Bar- bediening medewerker strandpaviljoen Ameland

Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe van het strand? Wil jij graag werken als bar- of bediening medewerker en lijkt het je leuk seizoen 2024 Ameland te komen werken dan is deze baan jouw kans! Huisvesting is aanwezig!

Publicatiedatum: 4 dec 2023
Ameland
9162EV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Werken aan het strand is genieten!  Als medewerker bediening bij ons strandpaviljoen heb je een afwisselende baan. Je draait alle diensten van open tot sluit en wisselt je werkzaamheden af tussen de bar en het serveren in het restaurant of op het terras.

Wij gaan voor blije gasten want blije gasten zijn tevreden gasten. Wil jij samen met ons team zorgen voor een geweldige ervaring van de gasten, dan komen wij graag met jou in contact!

- Medewerker bediening 
- Bar medewerker/ barista (allrounder) 

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een gast- en servicegerichte collega die oog heeft voor detail en houdt van een vol terras op een zonnige (zomer)dag ;-) Ben jij representatief, gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan is dit de baan die jij zoekt!

Wat we je bieden

Een afwisselende baan bij één van de mooie en goed bezochte strandpaviljoens van Ameland. Je werkt in een gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op de Noordzee en het strand. Goede beloning en veel mogelijkheden voor creativiteit en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Kost en inwoning zijn aanwezig; vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten.

Zoek je een baan voor korte tijd of juist voor langere termijn met kans op een vaste aanstelling? In overleg is er veel mogelijk! 

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Ben jij toe aan een flinke portie vitamine zee en kun jij je vinden in het profiel van deze vacature? Kom dan werken op deze prachtige locatie met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee! Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid