terschelling, geen punt wij kunnen jouw huisvesting (in overleg) verzorgen.

Wie we zijn

Café Restaurant De Drie Grapen is al meer dan 55 jaar een begrip op Terschelling. De sfeer van het eiland is zichtbaar en voelbaar in ons gastvrije “Jutterspaleis” een plek waar inmiddels de derde generatie de familie traditie in gastvrijheid voortzet.

Deze traditie omvat dat wij onze gasten graag de tijd gunnen om de hele avond te ‘tafelen’, lekker genieten van smaakvolle gerechten in degelijke porties in ons sfeervolle restaurant. Op de kaart bieden wij een ruime keuze in vlees en vis en zelfs voor de kleine culinaire fijnproevers is er een heus kindermenu met zalm of biefstuk. Werken bij ons betekent onderdeel worden van de Drie Grapen waar we samen iedere dag zorgen voor tevreden gasten.

Informatie sollicitatie

Interesse? Reageer via onderstaand formulier of stuur een mailtje (met je cv) naar Erwin Fopma mail@restaurantdedriegrapen.nl.

Wil je eerst bellen of direct bij ons langskomen om kennis te maken en/of proef te draaien. Alles is bespreekbaar!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden