Poffertjeshuis De Lickebaert

Wie zijn wij

De Lickebaert is onderdeel van de Familie Oosterbaan Holding. De holding is een familiebedrijf dat samen met Het Vlielandhotel gerund wordt door de inmiddels derde generatie. Wij staan voor persoonlijke service en oprechte aandacht voor onze gasten én onze medewerkers. Hiermee maken wij al jaren het verschil in de horeca op Vlieland.

Het restaurant in authentieke sfeer biedt plaats aan ongeveer 60 gasten binnen en ongeveer 85 gasten in de binnentuin. Er is een speelhoekje voor de kinderen aanwezig en in de open keuken worden de poffertjes en pannenkoeken nog traditioneel bereid.

Bij De Lickebaert zijn we altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de bediening en in de keuken. Zoek je een leuke bijbaan voor in de zomervakantie, wil je juist een heel seizoen bij ons werken na je examens, of neem je een tussenjaar en wil je sparen voor een mooie reis? Bij ons is veel mogelijk!

Wat we bieden

De Familie Oosterbaan Holding biedt huisvesting, dagelijkse maaltijden en een onvergetelijke ervaring op Vlieland. Onze medewerkers komen vaak jaren achter elkaar terug waardoor er hechte vriendschappen ontstaan voor het leven.

  • veelzijdige baan in een jong team
  • Flexibele werktijden
  • Salaris conform CAO
  • Korting op onze heerlijke poffertjes!
  • Passende huisvesting

Onze vacatures

Medewerker Keuken – De Lickebaert

Ben jij een enthousiaste horecaliefhebber die graag eens in de keuken van een restaurant wil werken in een jong en gezellig team? Heb je geen ervaring in een restaurantkeuken, geen probleem! We leren het je graag.

Vlieland