Fietsverhuur Nobel

Wie zijn wij

Nobel fietsverhuur is een familiebedrijf en reeds decennia een begrip op Ameland. Continuïteit is één van de belangrijkste kenmerken in ons bedrijf, dit zie je terug in ons vaste personeelsbestand en aan terugkerende gasten die trouw blijven aan een huurfiets van Nobel fietsverhuur. Daar zijn wij trots op en dit motiveert ons om goede fietsen en uitstekende service te verlenen.

Wat we bieden

Jij draagt bij aan het succes van fietsverhuur Nobel, voor ons ben jij daarom minstens zo belangrijk als de fietsen die wij verhuren. Wij bieden seizoens- en jaarcontracten waarbij wij er voor zorgen dat jij je kunt ontwikkelen in ons vakgebied. Je leert van ons maar ook via cursussen en trainingen die verzorgd worden door onze leveranciers en de fabrikant. Jouw salaris stellen wij vast op basis van leeftijd en ervaring.

Wij bieden:

  • een werkweek van 38 uur
  • seizoen- en jaarcontracten
  • personeelskorting op tweewielers en onderdelen
  • huisvesting in overleg

Fietsverhuur.nu Ameland

Onze vacatures

Medewerkers fietsverhuur Nobel m/v

Ter versterking van ons team zoeken wij kandidaten voor de functies administratief medewerker en fietsverhuurder. Samen met ons team zorgen we voor de vele veilige kilometers van onze klanten over het mooie eiland Ameland.

1 mrt 2024 - 1 mrt 2025
Ameland