Keukenhulp / Kok (Texel FT incl. Huisvesting)

Zoek jij een leuke baan op Texel? Kom vanaf maart 2024 werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige restaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Heb jij je sporen in de keuken al verdiend, wij hebben ook een positie beschikbaar als zelfstandig werkend kok! 

Publicatiedatum: 28 nov 2023
1 mrt 2023 - 1 nov 2024
Texel
1796CH
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werkhouding en collegialiteit zijn belangrijker dan diploma's. Werk je graag in de keuken en hou je van gezellige maar professionele werksfeer dan is dit misschien wel jouw volgende baan. Wij zoeken een kok of zelfstandig werkend kok vanaf maart tot november of langer kan blijven werken.

Wat we van jou verwachten

Horeca zit in je bloed; hard werken kost je geen moeite want je hebt passie voor het vak. Samen met je collega’s maak jij een bezoek aan dit restaurant tot een feest. 

Wat we je bieden

Een leuke baan in de populaire badplaats de Koog waarin jij het eilandleven combineert met jouw gave om met lekkere gerechten de avond van de gasten een stukje mooier te maken. Als kok / zelfstandig kok van dit populaire familierestaurant kom jij tot je recht. 

Ben jij een blijvertje? Dan kun je er op rekenen dat wij er alles aan doen jou een leuke toekomst op Texel aan te bieden. Woonruimte is aanwezig!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben je enthousiast over de vacature maar heb je nog wel enige vragen? Bel dan naar 0610062067 of mails ons op info@waddenvacatures.nl! Wil je direct solliciteren vul dan onderstaan formulier of reageer via whatsapp.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid