Boerderij Eethuis Catharinahoeve

Wie zijn wij

Boerderij Eethuis Catharinahoeve is een familiebedrijf en weet daardoor als geen ander het families naar de zin te maken. Aan jong en oud is gedacht. De menukaart biedt keus uit klassieke gerechten, Texelse specialiteiten en pannenkoeken. Voor de kids zijn er speciale gerechten en is er meer dan genoeg speelplek.

Onze rietgedekte boerderij is gelegen aan het bos De Dennen, aan het fietspadennetwerk en vlakbij de weg naar de boot. Daardoor is Boerderij Eethuis Catharinahoeve een perfecte uitvalsbasis voor een kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart tijdens een fietstocht, maar ook voor nog snel een hapje voordat de terugreis begint. Onze boerderij is sinds 1965 een restaurant en heeft bijna al die tijd hetzelfde interieur gehouden. Binnen heerst een knusse sfeer, met een knisperende openhaard en herinneringen uit grootmoederstijd.

Wat we bieden

Catharinahoeve staat bekend als een gemoedelijk restaurant waar de hele familie Hoogenbosch meewerkt. Het was zoon Maarten, in 1974 fulltime in dienst gekomen, die in 1981 Catharinahoeve overnam. Nu is het zijn zoon Joost die de eigenaar is. Opa Ben heeft tot zijn 72ste in de keuken gestaan, terwijl oma de gordijnen en kleedjes maakte en de appeltaarten bakte. Vanwege de populariteit van haar appeltaarten worden deze nog steeds volgens oma’s recept bereid. Daarmee is Catharinahoeve een echt familiebedrijf, dat, als het aan de familie Hoogenbosch ligt, nog lang zo zal voortbestaan.

Wil jij?
-werken in een gezellig team
-Onze gasten blij maken met heerlijk en kwalitatief goed eten
-Goede arbeidsvoorwaarden
-Fijne diensten/werktijden
-Bij gebleken geschiktheid een jaarbetrekking

Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze vacatures

Boerderij Eethuis Catharinahoeve heeft momenteel geen open vacatures.