Jumbo Mier Terschelling

Wie zijn wij

Jumbo Terschelling Formerum bevindt zich centraal op het midden van het eiland, naast de authentieke dorpsmolen. Wij zijn reuze trots op de winkel. De prachtige vers pleinen bieden heerlijke groente, fruit, vers gesneden vlees en kaas en vers brood uit onze eigen ambachtelijke bakkerij. Ook is er een slijterij aanwezig. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan altijd klaar voor onze klanten.

Wat we bieden

Jumbo Mier op Terschelling, een leuk bedrijf om voor te werken! Met een fijne sfeer met leuke mensen die er samen de schouders onder willen zetten en zomaar je vrienden kunnen worden. Wij bieden een salaris waar je blij van wordt, daarbovenop krijg je vakantiegeld, vakantiedagen én ATV. Contracturen voor minimaal 28 tot 40 uur per week, periode in overleg en een jaarcontract behoort tot de mogelijkheden!

Als jij het wonen en werken op één van de mooiste Waddeneilanden als een uitdaging ziet dan komen wij graag met jou in contact! Wij bieden personeelshuisvesting aan in één van onze appartementen op minder dan 2 km van de Jumbo. Badkamer, keuken en woonkamer deel je met collega’s. Er wordt slechts een kleine vergoeding voor de woon kosten gevraagd t.w.v. van maximaal 3 gewerkte uren per week.

Jumbo.com Terschelling

Onze vacatures

Jumbo Mier Terschelling heeft momenteel geen open vacatures.