x vacatures voor jou

Horeca medewerkers Schiermonnikoog

Bar / bedieningsmedewerker m/v (fulltime Terschelling)Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)Keukenhulp bij Grand Café de Oude StoepFietsverhuurder / logistiek medewerker (jaarcontract)weekend / vakantiewerk (m/v) VlielandHoreca toppers! Werken en wonen op Texel!Medewerker Housekeeping BIJ JEFKok Strandpaviljoen Paal 9 TexelBediening Strandpaviljoen m/v (wonen en werken op Texel)

Kok / Keukenhulp strandpaviljoen (wonen en werken op Texel)Barman/vrouw DE STOEP VlielandSupermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Introductie Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Medewerkers bediening (m/v)Medewerkers Supermarkt Terschelling

Introductie Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zoeken medewerkers voor verschillende afdelingen!

Schoonmaker vakantiewoningen Ameland

Introductie Steek jij graag de handen uit de mouwen en kun je vrijdag, zaterdag en maandag werken? Wij zoeken gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven op Ameland.

Verkoopmedewerker Ameland (jaarcontract)

Introductie Retail is jouw vak, jij staat bij het openen van de winkel alweer te popelen om onze klanten te ontvangen! Niets is mooier dan een verzorgde winkel en een goed begeleiding van het aankoopproces. 

Leerling keuken

Ontbijt medewerkerMedewerker bedieningKeuken medewerker

Medewerker Housekeeping