Zelfstandige koks en hulpen (fulltime incl huisvesting op Vlieland)

Aan de zuidkant van het Waddeneiland, midden in de historische Dorpsstraat, daar vind je Puur Vlieland. Nog even en dan kunnen wij onze gasten weer op zijn puurst laten genieten. Kom jij ons helpen? Voor onze keuken zijn we op zoek naar zelfstandige koks en hulpen.

Publicatiedatum: 22 jul 2021
Vlieland
8899AD
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar zelfstandige koks en hulpen. Jong, spontaan en enthousiast. Sta je stevig in je schoenen? Uurtje meer en hard werken vind jij geen probleem.

Ervaring is een pre, ook voor mensen met meer ervaring hebben we een plaatsje…

Wat we van jou verwachten

Bij Puur zijn wij precies en houden wij de kwaliteit in de keuken nauwlettend in de gaten. Wij verwachten van onze koks en keukenhulpen dat ze hun taken zelfstandig kunnen uitvoeren, goed kunnen samenwerken en elkaar helpen waar nodig. Teamgeest is belangrijk want samen maak je er iets moois van!

We verwachten goede hygiëne, kennis HACCP en ervaring met alle voorkomende werkzaamheden.

Wat we je bieden


  • Uren en salaris in overleg, altijd op basis van de huidige CAO.

  • In overleg is er gedeelde woonruimte.

Wie we zijn

Midden in het gezellig dorp Oost Vlieland ligt Puur. Geopend sinds 2004, met een knus restaurant en een groot overdekt terras achter. In het voorjaar van 2020 is Puur volledig vernieuwd en gerestyled. Op warme dagen is het heerlijk zitten op het voor en achterterras in de heerlijke middagzon. De gasten die Puur bezoeken variëren van 8 tot 88 jaar. Stellen, families en groepjes, jong en oud, er is voor bijna iedereen wel een plaatsje.

Op de menukaart vind je veelal mediterrane gerechten, met links en rechts een knipoog naar eilander producten. Alle bereidingen, vanaf de crispy pizzabodem tot de lasagnes zijn vers. Heerlijke mediterrane wijnen, eilander biertjes, en verse Italiaanse koffies behoren tot het assortiment.

Informatie sollicitatie

Sollicitaties ontvangen wij graag met c.v. en eventuele relevante referenties via onderstaand formulier of per email aan: Mevrouw Otten Puur Vlieland e-mail: puurvlielandmail@hetnet.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden