Landgoed Hotel Tatenhove

Wie zijn wij

Landgoed Hotel Tatenhove is gelegen op één van de mooiste plekjes van Texel. Het hotel is omgeven door natuur en heeft een unieke ligging aan de zuidelijke rand van badplaats ‘De Koog’. Het strand, het dennenbos, Nationaal Park Duinen van Texel, en het centrum van het dorp zijn te voet gemakkelijk te bereiken.

Wat we bieden

Een afwisselende en leuke baan bij Landgoed Hotel Tatenhove. Het aantal te werken uren bepalen wij in overleg met jou. Werktijden variëren van ochtend tot middag en avond.

Voor alle functies geldt: uren in overleg. Vaste aanstelling bij goed gevolg. Salaris per 4 weken. 8% vakantietoeslag, Overuren en vakantiedagen: tijd voor tijd in laagseizoen.

Onze vacatures

Gastheer / gastvrouw receptie en bediening (Texel FT/PT)

Ben jij gastheer of gastvrouw pur sang, die echte horeca duizendpoot die inzetbaar is op alle facetten van het hotel dan voel jij je bij Landgoedhotel Tatenhove helemaal op jouw plek.

1 mei 2021 - 31 dec 2021
Texel

Bedieningsmedewerk(st)er Ontbijt lunch diner m/v (Texel FT/PT)

Is gastvrijheid jouw tweede natuur? Creëer jij samen met jouw creatieve collega’s van de keuken een smaakvolle culinaire beleving voor jouw gasten? Als ontbijt- bediening medewerker kun jij je helemaal laten gaan!

1 mei 2021 - 31 dec 2021
Texel

Housekeeping medewerk(st)er (Texel Parttime)

Jij begrijpt dat stoffen meer is dan op je sokken door het huis sloffen. Dan voel jij je als schoonmaaktijger bij Hotel Tatenhove op je plek!

1 mei 2021 - 31 dec 2021
Texel