Stichting Flidunen

Wie zijn wij

Sportcentrum Flidunen bevindt zich op het prachtige Waddeneiland Vlieland en biedt een warm welkom aan alle gasten en eilanders.

In het zwembad van Sportcentrum Flidunen kan iedereen terecht voor zowel recreatief als banenzwemmen. In de sporthal worden er tijdens de vakantieperiodes regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het fitnesscentrum van Flidunen is een eigentijdse sportruimte met een oppervlakte van maar liefst 100 m2. De ruimte is gevuld met Technogym apparatuur en bied de optimale uitdaging op fitnessgebied.

Wat we bieden

Een uitdagende functie op een unieke locatie. Het sportcentrum is volop in ontwikkeling en je kan een bijdrage leveren aan het optimaliseren van deze belangrijke eilandvoorziening. Door de kleinschaligheid heb je een intensieve samenwerking met Stichting recreatie belangen Vlieland en korte lijnen met leden, bezoekers en samenwerkingspartners.

Mits je in het bezit bent van een ALO eerstegraads lesbevoegdheid en/of opgeleid bent tot zwemonderwijzer is het mogelijk om meerdere uren werkzaam te zijn voor het sportcentrum. Je gaat dan naast de functie als bedrijfsleider ook als sportinstructeur aan de slag. Het salaris is conform de cao-recreatie en er is woonruimte beschikbaar.

Onze vacatures

Stichting Flidunen heeft momenteel geen open vacatures.