cover-image

Us Eilaun Taxi

Us Eilaun Taxi zorgt voor veilig en comfortabel vervoer over het hele eiland. Alleen of met een groot aantal personen, bagagevervoer of vervoer van uw aanhanger wij verzorgen iedere vorm van vervoer van en naar iedere bestemming op Schiermonnikoog. Us Eilaun Taxi; van taxivervoer tot beach en safari tours!

Een leuke en afwisselende baan, vele vrolijke gezellige ritten, rijdend op het mooiste plekje van Nederland! Gemotiveerde, gezellige collegiale werksfeer! 

Salariëring volgens de CAO taxivervoer, jouw salaris bepalen wij in overleg en is afhankelijk van leeftijd / werkervaring. Ben je 21 jaar of ouder en ga je werken als taxichauffeur dan bedraagt jouw uurloon minimaal € 14,88 bruto per uur.

Wij bieden een baan voor bepaalde tijd aan voor het gehele seizoen. Zoek je een baan voor weekenden of (school)vakanties) dan kun je ook altijd bij ons terecht. Bij gebleken geschiktheid behoort een jaarcontract tot de mogelijkheden. Ben je nog niet in bezit van een Taxi pas, geen nood wij faciliteren de opleiding!

Ben je woonachtig aan het vaste land en wil je graag bij ons komen rijden, wij regelen jouw overnachting op Schiermonnikoog!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.