Zelfstandig werkend kok Terschelling (huisvesting aanwezig)

Wil jij wonen en werken op Terschelling en ben je op zoek naar een uitdagende baan in één van de betere keukens die het eiland rijk is? Met ingang van maart 2023 zoeken wij een zelfstandig werkend kok.

Publicatiedatum: 21 mrt 2023
15 mrt 2023 - 31 dec 2023
Terschelling
8897HX
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Onze gasten iedere dag trakteren op een culinaire belevenis. Als zelfstandig werkend kok werk je afwisselend op lunch en/of diner. In afwezigheid van de Chef run je de keuken en geef je leiding aan de keukenhulpen. Samen met het team zorg je voor een nette keuken en een degelijke mise en place. Van de koude tot en met de warme kant, de soepen en de sauzen tot en met de patisserie; wij kunnen het aan jou toe vertrouwen.

Wat we van jou verwachten

Jij wilt alle ins en outs kennen in onze keuken en wij leren het je graag! Je bent ervaren genoeg om zelfstandig te werken op lunch en diner. Ben jij toe aan een kijkje in onze keuken? Bij de Heeren van der Schelling kom jij aan je culinaire trekken want hier ga je werken met verse (eilander) producten en kook je met de seizoenen mee.

Wat we je bieden

Een leuke professionele werkomgeving en een enthousiast team van collega’s die er samen een topseizoen van maken.

  • Woonruimte in overleg (kost en inwoning)
  • Goed salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • Fulltime of parttime dienstverband
  • Bepaalde tijd met uitzicht op jaar- of vast contract
  • Werktijden zijn in overleg zowel overdag als avond

Wie we zijn

De Heeren van der Schelling is een Luxueus restaurant met terras. Een favoriete gelegenheid voor veel gasten gezien de ligging en sfeer. Bij de Heeren wordt de gast getrakteerd op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid. Middels de uitgelezen wijnkaart en onze aandacht voor presentatie en geraffineerde smaken garanderen wij onze gasten een zinnenstrelende avond en feest voor de smaakpapillen.

Informatie sollicitatie

Wil je werken binnen een ambitieus keukenteam op het mooie eiland Terschelling? Woonruimte en goede sfeer zijn aanwezig! Voor inlichtingen of sollicitaties kun je contact opnemen via onderstaand formulier of contact opnemen met:

Dhr. Arno van Veen
Restaurant & terras
de Heeren van der Schelling
Oosterend 43
Terschelling-Oosterend
0562-448780
info@deheerenvanderschelling.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden