Spar Enjoy de Krim

Wie zijn wij

Wij zijn SPAR Enjoy. Een kleine supermarkt op een groot vakantiepark, met name gericht op gemak en ontbijt. Wij dragen ons steentje bij om de gast het ultieme vakantiegevoel te laten beleven. Met ons kleine maar dynamische team zorgen wij elke ochtend voor verse broodjes, een heerlijke lunch en al het lekkers voor de borrel.

Wat we bieden

Een leuke en afwisselende (vakantie)baan op het mooie Texel. Je komt terecht in een klein en gezellig team waar je goed wordt opgevangen. In de winkel hangt een relaxte sfeer en het personeel zorgt dat je binnen no time zelfstandig aan het werk kunt. De huisvesting is gratis en op het park zelf, dus je bevindt je tussen de vakantiegangers voor het optimale vakantiegevoel. Strand en zee op slechts 10 minuten fietsen. Salaris is conform het uitstekende CAO Levensmiddelen.

Onze vacatures

De leukste baan op Texel!

Jij bent op zoek naar iets anders, daarom bieden wij jouw geen functie maar een baan. Een baan waarin jij je kunt ontwikkelen en kunt groeien in ons mooie vak. Wij kijken daarom liever naar wat jij wilt dan naar wat je al hebt gedaan. Zoek jij een baan waar toekomst in zit?

30 jan 2023 - 30 jan 2024
Texel