Schierfiets en Soepboer

Wie zijn wij

Wij zijn ‘fietsenverhuur Soepboer’, een familiebedrijf opgericht in 1960. Wat ooit begon met de verhuur van enkele fietsen in de tuin, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fietsverhuurders in Nederland. Fietsenverhuur Soepboer bestaat uit drie vestigingen verdeeld over het eiland met in totaal ca. 4000 fietsen en diverse accessoires.

Wij helpen net zo graag één toerist als dat we een reservering voor een groep van honderden toeristen verzorgen. Naast het verhuren en verkopen van fietsen zijn wij ook specialist op het gebied van vervoersvoorzieningen en hulpmiddelen voor mindervaliden. In de winkel van de hoofdlocatie bieden wij een uitgebreid aanbod voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Wat we bieden

Een afwissende fulltime functie bij de grootste fietsverhuurder van Schiermonnikoog, je wordt onderdeel van ons sterke en gezellige team. Het salaris bepalen wij aan de hand van jouw competenties. Voor huisvesting is gezorgd, je kunt gebruik maken van ons twee kamer appartement.

Als fietsenmaker blijf je ontwikkelen, dit door interne opleidingen en trainingen van onze leveranciers, doorgroeien in deze functie is daarom ook zeker bespreekbaar. Eerlijk is eerlijk het is best een veeleisende baan maar zeg nu zelf waar kun jij je na een drukke werkdag beter ontspannen dan op Schiermonnikoog :-)

Onze vacatures

Schierfiets en Soepboer heeft momenteel geen open vacatures.