BeVeKo Ameland

Wie zijn wij

BeVeKo-Ameland verzorgt het beheer en verhuur van particulieren appartementen in het Resort d’Amelander Kaap. Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat gasten een fijn verblijf in onze appartementen ervaren en mede hierdoor een zorgloze en heerlijke vakantie beleven.

Wat we bieden

Een gezellige baan in ons schoonmaakteam waar werkplezier en flexibiliteit voorop staan. Wil jij een beetje bijverdienen en kun je 1 ochtend per week, dan is dat bij ons mogelijk. Zoek je een baan en kun je alle drukke wisseldagen werken ook dan ben je van harte welkom!
Als tegenprestatie voor jouw inzet bieden wij je een loon aan die past bij jouw leeftijd en de functie. Kom je van het vaste land dan betalen wij de bootkosten en komen wij je tegemoet in de reistijd door 1,5 extra uit te betalen.

Onze vacatures

Parttime schoonmaker appartementen

Samen met jou is het gezellig maar wordt het vooral ook schoon! Zorg jij er straks voor dat onze gasten kunnen genieten van een fijne vakantie? Wij zoeken een collega die ons voor tenminste 8 tot 12 uur per week kan helpen bij de wissel schoonmaak van de appartementen.

16 mei 2022 - 16 mei 2023
Ameland