Zelfstandig werkende kok Ameland

Voor één van de toonaangevende café restaurants op Ameland zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok. Lijkt wonen en werken  op Ameland jou helemaal te gek/ lees dan snel verder!

Publicatiedatum: 26 feb 2024
Ameland
9163GZ
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als zelfstandig werkend kok bij dit café restaurant wordt je ondergedompeld in de eigenzinnige sfeer van ons prachtige familiebedrijf. Een professioneel bedrijf waar de gast altijd centraal staat; of het nu gaat om een ontspannen en smakelijke lunch op ons verwarmde terras of een heerlijk diner of het lekker borrelen tot in de late uurtjes in het café. Onze koks zijn van alle kantjes in de keuken thuis zodat de gerechten altijd voldoen aan onze verwachtingen en die van de gasten, zowel op de drukke als op de rustigere momenten van de dag. 

Daarom zijn onderstaande taken ieders verantwoordelijkheid omdat je alleen samen succesvol kunt zijn.

  • Het bereiden van gerechten en het opmaken van borden;
  • mise-en-place;
  • samenstellen en verbeteren van de menukaart;
  • bijhouden van de voorraad en doen van inkopen;
  • aansturen van het keukenpersoneel;
  • controleren van de hygiëne van de keuken en de kwaliteit en versheid van ingrediënten.

Wat we van jou verwachten

Gedreven, flexibel, ervaren zijn een paar steekwoorden die op jou van toepassing zijn. Jij hebt passie voor het vak en streeft er graag samen met je collega's voor dat onze keuken zichzelf kan blijven overtreffen. Je bent bereid om voor een langere periode op het eiland te komen wonen of bent woonachtig op Ameland.

Wat we je bieden

Werken bij dit café restaurant betekent gezelligheid en teamwork. Je bent onderdeel van een klein gedreven team waarin je ruimte krijgt om je continue te kunnen blijven ontwikkelen en ontplooien. Woonruimte beschikbaar!

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Voor meer informatie en sollicitaties kun je reageren via onderstaande link / button

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid