Zelfstandig werkende kok Terschelling!

Ben je op zoek naar een job in de keuken met vaste tijden, dagen en geen overuren en stress? Hotel Bornholm biedt een 4 of 5 daagse werkweek met, regelmatige werktijden en de weekenden vrij!

Publicatiedatum: 28 nov 2023
1 jan 2023
Terschelling
8881 HA
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Zelfstandig je eigen keukenafdeling "runnen" in de (hotel)keuken van ons familiehotel. Een familiaire en collegiale werkomgeving waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën. Als zelfstandig werkend kok zorg je voor het bereiden en doorgeven van de gerechten en maaltijden voor onze hotelgasten. Voorbereiden van het dagelijks ontbijt en alles wat er verder komt kijken bij het draaien van een (hotel)keuken

Wat we van jou verwachten

Affiniteit en passie voor koken en lekker eten
Enthousiasme om het onze gasten culinair naar de zin te maken
Ervaring in de keuken is een pré.

Wat we je bieden

Binnen onze familiaire en collegiale werkomgeving bieden wij ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Eenmaal ingewerkt en op jouw plaats binnen ons bedrijf bieden wij jou de mogelijkheid Zelfstandig je eigen keukenafdeling te “runnen” in de (hotel)keuken. Wonen en werken combineren met genieten van het relaxte eilandleven op Terschelling.

Bij Hotel Bornholm hebben we:

  • Normale en regelmatige werktijden
  • Geen overuren en geen stress
  • 4 of 5 daagse werkweek
    4 daagse werkweek ma/di/wo/vr werken
    5 daagse werkweek ma t/m vr werken v Weekenden vrij
  • Vrij dagen tijdens de Kerstdagen
  • De mogelijkheid in het seizoen vrije dagen op te nemen t.b.v. vakantie
  • Goed salaris en een jaarcontract

Wie we zijn

Hotel Bornholm Terschelling is een familiehotel met 63 hotelkamers, suites en appartementen gelegen aan de rand van West Terschelling. Wij zijn een organisatie met korte lijnen. Ons vaste en collegiale team zet iedere dag het beste beentje voor om de gasten een voortreffelijk verblijf aan te bieden. De gerechten op de kaart van het restaurant zijn eerlijk, puur en zonder poespas. In de zin van een goede prijs-kwaliteit verhouding goed te “handelen” om te bereiden.

Informatie sollicitatie

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met R. Epema via r.b.epema@hotelbornholm.nl of onderstaand sollicitatie formulier.
Hotel Bornholm Terschelling
Hoofdweg 6
8881 HA West Terschelling
Tel. 0562 442266

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden