‘t Wapen van Terschelling

Wie zijn wij

Op het mooie Waddeneiland Terschelling ligt in het dorp Midsland een schitterend Hotel-Café-Restaurant “t Wapen van Terschelling”.

Voor “t Wapen van Terschelling” staan kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Lekker eten, drinken en genieten zonder poespas voor een aantrekkelijke prijs. De beleving, de mensen, de menukaart en de verschillende mogelijkheden maken “t Wapen van Terschelling” voor iedereen een aantrekkelijke locatie om te genieten van lekker eten en slapen in een prettige omgeving.

Wat we bieden

Bij het Wapen van Terschelling vinden wij een prettige werksfeer belangrijk. Wij geloven dat een goede sfeer bijdraagt aan een optimale beleving van gastvrijheid en dat is nu juist wat ons bedrijf speciaal maakt!

Een leuk en goed bezocht hotel-café-restaurant waar ieder zich thuis voelt, zowel de gasten als onze medewerkers! Wij bieden een baan waarin werkplezier hoog in het vaandel staat, uiteraard tegen een marktconform salaris (op basis van CAO, kennis en ervaring) en huisvesting inclusief maaltijden aan tegen een billijke vergoeding.

Onze vacatures

‘t Wapen van Terschelling heeft momenteel geen open vacatures.