Zelfstandig werkende kok (2020) – full time

Werk je graag met verse producten, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij, door toegepaste technieken in de keuken en hou je van wat drukte in de zaak? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

Publicatiedatum: 17 feb 2020
1 apr 2020 - 31 okt 2020
Vlieland
8899BC
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als Zelfstandig werkend kok in onze keuken kookt je smaak en weet je wat er binnen een drukke keuken gevraagd wordt van een zelfstandig werkende kok. Je werkt hygiënisch en bent een echte teamspeler. Creatief, pro-actief, probleemoplossend en sportief zijn steekwoorden die op jou van toepassing zijn.

Wat we van jou verwachten

Onze ideale kandidaat heeft gedegen werk ervaring als zelfstandig werkend kok. Je bent ervaren en capabel genoeg om de chef te vervangen op zijn vrije dagen hebt voldoende kennis van nieuwste technieken en staat open om deze te leren (Horeko, koken met VCC is een pre.

Wat we je bieden

Wij bieden naast een markt conform salaris: Fijne werkplek op een prachtig eiland, in een leuk en goed team. Mogelijkheden tot vast contract is bespreekbaar. Een dosis werk –en levenservaring. Een zeer goed fooi verdelingssysteem. Huisvesting kan door ons worden verzorgd.

Wie we zijn

Een modern bedrijf waar we gestructureerd proberen te werken. De gast komt op de 1e plaats, bijna alles is mogelijk en anders proberen we het. We maken veel zelf en werken met verse producten. We maken in de keuken gebruik van de nieuwste ontwikkeling op gebied van apparatuur. Wij zijn een typisch horeca bedrijf voor betreft de hoge pieken en de lage dalen.

Informatie sollicitatie

Lijkt het wat om je ervaring en daardoor je CV te vergroten? Stuur dan je sollicitatie via onderstaand sollicitatieformulier of per e-mail aan Jaap Hamstra info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, IENS.nl of Tripadvisor.com

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Maximale uploadgrootte: 2,1MB
Privacyvoorwaarden