Zelfstandig werkend kok Texel (met huisvesting)

Bij een vooraanstaand strandpaviljoen aan het strand van De Koog kunnen wij een fulltime baan als zelfstandig werkend kok aanbieden. Het loon wordt in overleg met de eigenaar bepaald aan de hand van kennis en kunde.

Publicatiedatum: 28 jun 2022
22 aug 2022 - 1 sep 2023
Texel
1796 AD
38 - 40 uur
MBO
fulltime
11,82 per uur
bepaalde tijd

Functie-inhoud

Ter uitbreiding van het huidige keukenteam zoeken wij per februari 2022 een Zelfstandig werkend kok, woonruimte is geregeld en bevindt zich op loopafstand van het paviljoen.

Je werkt onder directe leiding van de chef en draagt samen met je collega's zorg voor een snelle en perfecte bereiding van zowel lunch als diner. Ben jij op zoek naar een uitdaging in jouw werk dan is dit precies de vacature die je zoekt, als keukenteam zijn wij altijd op zoek naar de juiste balans tussen smaak, presentatie en maakbaarheid van de gerechten op de kaart. Help jij ons mee?

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde opleiding tot kok. Je hebt voldoende kennis van HACCP. Boven alles heb je passie voor het vak en ben je creatief in het bedenken en opmaken van gerechten. Timing, kwaliteit, prestatie & presentatie dat zijn de steekwoorden die van toepassing zijn in deze keuken.

Wat we je bieden

  • Een leuke en afwisselende baan in een gezellig team
  • Bij gebleken geschiktheid een fulltime jaarbetrekking
  • Goede arbeidsvoorwaarden (inschaling naar kennis, leeftijd en ervaring)
  • Huisvesting voor seizoen medewerkers op loopafstand van het paviljoen

Wie we zijn

Ken je Texel dan ken je badplaats De Koog, de toeristische hotspot van Texel! Mooie zandstranden die uitermate geschikt zijn voor een lekkere wandeling, surfen, lekker zonnen en heerlijk loungen bij één van de populaire strandpaviljoens. Voor dit paviljoen zijn wij op zoek naar koks die er voor kunnen zorgen dat onze gerechten onder alle Texelse weersomstandigheden altijd even lekker smaken.

Informatie sollicitatie

Dit is hem, de baan die bij jou past! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie via onderstaande link / button en nemen vervolgens zo spoedig als mogelijk contact met je op.

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid