Paviljoen West aan Zee

Wie zijn wij

Dit voorjaar in april 2020 openen wij ons geheel nieuwe, duurzame en permanent strandpaviljoen West aan Zee bij Paal 8, aan de Noordzeekust op Terschelling. Ons paviljoen, gevestigd nabij het dorp West aan zee, ligt op ongeveer 250 meter van het recent gerenoveerde Hotel Paal 8. Het paviljoen beschikt over verschillende loungebanken, ruim opgesteld zitplaatsen, strandbedjes, open haard, kampvuren, (vis-) BBQ `s, eigen visroker en kwalitatieve goede wijnen. Deze strandtent is daardoor apart en exclusief op zijn eigen manier. Als enige strandtent in West aan zee met uitzicht op enkel duin, strand en zee is het echt een plek om te onthaasten en te genieten van de kwaliteiten van de zeer gevarieerde keuken.

Wat we bieden

In het nieuwe paviljoen is uitvoerig nagedacht over de keuken. Een van werelds beste keuken producent Rosval heeft samen met ons het ontwerp zo ver door ontwikkeld, waardoor er een zo’n efficiënt mogelijke keuken van is gemaakt. Een keuken met extra dik RVS, geheel uitgebalanceerde lucht-installatie, WTW systeem, de nieuwste technische apparatuur, ruime opzet inductie, 150 liter VCC slede, 6- en 10 laags rational ovens, extra brede warme- en koude pas, Cook & Hold, salamander, bain-marie, crushed ice machine, aparte spoelkeuken met dubbele vaatwassers, ruime koel- en vriesopstellingen, 2 mise an place keukens, efficiënte routing, etc..

Westaanzee.nl Terschelling

Onze vacatures

Zelfstandig werkend kok West aan Zee (incl Huisvesting)

Paviljoen West aan zee Terschelling

Als zelfstandig werkend kok vervul je een sleutelrol in het team. Jij weet hoe je keukentaken moet plannen zodat je ook tijdens drukke pieken zelfstandig, georganiseerd en netjes kan werken en de opdrachten van Chef/Souschef volgzaam kan uitvoeren.

23 mrt 2020 - 1 apr 2021
Terschelling

Chef-kok West aan Zee (incl. huisvesting)

Paviljoen West aan zee Terschelling

Als Chef de Cuisine ben jij kapitein van de keuken en tevens een goede collega die het team compleet maakt. Een leider die met passie en efficiëntie de motor van dit nieuwe paviljoen een gezicht kan geven.

16 mrt 2020 - 1 apr 2021
Terschelling