Strandpaviljoen Kaap Noord

Wie zijn wij

Bij ons geen doorgangshuis met elke maand een komen en gaan van collega’s. Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar enthousiaste, frisse mensen ter versterking van ons fantastische team.

Strandpaviljoen Kaap Noord ligt op een van de mooiste plekjes van Texel met uitzicht op Vlieland. Wij werken met een gezellig, hardwerkend, collegiaal team om elke dag weer onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Ons team, product en ligging zijn onze kracht. Onze mensen werken allemaal al geruime tijd voor ons en dat kunnen onze gasten heel erg waarderen.

Wat we bieden

Voor alle functies geldt dat wij enthousiasme, collegialiteit, leergierigheid en een frisse uitstraling belangrijk vinden. Je moet het natuurlijk leuk vinden op een fantastisch Waddeneiland als Texel met al zijn faciliteiten te gaan wonen.

Onze vacatures

Medewerker bediening Kaap Noord Texel

Heb jij altijd al willen werken bij een strandpaviljoen? Bij ons staat je thuis voelen voor zowel gasten, als voor jou, hoog op ons lijstje. Wij op zoek naar een medewerker voor in de bediening, begin datum en uren in overleg. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan bij ons 

15 sep 2021 - 1 sep 2022
Texel

Zelfstandig werkend kok | Chef de partie

Heb jij altijd al willen werken bij een strandpaviljoen? En dan ook nog eens in een nieuwe, ruim opgezette keuken? Waar wordt gewerkt met dagverse producten en een gevarieerde kaart? Dan is dit je kans!

15 sep 2021 - 1 sep 2022
Texel