Strandpaviljoen Kaap Noord

Wie zijn wij

Wij zijn strandpaviljoen Kaap Noord, het meest noordelijk gelegen paviljoen van Texel met uitzicht op buureiland Vlieland. Wij zijn een van de drukst bezochte en het gezelligste paviljoens van het eiland.

Wij vinden het belangrijk dat de gast zich thuis voelt bij ons, samen met ons hele team doen we hier iedere dag ons best voor. Er hangt altijd een relaxte sfeer in en om het paviljoen en gelukkig zien we vele gasten weer terug.

Je komt te werken in een hecht, gezellig en gemotiveerd team met op z’n tijd een gezonde dosis humor. Wij staan bekend om onze informele setting waarin iedereen zichzelf mag zijn. Zo werken wij in eigen kleding en vinden wij gezelligheid op de werkvloer erg belangrijk, zowel voor onszelf als onze gasten. We staan voor goede en snelle service met mooie gerechten met een oprechte glimlach.

Daarnaast willen we onszelf graag blijven vernieuwen, niet alleen met nieuwe gerechten, maar ook door te verduurzamen en steeds milieubewuster te werken.

Wat we bieden

Voor alle functies geldt dat wij enthousiasme, collegialiteit, leergierigheid en een frisse uitstraling belangrijk vinden. Je moet het natuurlijk leuk vinden op een fantastisch Waddeneiland als Texel met al zijn faciliteiten te gaan wonen.

Onze vacatures

Strandpaviljoen Kaap Noord heeft momenteel geen open vacatures.