Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog! Werken op een eiland is een unieke ervaring! Wil jij deze ervaring niet missen, grijp dan nu je kans! Wij bieden contracten aan voor het seizoen en het gehele jaar.

Publicatiedatum: 25 feb 2024
22 apr 2024
Schiermonnikoog
9166LN
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zoeken klantvriendelijke collega's en bieden fulltime banen met huisvesting aan! Wij hebben meerdere seizoens- weekend- en vakantiebanen beschikbaar op verschillende afdelingen. Ben je het gehele jaar beschikbaar; ook dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

De werkzaamheden bij de supermarkt zijn gevarieerd. Wij laten je kennismaken met de werkzaamheden op alle afdelingen voordat jij toegewezen wordt aan een vaste afdeling. Zo kun je bij drukte of onderbezetting helpen op een andere afdeling en blijft jouw werk afwisselend.

Wat we van jou verwachten

Jij bent 18 jaar of ouder op zoek naar een leuke baan en wilt eens iets anders. Kom wonen en werken op een eiland!

Met een team van 14 collega's er voor zorgen dat het iedere dag een topdag is, lekker werken met plezier, geld verdienen en genieten van wat een eiland jou kan bieden. Dat is waar jij het voor doet! Pas jij in het geschetste profiel en hou je wel van een uitdaging solliciteer dan snel!

Ervaring in de levensmiddelenbranche is geen vereiste. Je bent gemotiveerd, bereid om veel te leren, weet van aanpakken en hebt geen bezwaar om op wisselende tijden en zon- en feestdagen te werken.

Onderstaande is op jou van toepassing:

  • Sociale instelling
  • Klantvriendelijk. 
  • Stress bestendig.
  • Zelfstandig  
  • Team player.
  • Leeftijd ouder dan 18 jaar. 

Wat we je bieden

  • Wij bieden een leuke baan bij een drukke supermarkt
  • Huisvesting in de personeel accommodatie
  • Salaris volgens cao levensmiddelen (200% loon op zondag)
  • Reiskosten worden vergoed door de Supermarkt

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie of sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button of stuur een email aan recruitment@waddenvacatures.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid