Zelfstandige (chef)kok Schiermonnikoog

Ben jij gepassioneerd over goed en eerlijk eten, regionale producten en de vegetarische keuken. Kom werken in een nieuw & vernieuwend restaurant met uitzicht op de Waddenzee!

Publicatiedatum: 4 aug 2020
1 aug 2020 - 1 aug 2021
Schiermonnikoog
9166 PW
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor het onlangs geopende Havenpaviljoen `Wad Anderz’ in de jachthaven van Schiermonnikoog zijn we op zoek naar een creatieve, enthousiaste en zelfstandige (chef)kok.

Bij Wad Anderz bereid je lunch- en voorgerechten voor het eilandbuffet en daarnaast een vijftal à la carte gerechten. Bij ons werken betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor jouw eigen creativiteit en werken in een gezellig team in een unieke omgeving midden op het Wad!

Wat we van jou verwachten

Je draagt zorg voor de perfecte bereiding en mooie afwerking van gerechten.

Dit doe je door:
Mee te denken bij het ontwikkelen van het nieuwe menu
Actief bij te dragen aan het voorraadbeheer en het naleven van de hygiënecode
Verantwoordelijkheid te nemen voor de mise en place
Je thuis te voelen in een vooruitstrevend bedrijf met de focus op duurzaamheid
Enthousiast te worden van het werken met seizoens- en streekproducten

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Wat we je bieden

Een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden in nieuw en ondernemend bedrijf. Een marktconform salaris die wij bepalen op basis van opleiding en werkervaring. Huisvesting op Schiermonnikoog wordt tegen vergoeding geregeld. Je werkt in een unieke omgeving midden op het Wad. Het aantal uren / dagen kunnen in overleg worden vastgesteld.

Wie we zijn

Wad anderz is nieuw op Schiermonnikoog. In april openen wij de deuren van het havenpaviljoen in de jachthaven. Eerlijke, duurzame en regionale producten hebben onze voorkeur met als resultaat veel seafood en een grotendeels vegetarisch en plantaardig aanbod. We bieden hoge kwaliteit en besteden veel aandacht aan de versheid en herkomst van producten. Klimaatbewust ondernemen is belangrijk voor ons.

Informatie sollicitatie

Je sollicitatiebrief voorzien van een korte motivatie en CV ontvangen we graag via onderstaand sollicitatieformulier of per email wadanderz@gmail.com t.a.v. Eelke van der Heide. Voor extra informatie over de bedrijfsformule en/of de werkzaamheden kun je contact opnemen via 0651157561. We kijken uit naar je reactie!

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden