Schoonmaker vakantiewoningen Ameland

Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je vrijdag, zaterdag en maandag werken? Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Publicatiedatum: 1 mrt 2024
1 mrt 2024 - 1 nov 2024
Ameland
9163JV
10 - 20 uur
LBO
parttime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Zoek jij een baan die je kunt combineren met een andere baan of studie? Denk dan eens aan de wisselschoonmaak van vakantiewoningen / appartementen en hotelkamers. Je zult op de werkdagen vrijdag, zaterdag en maandag tussen de vier en vijf uren per dag kunnen werken. 

Het betreft een baan waarbij wij de dagen en uren in overleg met jou kunnen bepalen, voor het seizoen of het gehele jaar alles is bespreekbaar. 

Wat we van jou verwachten

Ervaring is geen vereiste, belangrijker is dat je secuur werkt en van aanpakken weet. In verband met de reistijd  voor de werkzaamheden op Ameland zoeken wij kandidaten die in de nabije omgeving van Holwerd wonen.

Wat we je bieden

De werkdagen zijn met name vrijdag, zaterdag en maandag 
Wij vergoeden de bootkosten en 1,5 uur reistijd

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor informatie en sollicitaties svp reageren via onderstaande link / button. Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email: info@waddenvacatures.nl


Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid