Werken bij de Houters

Wie zijn wij

Al meer dan 30 jaar is familie Houter onderdeel van Vlieland. Het eiland kan zich inmiddels geen leven meer zonder de familie Houter voorstellen. Maar hoe is het ooit begonnen?

In de jaren 50 kwam de familie Houter naar Vlieland. De familie onderneemt inmiddels al 3 generaties op het eiland. Alles startte met de VIVO, een supermarkt in de Dorpsstraat waar momenteel nog steeds een supermarkt is gevestigd; de Spar. In de volgende generatie werd er een dranken en horeca groothandel gestart en diverse winkels in het dorp. Jan Houter, de zoon van Klaas Houter sr., is in 1986 gestart met fietsverhuur Jan van Vlieland, al snel gevolgd door een evenementenbureau. Wij, Klaas en Erik (zonen van Jan Houter) zijn, na diverse omzwervingen op het vaste land, weer op Vlieland beland. Samen zijn we diverse bedrijven in verschillende sectoren gestart. Want ook bij ons kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan.

Wat we bieden

Samen zorgen we ervoor dat onze gasten dé ultieme vakantie op Vlieland beleefd! Daar zijn we trots op en vinden het te gek als je ons team wilt komen versterken. Al onze bedrijven vallen onder de Holding Gebroeders Houter en samen doen we er alles aan om onze gasten een vakantie te geven om nooit te vergeten. Dat is onze kracht.

  • Het salaris is conform de horeca cao;
  • Werken op een dynamische plek, dichtbij aankomst boot en uitzicht over de Waddenzee;
  • Huisvesting op het mooiste Waddeneiland;
  • Reiskostenvergoeding van je bootkaartje;
  • Ongekend goede werksfeer;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt;
  • Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland.

Onze vacatures

Werken bij de Houters heeft momenteel geen open vacatures.