Havenpaviljoen Wad anderz

Wie zijn wij

Wij zijn Havenpaviljoen Wad Anderz. Een jong bedrijf waar de passie voor het vak te proeven is en waar we ons focussen op gastvrijheid en gastbeleving. Anderz, verrassend en onderscheidend zijn de kernwoorden van het bedrijf. We besteden veel aandacht aan kwaliteit, versheid en de herkomst van onze producten. Daarom werken wij met eerlijke, duurzame en regionale producten. En bieden we een ruim vegetarisch en plantaardig aanbod.

Wat we bieden

Werken bij Wad Anderz betekent dat je een leuke en uitdagende baan hebt bij een jong en eigentijds bedrijf. Dat jouw werkplek omringd is door de onbeschrijflijk mooie natuur van het grootste getijden gebied ter wereld; het Wad. Het salaris bepaald wordt op basis van jouw kennis & kunde. Werkdagen in overleg op basis van een 4 of 5 daagse werkweek.

Kost & inwoning op Schiermonnikoog wordt door ons geregeld, daarvoor bereken wij kostendekkende vergoeding van € 300,- per maand.

Facebook.com Schiermonnikoog

Onze vacatures

Kok / Keukenhulp Schiermonnikoog (incl huisvesting)

Deel jij onze passie voor eerlijke, duurzame en regionale producten en de vegetarische keuken? Kom dan werken als kok of keukenhulp bij Wad Anderz! Wij zoeken medewerkers voor het seizoen en voor langere termijn.

21 jul 2021 - 30 sep 2021
Schiermonnikoog

Vakantiewerk op Schiermonnikoog!(incl. huisvesting)

Waar het land de Waddenzee ontmoet daar vind je Havenpaviljoen Wad Anderz. Voor het zomerseizoen zoeken wij gezellige collega's voor de bediening. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat op Schier altijd de zon schijnt.

12 jul 2021 - 31 aug 2021
Schiermonnikoog