Zelfstandig werkende kok Schiermonnikoog (per direct fulltime)

Relaxed en ongedwongen. Zo kunnen we de sfeer van dit restaurant het beste omschrijven! Ben jij op zoek naar een leuke horecabaan waar je direct zou kunnen beginnen dan heb je hem bij deze gevonden!

Publicatiedatum: 20 apr 2021
8 apr 2021 - 1 mei 2022
Schiermonnikoog
9166LG
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Ter aanvulling van het keukenteam zoeken wij nog een zelfstandig werkende kok.

Vanuit onze moderne keuken serveren wij gerechtjes met als basis de Franse en Italiaanse keuken met hier en daar een Aziatische twist van gewoon lekker tot erg verfijnd.

Wat we van jou verwachten

Vanzelfsprekend zijn de welbekende termen als creatief, leergierig etc. van toepassing. Maar een grote glimlach en sociaal gedrag staat bij ons voorop. Heb je nog geen ervaring als zelfstandig werkend kok maar ben je enthousiast en wil je het vak leren dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

Wat we je bieden

Een ongedwongen en relaxte werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn, wie wil dat nou niet? Parttime of fulltime werken, voor een seizoen of langer? Samen met jou bekijken wij graag wat voor ieder het beste werkt. Wij bieden een goed salaris en huisvesting aan tegen een schappelijke vergoeding.

Werken op een eiland is natuurlijk hartstikke leuk maar je wilt ook wel eens naar het vaste land daarom zijn erg flexibel met vrije dagen. Quid pro quo :-)

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij dit leuke bedrijf op Schiermonnikoog dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!


#vacature #job #werk #vacatures #solliciteren #werken #baan #jobs #career #work #horeca #hiring #bijbaan #werkzoekende #nieuweuitdaging #instajob #collega #newjob #team #medewerker #horecawerk #waddenvacatures #waddenvacature #waddenwerk #werkenopeeneiland #eilandvacature #schiermonnikoog #island #beach #waddeneiland #schier #waddenzee #wadden #strand #eiland


Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 10 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Ambitie & Beschikbaarheid