Vitens

Wie zijn wij

Vitens is met ruim 5,7 miljoen klanten het drinkwaterbedrijf van Midden en Oost- Nederland. Een derde van Nederland vertrouwt dus dag en nacht op ons. Omdat klanten niet voor ons kunnen kiezen, kiezen wij voor onze klanten en werken we hard aan een optimale dienstverlening. We zorgen voor 24/7 schoon en betrouwbaar drinkwater tegen de zo laagst mogelijke prijs. Maar daarnaast zoeken we nadrukkelijk de verbinding met onze stakeholders en de samenleving. We werken aan de bewustwording rondom kraanwater, zorgen dat het ook buitenshuis beter beschikbaar wordt en helpen in landen waar veilig en schoon drinkwater niet zo vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen realiseren zetten wij in op diversiteit in onze teams. Wij geloven dat in het samenkomen van verschillende visies en inzichten veel creativiteit ontstaat. Denk jij dat jij hierin een goede bijdrage kunt leveren, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat we bieden

Naast de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de drinkwatervoorziening, heeft deze baan ook andere stevige pluspunten. Zo kun je inhoudelijk echt je ei kwijt. Jouw ideeën over hoe Technisch Beheer & Onderhoud beter kan of hoe processen beter ingericht kunnen worden, vinden bij Vitens snel hun weg naar de praktijk.

Wij besteden veel aandacht aan de introductieperiode: tijdens deze periode leer je jouw collega’s en de organisatie kennen door een goed onboardingsprogramma en volg je samen met collega’s een volledig verzorgde opleiding waarin je wegwijs wordt gemaakt in jouw functie en de drinkwatertechniek. Hiernaast zul je een gedegen inwerktraject doorlopen met de huidige Procestechnicus op Vlieland om de fijne kneepjes te kunnen leren.

Ook de overige arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde:

  • Bij deze functie bedraagt het maximum jaarsalaris € 53.411,= (Inclusief Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget, waaronder vakantiegeld).
  • Het aantal vakantie dagen bedraagt 31,5. Een deel van deze dagen en het FAB kun je gebruiken voor het optimaliseren van jouw werk- privébalans en /of voor je levensfase.
  • Vitens stimuleert jouw ontwikkeling met ruime opleidingsmogelijkheden om jouw vaktechnische en persoonlijke vaardigheden te blijven ontwikkelen.
  • Daarnaast ontvang je nog een Employability budget van € 1.000 dat je binnen de fiscale regelgeving kunt gebruiken voor je eigen employability.
  • Diverse mogelijkheden om thuis of op onze verschillende kantoren flexibel te werken is onderdeel van het werken bij Vitens. De benodigde middelen zoals een smartphone en laptop worden beschikbaar gesteld.
  • Bij Vitens heb je een pensioenregeling bij ABP met ruime werkgeversbijdrage (ca. 2/3 deel).
  • Daarnaast ontvang je nog een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering
  • Een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk en thuis ook.
  • De kans om je expertise in te zetten bij internationale (water)projecten in ontwikkelingslanden.
  • Wij kennen een mobiliteitsbeleid, waarbij duurzaam reizen wordt gestimuleerd.

Bijzonderheden
Je bent woonachtig op Vlieland of bent dit van plan. Buiten de reguliere werktijd draai je conform een rooster mee in de consignatiedienst.

Ben jij en zijn wij na de gesprekken helemaal overtuigd van onze toekomstige samenwerking, dan volgt eerst een pre-employment screening. Dit betekent dat wij jouw identiteit controleren. Daarnaast vragen we je om een Verklaring omtrent het Gedrag. Zo blijven we als Vitens een integere en betrouwbare organisatie.

Het afnemen van een assessment kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.

Vonq.io Vlieland

Onze vacatures

Vitens heeft momenteel geen open vacatures.